GUMIŚ pisze: jak pewien ekspert od tych spraw
facet ?
eee co on tam wie o kobietach ;P
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:na obczyznie jestem i w kontekscie oblapiania ostatnio nadgorliwa patriotka
Yasmine pisze:facet ?
eee co on tam wie o kobietach
GUMIŚ pisze:Punkt G, powiadacie, a ja gdzieś kiedyś slyszałem w tv, jak pewien ekspert od tych spraw, wypowiadał sie na temat punktu owego i twierdzi on że nie istenieje taki punkt, że nie ma nic takiego jak punkt G. po prostu są orgazmy lepiej udane i gorzej i te lepiej powodują ze sie nam wydaje, ze cos tam bylo. I ludzie nazywają to punktem G. Ja już nie pamietam dokładnie tej wypowiedzi, ale stwierdził on ze nei istnieje taki punkt G.![]()
Jarek pisze:Czyżby międzynarodowe obłapianie cię nie kręciło?
Radzę wyzbyć się tego patriotyzmu tym bardziej, że jest nadgorliwe.
nata pisze:chyba pkt G da sie wyczuc dopiero wtedy gdy kobieta jest podniecona
wiec same mialybysmy problem z jego znalezieniem
Wstreciucha pisze:ale same takie proby sprawiaja ogromna przyjemnosc niech siega dalej
baca pisze:no to mnie zaciekawiłas tak z doswiadczenia znalezione G było gdzies na głebokosci 4-5 cm u róznych partnerek nie widze za bardzo mozliwosci dotarcia tam jezykiem chyba ze psa albo innego zwierzaka na pewno bez wsadzenia całego nosa ludzkim
solar pisze: czy w ogole w takim przypadku jest on wyczuwalny
Jarek pisze:To miejsce w różnych dniach i stanach podniecenia może być gdzieś indziej
Jarek pisze:Zrozumcie jedno: to nie łechtaczka ani inne zgrubienie tylko miejsce szczególnie czułe na bodźce w stanie silnego podniecenia i tego nie da się wyczuć palcem czy językiem
sanguis pisze:dokladnie tak
wiec gadanie ze ktos nie moze zxnalezc lub tez ze nie da sie tam jezykiem dotrzec to dla mnie bajki
odkad zobaczylem w teledysku bloodhound gang jak sobie gosc w nosie dlubie wlasnym jezykime to wiem ze na pewno dam rade piescic punkt gie jezykiem hehe
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 214 gości