czy to początek orgazmu??
Moderator: modTeam
czy to początek orgazmu??
Witam mam pytanko i licze na szczere odpowiedzi.Wiec czy gdy robie mojej dziewczynie minetke i jej nogi zaczynaja tak co chwileczke drżec i ona mówi ze ją to bardzo łaskocze to czy to jest jakis początek orgazmu?? tylko ze ona nigdy nie moze wytrzymac do konca bo mówi mi ze ją strasznie laskocze ale tez twierdzi ze nie miała nigdy orgazmu..
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
Łaskotki niestety kompletnie do orgazmu nie pasują. Nie ta reakcja. Zgodnie z radami przedmówców: rozgrzej ją najpierw w inny sposób (pocałunki, pieszczoty, przykładowo biustu), a dopiero potem zajmij się clue całej sprawy. W pewnym momencie reakcje takie jak łaskotanie przestają mieć znaczenie. Moje kochanie nie jest w stanie wytrzymać dotyku w pewne miejsca, gdyż ją łaskocze to niemiłosiernie. Przy odpowiednim rozpieszczeniu problem znika dokumentnie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Eisenritter pisze:Moje kochanie nie jest w stanie wytrzymać dotyku w pewne miejsca, gdyż ją łaskocze to niemiłosiernie. Przy odpowiednim rozpieszczeniu problem znika dokumentnie.
U mojej jest tak samo. Polecam pełne zrelaksowanie partnerki i będzie dobrze
żyj teraźniejszością, dzień
zorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...

objawy?? - Dostanie duzo zielono - rozowych plam na calym ciele, potem powoli od stop do glowy zacznie jej narastac owlosienie a na koncu zamieni sie w wielkiego goryla.....
hm....przyspieszony oddech, mozliwe, ze pojekiwanie, wicie sie albo cos...sam orgazm to skurcze pochwy i dna macicy no a bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiajace się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełniania emocjonalnego...cos takiego... <browar>

hm....przyspieszony oddech, mozliwe, ze pojekiwanie, wicie sie albo cos...sam orgazm to skurcze pochwy i dna macicy no a bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiajace się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełniania emocjonalnego...cos takiego... <browar>
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

drzenie nóg .... no nie powiecie mi, ze to nie jeden z objawów orgazmu
moim skromnym zdaniem ma ograzm. kiedys ja, gdy jeszcze nie zaznałam go wiec i nie wiedzialam jak wyglada, to nie wiedzialam, ze TO to To
dopiero po jakims czasie sie go wyuczylam 
moim skromnym zdaniem ma ograzm. kiedys ja, gdy jeszcze nie zaznałam go wiec i nie wiedzialam jak wyglada, to nie wiedzialam, ze TO to To
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
zielona pisze:drzenie nóg .... no nie powiecie mi, ze to nie jeden z objawów orgazmu![]()
No ok można się z Tobą zgodzić ale jeżeli dziewczyna nie odczuwa nic, żadnej przyjemności oprócz łaskotania to myślę że to nawet nie jest początek dążenia do orgazmu. Ona jest skoncentrowana na tym że ją łaskocze, tym sposobem nigdy się nie wyluzuje na tyle żeby poczuć przyjemność, tylko ją to zmęczy i nici z tego.
Alladyn moje pytanie jest takie: jak to jest jak ją pieścisz palcami? Czy też ją to łaskocze? Nie bój się ją zapytać gdzie ją masz dotykać żeby jej to sprawiało przyjemność, bo może faktycznie nie tak się do tego zabierasz
"A kiedy już będziemy sami rozbierzesz mnie ze świata.
I w swoje skrzydła mocno wtulisz i będziesz uczyć latać"
I w swoje skrzydła mocno wtulisz i będziesz uczyć latać"
-
- Weteran
kiedys ja, gdy jeszcze nie zaznałam go wiec i nie wiedzialam jak wyglada, to nie wiedzialam, ze TO to To dopiero po jakims czasie sie go wyuczylam
Niech mi ktos lopatologicznie wytlumaczy, jak mozna nie wiedziec, ze sie ma orgazm??
A moze jej drza nogi bo jest w jakiejs niewygodnej sytuacji i miesnie jej odmawiaja posluszenstwa?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Eisenritter
- Uzależniony
złotooka kotka pisze:kiedys ja, gdy jeszcze nie zaznałam go wiec i nie wiedzialam jak wyglada, to nie wiedzialam, ze TO to To dopiero po jakims czasie sie go wyuczylam
Niech mi ktos lopatologicznie wytlumaczy, jak mozna nie wiedziec, ze sie ma orgazm??
A moze jej drza nogi bo jest w jakiejs niewygodnej sytuacji i miesnie jej odmawiaja posluszenstwa?
Jak? Takie przypadki też się zdarzają, podobno. Ale to musiałby być ktoś totalnie nieuświadomiony i ktoś, kto nigdy sam ze sobą nie eksperymentował. Dla mnie utopia.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
no wiec gdy ja pieszcze palcami to tak samo jak przy minetce mówi ze jej jest przyjemnie .My rozmawiamy o tym cz jej dobze i w ogóle ale w pewnym momencie mówi ze ją zaczyna laskotac i tak sie zaczyna ze nie moze wytrzymac zaczyna sie wywijac i nie mam jak nawet prubowac dalej.Moze by mi ktos pomugł podpowiedziec w jaki sposób mugłbym ją doprowadzic do tego orgazmu albo chociaz co wy kobiety najbardziej lubicie z takich erotycznych pieszczot.Dziekuje za odpowiedzi do tej pory i pozdrawiam wszystkich.

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może to jest coś na tle nerwowym. Jak ma jakieś ukryte obawy, czy martwi się czymś (choć nie musi być tego świadoma) to może tak reagować.
Ciężko jest tak radzić w ciemno, ale ja widzę dwa rozwiązania:
- porozmawiajcie oboje i może uda się Wam dojść do tego czego się boi / czym się denerwuje
- może powinniście wydłużyć grę wstępną, dopiero po jakiś 40-60 min przejdź do pieszczenia jej ręką (bo wydaje mi się, że w Waszej sytuacji od tego lepiej zacząć, niż od razu ustami)
Ciężko jest tak radzić w ciemno, ale ja widzę dwa rozwiązania:
- porozmawiajcie oboje i może uda się Wam dojść do tego czego się boi / czym się denerwuje
- może powinniście wydłużyć grę wstępną, dopiero po jakiś 40-60 min przejdź do pieszczenia jej ręką (bo wydaje mi się, że w Waszej sytuacji od tego lepiej zacząć, niż od razu ustami)

no w sumie moze sie denerwowac wkoncu nie mamy po tyle lat ze mozemy sie zawsze swobodnie kochac z nastawieniem ze nikt nie przyjdzie..wiec powinnismy zwolnic troche asz zamieszkamy razem??myslicie ze bendzie wtedy lepiej??wkoncu nie cale puł roku nam zostalo.Ja juz nie wiem co mam zrobic z tym tak bardzo bym chcial zeby bylo jej naprawde dobze...bo zabardzo nie wieze w to ze sam seks bez jej orgazmu sprawia jej przyjemnosc...

- ksiezycowka
- Weteran
zielona pisze:drzenie nóg .... no nie powiecie mi, ze to nie jeden z objawów orgazmu jezor
Nie jest. Co najwyzej tego, że je dobrze i ze podniecona.
Symfonia pisze:.sam orgazm to skurcze pochwy i dna macicy no a bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiajace się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełniania emocjonalnego...
A jeden juz tu nam próbował wmówić ze to ekstaza

Moze by mi ktos pomugł podpowiedziec w jaki sposób mugłbym ją doprowadzic do tego orgazmu
Niech ona Ci to powie!
alladyn pisze:mówi ze ją zaczyna laskotac i tak sie zaczyna ze nie moze wytrzymac zaczyna sie wywijac i nie mam jak nawet prubowac dalej.
No jak moje mnie usiłuje załaskotac tez tak mam, ale to z przyjemnościa sexualna ma tyle co piernik do wiatraka.
alladyn pisze:no w sumie moze sie denerwowac wkoncu nie mamy po tyle lat ze mozemy sie zawsze swobodnie kochac z nastawieniem ze nikt nie przyjdzie..wiec powinnismy zwolnic troche asz zamieszkamy razem??myslicie ze bendzie wtedy lepiej??wkoncu nie cale puł roku nam zostalo.Ja juz nie wiem co mam zrobic z tym tak bardzo bym chcial zeby bylo jej naprawde dobze...bo zabardzo nie wieze w to ze sam seks bez jej orgazmu sprawia jej przyjemnosc...

alladyn pisze:nie mamy po tyle lat ze mozemy sie zawsze swobodnie kochac z nastawieniem ze nikt nie przyjdzie..
Macie. Zalezy od warunków. Ja tam sie pierdołami nie przejmuje jak sie pitole.
alladyn pisze:powinnismy zwolnic troche asz zamieszkamy razem??myslicie ze bendzie wtedy lepiej??
Oczywiscie, ze n ie. Jak czegoś nie umiesz teraz to i bez nauki za 10 lat tego umieć nie bedziesz. Toż to proste chyba.
Generalnie mówiac: jesteś do dupy widac,ale masz szanse ćwiczyć i ćwiczyć z pomoca swojej dziewczyny, ktora zreszta tez jak 10latka sie zachowuje
alladyn pisze:?wkoncu nie cale puł roku nam zostalo.
Do czego?
alladyn pisze:seks bez jej orgazmu sprawia jej przyjemnosc..
Od razu sex. Póki co zwykłe pierwsze w zyciu pieszczoty.
o rany.. wiem że moja opinia tu nic nie zmieni, ale w wieku autora postu miałam bardziej..hmmm..dziecięce problemy. Nie mówię ,że nie wiedziałam co to jest orgazm ,ale na pocałunkach sie raczej kończyło.
ale nie o tym ma byc ten post.
Dziewczynki w tym wieku ,jeszcze nie do końca wiedza jakie pieszczoty lubia i jak zareaguje na nie ich ciało. Może warto poczekac trochę ,az wasze umysły i ciała będą gotowe na piekne doświadczenia jakim sa bliskie kontakty dwojga ludzi. pozdrawiam
ale nie o tym ma byc ten post.
Dziewczynki w tym wieku ,jeszcze nie do końca wiedza jakie pieszczoty lubia i jak zareaguje na nie ich ciało. Może warto poczekac trochę ,az wasze umysły i ciała będą gotowe na piekne doświadczenia jakim sa bliskie kontakty dwojga ludzi. pozdrawiam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
To albo z Ciebie marny kochanek albo oboje nie dorośliście do tego co staracie się robić.
Pomyśl logicznie, z tego co piszesz to już powinieneś trochę znać partnerkę, a i tak nie jesteś w stanie jej w pełni zadowolić.

alladyn pisze:nie konczy sie tylko na pieszczotach.wiec nie wim w jaki sposub mozna dojzec fizycznie do seksu
alladyn pisze:juz dosyc dlugo sypiamy ze sobą ...i dosyc czesto..
alladyn pisze:seks bez jej orgazmu
To albo z Ciebie marny kochanek albo oboje nie dorośliście do tego co staracie się robić.
Pomyśl logicznie, z tego co piszesz to już powinieneś trochę znać partnerkę, a i tak nie jesteś w stanie jej w pełni zadowolić.

no ja tam odczuwam przyjemnosc...bardzo duzą
ale co z tego jak moje kochanie nie ma orgazmu i mnie to meczy bo chcial bym zeby jej tez bylo bardzo dobze. A jeszcze takie pytanko czy sam seks bez orgazmu moze jej tez sprawiac duzą przyjemnosc
bo ona twierdzi ze tak ale ja nie wiem co mam o tym sadzic ....
:(:(

Problem w tym, że to nie o to chodzi
Tak tak, kwiaty i czekoladki mogą
alladyn pisze:no ja tam odczuwam przyjemnosc...bardzo duzą
Tak tak, kwiaty i czekoladki mogą
ale od seksu to się chyba nieco więcej oczekuje...alladyn pisze:jej tez sprawiac duzą przyjemnosc

alladyn pisze:w pewnym momencie mówi ze ją zaczyna laskotac i tak sie zaczyna ze nie moze wytrzymac zaczyna sie wywijac i nie mam jak nawet prubowac dalej.
ja miałam kiedyś dokładnie tak samo, ale wszystko się pięknie ułożyło i zaczęłam normalnie dochodzić po wyposzczeniu
alladyn pisze:A jeszcze takie pytanko czy sam seks bez orgazmu moze jej tez sprawiac duzą przyjemnoscbo ona twierdzi ze tak ale ja nie wiem co mam o tym sadzic ...
no pewnie że może
może nie tylko być przyjemny ale i cudowny i nawet cholernie satysfakcjonujący
no ale niestety kiedyś może przyjść moment, że dziewczyna zacznie mieć dosyć tego, że nie dochodzi...
- ciekawska84
- Zaglądający
alladyn pisze:no wiec gdy ja pieszcze palcami to tak samo jak przy minetce mówi ze jej jest przyjemnie .My rozmawiamy o tym cz jej dobze i w ogóle ale w pewnym momencie mówi ze ją zaczyna laskotac i tak sie zaczyna ze nie moze wytrzymac zaczyna sie wywijac i nie mam jak nawet prubowac dalej.Moze by mi ktos pomugł podpowiedziec w jaki sposób mugłbym ją doprowadzic do tego orgazmu albo chociaz co wy kobiety najbardziej lubicie z takich erotycznych pieszczot.Dziekuje za odpowiedzi do tej pory i pozdrawiam wszystkich.![]()
zacznij stymulowac jej pochwe palcami ale w BARDZOOOO szybkim tempie (bardzo szybkie ruchy tam i z powrotem)....moj partner tak robi i moge powiedziec ze doprowadza mnie to do szalu

[ Dodano: 2006-08-06, 09:33 ]
kurde skad to "nie" przed "ORGAZZZZMUUU" sie tam sie znalazlo?
"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach..."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”