Dyskuja....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 15 sty 2006, 09:35

Koko pisze:Ale kto powiedział, że to za wszelką cenę musi być? :)
Spokojnie sobie żyć? Ja tylko o tym .piwo. Bo jak spokojnie to już mi się podoba.
Kumasz

Kumam. Pieniądze po to zostały wymyślone, by wygodniej się handlowało. To swego rodzaju handel wymienny - dajesz mi przedmiot, coś mi robisz, ja daję parę miedziaków albo papierkowych. Potem se idziesz ze zdobytym szmalcem i kupujesz wyrób u innego. No, jakoś tak. :D

Spokojnie to znaczy nie martwić się o to, żeby co do gara wrzucić albo do pieca, zwłaszcza w zimie. :D Ale też żeby mieć tego szmalcu na tyle, by se na coś wydać ciekawego, np. podróż jaka, albo coś hobbystycznego. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 15 sty 2006, 12:16

Imperator pisze:Spokojnie to znaczy nie martwić się o to, żeby co do gara wrzucić albo do pieca, zwłaszcza w zimie. Ale też żeby mieć tego szmalcu na tyle, by se na coś wydać ciekawego, np. podróż jaka, albo coś hobbystycznego

dlatego zawsze stanę po stronie "underclass", po stronie tych, którzy nie mają lub nie mieli i z autopsji (jak kiedyś ja sam) przekonali się, jaki ku.rewsko ważny jest hajs....
<evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Graphic
Bywalec
Bywalec
Postautor: Graphic » 17 sty 2006, 01:48

troche poczytałem i sie wypowiem. juz jakis czas temu stuknelo mi cwierc wieku (25). Jak sięgnąć pamiecia to juz w przedszkolu rozgladałem sie za laskami. Powiedzmy ze tak udało mi sie poznac ok 30-35 dziewczyn. Ubogo jak nie wiem co :/ A moj najdalszy wyczyn to normalne namietne całowanie sie + wedrówka rak. Do tej pory nie wiem co jest nie tak ze nie udaje mi sie przejsc pewnej granicy. Zazwyczaj slysze od dziweczyn że możemy zostać kolegami albo centralnie przestaja sie odzywać i dązą do zerwania kontaktu zaraz po 1 spotkaniu. ostatni i jedyny pseudo zwiazek mialem w `99 bo trwal az 2 miechy i od tamtej pory albo walcze z wiatrakami albo bije glowa w mur.
Ps nie trzymam sie jednego typu dziewczyn - dla przykladu powiem ze mnie nawet olala laska która kuleje i jest nieciekawa - zwiazek z nia to opieka jak nad dzieckiem ale nawet ona mnie wystawila do wiatru tumaczac ze jej sie podobaja tylko ci ktorzy sa zajeci tyle ze ci zajeci maja juz co robic i obserwujac ja przez 3 lata nie zauwazylem zeby budzila zainteresowanie.
Wniosek -> jestem chyba inny bo nie wierze ze bedac w roznych sytuacjach i momentach stale slysze ten sam tekst - az mi sie juz on znudzil.
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 17 sty 2006, 07:14

Graphic, zastanów się chwile, pomyśl co jest z tobą nie tak i to zmień, a jeśli wszystko jest w porządku to znaczy, że z tymi dziewczynami jest coś nie tak, więc je po prostu olewaj, bo trzeba się cenić choć troche...
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 17 sty 2006, 09:26

Graphic pewnie jesteś brzydki i cała filozofia. A często nawet te przeciętne lub brzydkie na które nikt nie leci mają jakieś wymagania z kosmosu a potem sie budzą z ręką w nocniku mając po 20 pare lat i ty może na takie trafiasz.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 sty 2006, 12:28

tanebo pisze:Graphic pewnie jesteś brzydki i cała filozofia. A często nawet te przeciętne lub brzydkie na które nikt nie leci mają jakieś wymagania z kosmosu a potem sie budzą z ręką w nocniku mając po 20 pare lat i ty może na takie trafiasz.

Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych. Kazdy ma swoje uroki i w kazdym można znalesć coś co akurat nam sie podoba.
Np: Moj bardzo dobry kolega ma dziewczynę, która nie podoba się nikomu z racju swojej tuszy, ale on jest nia zachwycony, stwierdził ze kobieta musi miec tu i tam zeby było ją za co złapać ;)
Tak, że jak widac sa gusta i guściki i czasem nie ma co wybrzydzać bo i tak sie wszystk odo jednego sprowadza.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 17 sty 2006, 12:38

mariusz pisze:Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych. Kazdy ma swoje uroki i w kazdym można znalesć coś co akurat nam sie podoba.
Np: Moj bardzo dobry kolega ma dziewczynę, która nie podoba się nikomu z racju swojej tuszy, ale on jest nia zachwycony, stwierdził ze kobieta musi miec tu i tam zeby było ją za co złapać ;)
Tak, że jak widac sa gusta i guściki i czasem nie ma co wybrzydzać bo i tak sie wszystk odo jednego sprowadza

w zupelności popieram , jesli byłoby tak ze ludzie wiazali by sie tylko z ładnymi i kazdemu podobało by sie to samo to smutno i monotonnie by było...
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 sty 2006, 12:54

To co niespotykaane czasem bywa atrakcyjne przez to ze jest niespotykane ;)
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 17 sty 2006, 12:59

mariusz pisze:To co niespotykaane czasem bywa atrakcyjne przez to ze jest niespotykane ;)

Nie raz to co go odróżnia od innych dodaje mu tyle uroku,ale to widac odrazu czy ktos to akceptuje w sobie i dobrze sie ze soba czuje czy nie.
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 17 sty 2006, 13:02

mariusz pisze:Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych.

mikaaa pisze:Nie raz to co go odróżnia od innych dodaje mu tyle uroku,ale to widac odrazu czy ktos to akceptuje w sobie i dobrze sie ze soba czuje czy nie.

Widzialiście moje zdjęcie??
mariusz pisze:Np: Moj bardzo dobry kolega ma dziewczynę, która nie podoba się nikomu z racju swojej tuszy, ale on jest nia zachwycony, stwierdził ze kobieta musi miec tu i tam zeby było ją za co złapać

Desperat
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 17 sty 2006, 13:07

Blazej30 pisze:mariusz napisał/a:
Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych.

mikaaa napisał/a:
Nie raz to co go odróżnia od innych dodaje mu tyle uroku,ale to widac odrazu czy ktos to akceptuje w sobie i dobrze sie ze soba czuje czy nie.

Widzialiście moje zdjęcie??
mariusz napisał/a:
Np: Moj bardzo dobry kolega ma dziewczynę, która nie podoba się nikomu z racju swojej tuszy, ale on jest nia zachwycony, stwierdził ze kobieta musi miec tu i tam zeby było ją za co złapać

Desperat

ej czy ty masz cos do swojej osoby??
i czemu uważasz kogos za desperata ??
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 17 sty 2006, 13:12

mikaaa pisze:ej czy ty masz cos do swojej osoby??

Nie rozumiem
mikaaa pisze:i czemu uważasz kogos za desperata

Bo podobnie jak kobiety wolimy partnera który nam się podoba.tłuszcz jest de mode

Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 17 sty 2006, 13:36

Blazej30 pisze:Nie rozumiem

chodziło mi o to czy masz do zarzuceni cos swojemu wyglądowi???

Blazej30 pisze:Bo podobnie jak kobiety wolimy partnera który nam się podoba.tłuszcz jest de mode

wolimy?? czemu uogólniasz??? nikt nie jest taki sam i nie kazdemu podoba sie to samo jedni wola chude całkiem kosciste inni troszeczke okrąglejsze , jedni wysokie innii niskie to czemu nei wierzysz ze komus moze sie podobać ktos z tusza?
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 17 sty 2006, 13:52

mikaaa pisze:chodziło mi o to czy masz do zarzuceni cos swojemu wyglądowi?

A nie widać??
wolimy?? czemu uogólniasz? nikt nie jest taki sam i nie kazdemu podoba sie to samo jedni wola chude całkiem kosciste inni troszeczke okrąglejsze , jedni wysokie innii niskie to czemu nei wierzysz ze komus moze sie podobać ktos z tusza?

większości się nie podoba

Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 17 sty 2006, 14:00

Blazej30 pisze:większości się nie podoba

wiekszosc to nie wszyscy......
you touch me

in special places...
Graphic
Bywalec
Bywalec
Postautor: Graphic » 17 sty 2006, 14:26

Fakt moze nie wyglądam jak piekny Leo i Robert Redford razem wzięci ale na bank nie mam kompleksów na na punkcie swojego wyglądu. Dbam o siebie zarówno od strony ubioru czy też na własny wygląd fizyczny (nie chodze nieogolony, śmierdzący i byle jak). A skoro ni ma brzydkich ludzi to ja mam podział na tych lepszych i gorszych i często widze własnie tych gorszych (również z wygladu) że radzą sobie całkiem nieźle. Mój problem leży bardziej w kontaktach (dialogach). Traktuje kobiety jak przysłowiowych kumpli, w rozmowach, duzo żartuje, poruszam tematy które nie są ciekawe dla nich bo w kobiecych tematach czesto jestem zagubiony niewiedzą. Przynajmnij tak mi sie wydaje nie wiem.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 17 sty 2006, 19:26

mariusz pisze:
tanebo pisze:Graphic pewnie jesteś brzydki i cała filozofia. A często nawet te przeciętne lub brzydkie na które nikt nie leci mają jakieś wymagania z kosmosu a potem sie budzą z ręką w nocniku mając po 20 pare lat i ty może na takie trafiasz.

Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych. Kazdy ma swoje uroki i w kazdym można znalesć coś co akurat nam sie podoba.
Tak, że jak widac sa gusta i guściki i czasem nie ma co wybrzydzać bo i tak sie wszystk odo jednego sprowadza.

No widzisz, sam fakt że podajesz taki przykład jest dowodem na to że to odbiega od reguły!
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 17 sty 2006, 19:39

mariusz pisze:Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych

Z calym szacunkiem, ale tyle w tym prawdy ile w tym, ze nie ma ludzi madrych i glupich, wszyscy maja podobny potencjal.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2006, 20:19 przez KyLu, łącznie zmieniany 1 raz.
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 17 sty 2006, 20:09

Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych
Dobry żart <pijak>
Co by się nie działo głowa do góry !
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 sty 2006, 23:10

KyLu pisze:
mariusz pisze:Prawda jest taka: Wszyscy ludzie sa podobni, nie ma brzydkich czy pięknych

Z calym szacunkiem, ale tyle w tym prawdy ile w tym, ze nie ma ludzi madrych i glupich, wszyscy maja podobny potencjal.

Taaa. nie ma to jak wyrwac zdanie z kontekstu i głupio je skomentować !!

Ps: To było nastepne zdanie po zacytowanym powyżej:
"Kazdy ma swoje uroki i w kazdym można znalesć coś co akurat nam sie podoba."
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 18 sty 2006, 04:43

mariusz pisze:"Kazdy ma swoje uroki i w kazdym można znalesć coś co akurat nam sie podoba."

Z tym rowniez sie nie zgadzam :)
iwonne
Początkujący
Początkujący
Postautor: iwonne » 18 sty 2006, 17:12

Jak ktoś długo jest sam, to sie potem okazuje, że jest z nim coś nie tak. Może być gejem na przykład i sie boi ujawnić.
pozdróffka
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 18 sty 2006, 17:50

KyLu pisze:Z tym rowniez sie nie zgadzam :)

Jak chcesz.

Jak ktoś długo jest sam, to sie potem okazuje, że jest z nim coś nie tak. Może być gejem na przykład i sie boi ujawnić.

eee a ile to znaczy długo?? Bo ja np jestem sam 2 lata... czy to znaczy ze jestem Gejem?? Chyba nie !! :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 sty 2006, 21:20

Graphic pisze:Ps nie trzymam sie jednego typu dziewczyn - dla przykladu powiem ze mnie nawet olala laska która kuleje i jest nieciekawa - zwiazek z nia to opieka jak nad dzieckiem ale nawet ona mnie wystawila do wiatru tumaczac ze jej sie podobaja tylko ci ktorzy sa zajeci tyle ze ci zajeci maja juz co robic i obserwujac ja przez 3 lata nie zauwazylem zeby budzila zainteresowanie.

bladzisz , vide moj podpis
tanebo pisze:pewnie jesteś brzydki i cała filozofia

akurat do brzydoty nie potrzeba filozofow . a co to znaczy w ogóle brzydki ?????

iwonne pisze:Jak ktoś długo jest sam, to sie potem okazuje, że jest z nim coś nie tak. Może być gejem na przykład i sie boi ujawnić.

to dotyczy osob ktore nie mowia o tym ze nia moga "nikogo upolowac". Gej ktory ma problem z przyznaniem sie co do swojej sexualnosci, nie porusza problemu nie mocy w znalezieniu kogos .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 18 sty 2006, 21:23

a co to znaczy w ogóle brzydki ??
To tak iktoś jak na niego popatrzysz to budzi w tobie brzydote
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 18 sty 2006, 21:27

Wstreciucha pisze:a co to znaczy w ogóle brzydki ?

Patrz zdjęcie!!jeśli ktoś się zachwyci powiem że mataczy jak Rywin

AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 18 sty 2006, 21:37

Zaraz uslyszysz jakieś bajeczki że ony nie patrzą na wygląd
3maj się <pijak>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 sty 2006, 21:48

Blazej30 pisze:Patrz zdjęcie!!jeśli ktoś się zachwyci powiem że mataczy jak Rywin

fota paskudna
AlfaRomeo1939 pisze:Zaraz uslyszysz jakieś bajeczki że ony nie patrzą na wygląd
3maj się

sto razy sie wypowiadalam na ten temat , zaraz zaczne cytowac sama siebie . Kazdy patrzy na wyglad, pytanie co dla kogo jest brzydkie. Ja musze byc z mezczyzna na ktorego patrzenie nie sprawia mi fizycznego bolu. Dla przeciwwagi jednak powiem, ze nie bede z kims kto interesuje mnie wizualnie ale jest intelektualna kaleka . Ja juz mam swoj typ.
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 18 sty 2006, 22:00

A nie mówiłem <aniolek>
Widzisz kobiety jednak najpierw patrzą na charakter a puźniej na wygląd <hahaha>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 sty 2006, 22:08

Widzisz kobiety jednak najpierw patrzą na charakter a puźniej na wygląd

Cieszysz sie z przeinterpretowania czy po prostu taka ciemna masa jestes ?? Nie odbieraj kobietom satysfakcji z ich "czasami dajacej znac o sobie" powierzchownosci <fuckoff>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”