ZAPACH-jaki lubicie?
Moderator: modTeam
- ForsakenXL
- Maniak
- Uzależniony
- Uzależniony
- Początkujący
runeko-pasjonat perfum ostatnio odkryla Gucci eau de parfum II;posiadam spora kolekcje zapachow bo nie ukrywam,mam troche kuku na tym punkcie(tatus mnie zaczal rozpieszczac jak mialam 14 lat-Ralph Lauren-Ralph,moje pierwsze i do tej pory kupowane perfumy)...co oprocz tego...mysle, ze najlepszym zapachem jest Oxygen Lanvin'a(moja mama nazywa go cmentarnym, pewnie z powodu intensywnej woni kwiatow,takiej nieswiezej
),co jeszcze...Jean Paul Gaultier-Fragile,jednakze eau de toilette,nie eau de parfum,gdyz ten jest cholernie mocny,Moschino-I love love,Victoria's Secret Dream Angels-Heavenly,Curve-Crush.Wiem,ze czesc z nich nie jest znana zbytnio w Polsce ale jak gdzies znajdziecie to chociaz powachajcie.Jak bylam mlodsza lubilam tez Perceive od Avon'u.W niedalekiej przyszlosci planuje zakup Versace-Women.Elegancki.Bardzo.Polecam tez Hypnotic Poison Dior'a, Isabella by Isabella Rosselini oraz Bruno Banani Not For Everybody.O i jeszcze rozowa Pume dla kobiet.I jescze Escada,wszelkie ich produkcje.Geez...mowilam,zem nieteges na tym punkcie.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Czasem się polewam Tomem Tailorem, bo z pracy przywlokłam. Przekonania nie miałam, ale jak mnie 20. raz ktoś pyta, czym pachnę, to chyba zacznę mieć.
Z kolei UFO przywlokło przy okazji dywanu Salvadore Dali (stare jak świat i niekoniecznie mi sie podobały). W szoku byłam, że to coś może tak pachnieć na facecie!
Nie lubię Fahrenheita. Ogórkami mi zalatuje.
Z kolei UFO przywlokło przy okazji dywanu Salvadore Dali (stare jak świat i niekoniecznie mi sie podobały). W szoku byłam, że to coś może tak pachnieć na facecie!
Nie lubię Fahrenheita. Ogórkami mi zalatuje.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Na odległośc niewiedzac jaki typ jesteś człeka, jakie rzeczy lubisz i co najwaznijesz jakiego typu CI sie zapachy podobaja.
Idź do perfumerii se poprubój a ze 2,3 najlepsze mozesz tu napisac to CI powiemy ktory my bardziej lubimy.
W kazdym razie ten sam zapach na kazdym pachnie inaczej. Mojemu facetowi swietnie w szarym Bossie co nie znaczyz e Tobie np tez bedzie.
Moje ukochane zapachy to Versace Women, D&G Light Blue oraz [shadow=orange]Cacharel Gloria [/shadow], 2 ostatnie wykreowane przez tego samego człowieka (Olivier Cresp), także Glorie polecam tym paniom <okularki> , którym podoba się Light blue
U męzczyzn lubię Declaration Cartier, Dreamer Versace oraz D&G
U męzczyzn lubię Declaration Cartier, Dreamer Versace oraz D&G
- Eisenritter
- Uzależniony
Mistrzo pisze:Zamierzam właśnie kupić jakieś dobre perfumy męskieCo byście mi doradzili ?
![]()
Cena nie gra roli i tylko pytam sie Was o zdanieZ góry dziex
Z daleka nie da się tego stwierdzić, także dlatego, że perfumy to tylko połowa sukcesu - drugą jest sama chemia ciała, z którą zapach musi współgrać. Polecam dobry sklep kosmetyczny i jakąś pomocną ekspedientkę. Niektóre są całkiem słodkie.

Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
zapachy
A czy ktoś używał męskich ESPRIT 50 ml? (EDT)
Co o nich sądzicie, bo noszę się z zamiarem kupić takowych..
:-)
Co o nich sądzicie, bo noszę się z zamiarem kupić takowych..
:-)
_
"We have just one world
but we live in different ones"
"We have just one world
Taerom Fuiruim pisze:GIORGIO ARMANI "armani black code" ...
Tak jak pisałem, ten zapach rządzi, jest esencją tego, czego poszukuję w dobrych, męskich perfumach. Ciężkie do zdefiniowania, ale gdy tylko poczułem ten zapach, od razu wiedziałem, że szukałem go od zawsze

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- milenka :)
- Bywalec
Ciekawski pisze:Taerom Fuiruim pisze:GIORGIO ARMANI "armani black code" ...
Tak jak pisałem, ten zapach rządzi, jest esencją tego, czego poszukuję w dobrych, męskich perfumach. Ciężkie do zdefiniowania, ale gdy tylko poczułem ten zapach, od razu wiedziałem, że szukałem go od zawszeTakie wiecie - przeznaczenie.
A nie wydaje Ci się, że na okres w ciągu dnia jest on jednak troszkę za ciężkawy? Jakie jest Twoje zdanie?
Używasz go głównie wieczorem, czy nie tylko?
_
"We have just one world
"We have just one world
A to Paco Rabanne Black XS można podglądnąć (nutę zapachową) tutaj:
http://pedet.pl/x_C_I__P_7011591-7010001.html
Ambra i cedrowiec....
Mmmm...
Na Kobiety to działa
http://pedet.pl/x_C_I__P_7011591-7010001.html
Ambra i cedrowiec....