WAŻNE PYTANIE!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
WAŻNE PYTANIE!!

Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 00:47

Witam :)

myśle, że na pewno taki temat z moim pytaniem istnieje już, ale dzisiaj poświęciłam 2 h na szukanie i bezskutecznie. Otóż dzisiaj po roku postanowiliśmy współżyć z moim chłopakiem, była to pełna napięcia i namiętności chwila dlatego było to bez zabezpieczenia :( z wyciągnięciem członka przed wytryskiem. Możliwa jest wtakim wypadku ciąża?? Czy w wydzielinie przed wytryskiem nic się do mnie nei dostało? dużo słyszałam na ten temat i jedni mówią że to bardziej niebezpieczne, a inni że spoko nic sie nie stało. Pomóżcie

Bardzo prosze o opinie!!! pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Re: WAŻNE PYTANIE!!

Postautor: kwjk » 02 sty 2006, 01:05

CiEkAwA pisze: Możliwa jest wtakim wypadku ciąża??

Tak.

CiEkAwA pisze: Czy w wydzielinie przed wytryskiem nic się do mnie nei dostało?

Mogło się dostać.

CiEkAwA pisze: jedni mówią że to bardziej niebezpieczne

Mają rację.

CiEkAwA pisze: a inni że spoko nic sie nie stało

Widocznie lubią ryzyko.

CiEkAwA pisze:pozdrawiam :)

Wzajemnie.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 02:43

Niestety to jedna z najgorszych metod antykoncepcji (zaraz po kalendarzyku). Często odrobina nasienia wydostaję się i przed samym wytryskiem, a zjawisko to nazywa się kropelkowaniem. Igracie z ogniem. Życzę więcej przezorności nastepnym razem no i oczywiście żeby nie było 'niespodzianki'.
W razie czego masz 72 godziny (od odbycia stosunku) na Postinor...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sty 2006, 08:56

Mnie sie kaja za to, iż w przypadkach szczegulnych proponuje amfe ,a postinor jest tu nagminnie zalecany , czego ja zas nie zalecam , ale jak kto woli <aniolek2> jak sie kochałaś to nie wiedziałas czy masz dni płodne czy nie ?
Mozliwa ciaza jest , jednak prawdopodobienstwo małe , z tego tytułu ,ze do zapłodnienia potrzebna jest odpowiednia ilosc plemników, i dni płodne (odpowiedni sluz) .Temat oscyluje wokół ...pecha <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 10:54

zaczynam się niepokoić... a na okres musze czekać jeszcze 18 dni :(
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 11:02

Uwierz mi Andrew, że polecanie Postinoru to nie moja domena. To ostateczność, wiem o tym. Tylko co lepsze? Ostateczność czy niechciane dziecko w nieodpowiednim wieku i spaprane życie? Dlatego właśnie nie porównuj Postinoru i amfy.

Swoją drogą racja - nie wiesz dziewczyno kiedy masz dni płodne a kiedy nie?
CiEkAwA pisze:zaczynam się niepokoić... a na okres musze czekać jeszcze 18 dni :(

I dobrze, podenerwuj się. Nawet jeśli nie masz pecha, to przynajmniej nastepnym razem zrobisz tak, żeby się nie denerwować.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 11:14

I dobrze, podenerwuj się. Nawet jeśli nie masz pecha, to przynajmniej nastepnym razem zrobisz tak, żeby się nie denerwować.[/quote]

Licze, że go nie mam i następny raz na poewno taki nie będzie. W nieodpowiednim wieku... mam prawie 20 lat, ale nie jestem gotowa na dzidziusia musze skończyć najpierw studia.

A za wypowiedzi tHx!
Awatar użytkownika
M.A.T.
Bywalec
Bywalec
Postautor: M.A.T. » 02 sty 2006, 11:31

jak juz ktos wyzej napisal: "...W razie czego masz 72 godziny (od odbycia stosunku) na Postinor..."
no chyba ze juz minelo 72 godz. to wtedy albo czekasz na okres (chociaz to moze byc zwodnicze) albo za pare dni robisz test ciazowy i wtedy prawie jestes pewna.
Awatar użytkownika
Mistrzo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mistrzo » 02 sty 2006, 11:56

No to moja droga masz szanse na zajście w ciążę :) Dużo tez zależy od Twojego szczęścia <plemnik_k>

PS. Kolejna para nad która wygrały chormony, a nie odrobina zdrowego rozsądku <pijak>

A jak sie tak bardzo sie denerwujesz to zrób sobie tescik... :) POZDRO
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2006, 15:03

W ciazy jak najbardziej mozesz byc, a to że wyciagnal przed wytryskiem nic nie znaczy. lec po teścik albo na okres czekaj, ale pamietaj ze fakt dostania okresu nie swiadczy o tym ze w ciazy nie jestes. Tak na wszelki wypadek dopisuje, bo moze tego tez nie wiesz żyjac 19 lat na swiecie i sex uprawiajac.
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 15:33

moon pisze:pamietaj ze fakt dostania okresu nie swiadczy o tym ze w ciazy nie jestes

wiem wiem, jeszcze nie minęły 72h i zastanawiam się nad tabletką...

moon pisze: żyjac 19 lat na swiecie i seks uprawiajac

to był mój pierwszy raz :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 sty 2006, 17:21

CiEkAwA pisze:wiem wiem, jeszcze nie minęły 72h i zastanawiam się nad tabletką...

to sie nie zastanawiaj, bo to im wczesniej weźmiesz decyduje o skuteczności
tylko musisz sie liczyc ze skutkami ubocznymi, chociaz one sa lepsze niz maciezyństwo w tym wieku
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 18:47

Dzindzer pisze:
CiEkAwA pisze:wiem wiem, jeszcze nie minęły 72h i zastanawiam się nad tabletką...

to sie nie zastanawiaj, bo to im wczesniej weźmiesz decyduje o skuteczności
tylko musisz sie liczyc ze skutkami ubocznymi, chociaz one sa lepsze niz maciezyństwo w tym wieku

Lepsze to raz, a dwa że czasem żadne odczuwalne. Co nie znaczy, że można to wcinać jak cukierki. Bomba hormonalna jakby nie było.
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 sty 2006, 19:47

ForsakenXL pisze:Lepsze to raz, a dwa że czasem żadne odczuwalne

wiem, że czasem moze nie byc az tak odczuwalne, ale trzeba sie przygotowac na zła reakcje organizmu, rozchwianie hormonalną
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sty 2006, 20:55

ForsakenXL pisze:Uwierz mi Andrew, że polecanie Postinoru to nie moja domena. To ostateczność, wiem o tym. Tylko co lepsze? Ostateczność czy niechciane dziecko w nieodpowiednim wieku i spaprane życie? Dlatego właśnie nie porównuj Postinoru i amfy.

.

Bede porównywał , bo szkodliwosc poinformowania dzieci (jak mi to zarzucono) ze istnieje coś takiego jak postinor , spowodować moze ze po kazdym stosunku bedą go zazywali , albo wtedy gdy bedą miec nie pewnosc ,a jak zaś to forum wykazuje maja go prawie zawsze , obojetnie jak by sie zabezpieczyli , amfa ....moze jedynie pozwolic sie odblokowac , zas jak to nastapi , potem siegac po nia nie trzeba , bo wszystko idzie własnym rytmem
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 sty 2006, 21:06

Andrew pisze:ze istnieje coś takiego jak postinor , spowodować moze ze po kazdym stosunku bedą go zazywali

to na prawde trzeba miec wode zamiast mózgu by tak robic
ja zazyłam raz w zyciu gdy pękła prezerwatyuwa.
Kidy jeszce pigułek nie brałam a miałam z partnerem cholerna ochote na seks kiedy nie było gumek tyo kończylińmy na seksie oralnym. Nigdy nie miałam czegos takiego, a zyje chwila jest tabletka po, chociaz było mnie stac by sobie kupowac za kazdym razem
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2006, 21:39

Andrew pisze:istnieje coś takiego jak postinor , spowodować moze ze po kazdym stosunku bedą go zazywali

Wybacz Andrew, ale to już ich problem. NIkt nie kaze sie nas słuchać. Pytaja mowimy co bysmy my na ich miejscu zrobili i tyle.
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 21:54

moon pisze:Wybacz Andrew, ale to już ich problem. NIkt nie kaze sie nas słuchać. Pytaja mowimy co bysmy my na ich miejscu zrobili i tyle.

Wydaje mi się, że to jest forum doradzające, a nie oceniające... a niektórzy oceniają, nie znając danej osoby. Dowiedziałam się wiele m.in to czego nie wiedziałam, że są testy ciążowe jużod 1-3 dni, myślałam, że tylko od 6.

dzięki za wszystkie info. pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 21:55

Dzindzer pisze:
Andrew pisze:ze istnieje coś takiego jak postinor , spowodować moze ze po kazdym stosunku bedą go zazywali

to na prawde trzeba miec wode zamiast mózgu by tak robic
ja zazyłam raz w zyciu gdy pękła prezerwatyuwa.
Kidy jeszce pigułek nie brałam a miałam z partnerem cholerna ochote na seks kiedy nie było gumek tyo kończylińmy na seksie oralnym. Nigdy nie miałam czegos takiego, a zyje chwila jest tabletka po, chociaz było mnie stac by sobie kupowac za kazdym razem

Otóż to, nie popadajmy w skrajności. Zresztą nawet te 'nieświadome dzieciaki' zostałyby uświadomione jak powazny jest to środek, bo przecież ktoś im to musi wypisać.

Tak trochę na boku: Andrew, zdecyduj się na jedną płeć ;)
~George Bernard Shaw
teofil
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: teofil » 02 sty 2006, 22:49

ehhh 20 lat i taka malo rozwazna i nie wie o takich rzeczach? zacznij sie naprawde mocno martwic bo przy minimalnej odrobinie pecha bedziesz w ciazy. na drugi raz pamietaj o zabezpieczeniu zeby oszczedzic sobie nerwow
<3
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 02 sty 2006, 23:06

teofil pisze: na drugi raz pamietaj o zabezpieczeniu zeby oszczedzic sobie nerwow

o to się nie martw, na błędach człowiek się uczy
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 sty 2006, 08:42

Dzindzer pisze:to na prawde trzeba miec wode zamiast mózgu by tak robic

tak samo trzeba ją miec by zazywac amfetamine , wtedy gdy nie potrzeba jej zazyc , a za co tu na forum zostalem zjebany przez " varimenta"

Moon pisze:Wybacz Andrew, ale to już ich problem. NIkt nie kaze sie nas słuchać. Pytaja mowimy co bysmy my na ich miejscu zrobili i tyle.

i znowu, powiedz to Bandiemu i Variment-owi <aniolek2>

Forsaken pisze:Otóż to, nie popadajmy w skrajności. Zresztą nawet te 'nieświadome dzieciaki' zostałyby uświadomione jak powazny jest to środek, bo przecież ktoś im to musi wypisać.

i znowu , powiedz to Tediemu i Variment-owi <browar>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 03 sty 2006, 08:59

Andrew pisze: znowu, powiedz to Bandiemu i Variment-owi

Andrew pisze:i znowu , powiedz to Tediemu i Variment-owi

obsesja?????? hmmmmmmm 8)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 03 sty 2006, 09:06

Był taki kawałek "Obsession" ;)
Do Ciekawej - przede wszystkim staraj się nie panikować, bo jak Ci się okres przesunie to dopiero będzie zabawnie.
ForsakenXL polecił w innym wątku ciekawą stronkę: http://milosc.god.pl/. Masz tam kalkulator dni płodnych. Jeśli masz w miarę regularny okres, może Ci pomóc bynajmniej w zdiagnozowaniu, czy w trakcie owego pierwszego razu byłaś płodna lub nie.
Szansa na zajście w ciążę była i owszem, ale niewielka.
Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 sty 2006, 09:09

Andrew pisze:i znowu, powiedz to Bandiemu i Variment-owi

I tak nie przyjmna tego do wiadomości, bo oni przeciez wiedza lepiej.... <chory>
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 03 sty 2006, 11:28

Ciekawski pisze:przede wszystkim staraj się nie panikować, bo jak Ci się okres przesunie to dopiero będzie zabawnie

zrobiłam test, który pokazał że nie jestem w ciąży :)

mam nadzieje, że rzeczywiście tak będzie

pzd :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 03 sty 2006, 12:33

CiEkAwA pisze:mam nadzieje, że rzeczywiście tak będzie

a ja mam nadzieje, że juz nigdy takiej głupoty nie zrobisz
bo nastepnym razem los moze okazać sie złosliwy
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 03 sty 2006, 15:59

Dzindzer pisze:a ja mam nadzieje, że juz nigdy takiej głupoty nie zrobisz
bo nastepnym razem los moze okazać sie złosliwy

ojjj to na pewno i na pewno nie zrobie, nie ma mowy <browar>
agna_cz

Re: WAŻNE PYTANIE!!

Postautor: agna_cz » 13 sty 2006, 13:04

CiEkAwA pisze:Witam :)

myśle, że na pewno taki temat z moim pytaniem istnieje już, ale dzisiaj poświęciłam 2 h na szukanie i bezskutecznie. Otóż dzisiaj po roku postanowiliśmy współżyć z moim chłopakiem, była to pełna napięcia i namiętności chwila dlatego było to bez zabezpieczenia :( z wyciągnięciem członka przed wytryskiem. Możliwa jest wtakim wypadku ciąża?? Czy w wydzielinie przed wytryskiem nic się do mnie nei dostało? dużo słyszałam na ten temat i jedni mówią że to bardziej niebezpieczne, a inni że spoko nic sie nie stało. Pomóżcie

Bardzo prosze o opinie!!! pozdrawiam :)

rany, rok planowaliscie seks i nie pozmysleliscie o zabezpieczeniu?????????
Awatar użytkownika
nedved
Bywalec
Bywalec
Postautor: nedved » 15 sty 2006, 02:05

ForsakenXL pisze:Niestety to jedna z najgorszych metod antykoncepcji (zaraz po kalendarzyku).

To jest żadna metoda antykoncepcji, a kalendarzyk ? hmm to chyba masz na myśli Watykańską ruletkę czy tak ??

Polecam gumki, tabletki, wkładki no chyba że chcecie się nerwicy nabawić.
<glaszcze>
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”