Na forum pojawia sie duzo tematow zwiazanych z problemami w zwiazku...
Zazwyczaj dana osoba prosi o rade w jakiejs sprawie ich dotyczacej, choc dla postronnego obserwatora czesto od razu widac ze oni nie powinni byc razem...
Tylko ze tez zazwyczaj nie potrafi podjac tej decyzji...musi sie tutaj poradzic [pytam sie po co? chyba rozumu i uczuc kazdy umie uzywac?]
Wiadomo jest tam jakies uczucie/zaslepienie/przywiazanie...
Moze ja jestem dziwny ale:
Wiem na pewno ze kocham Moja Kobiete
Jestem dla niej dobry i robie wszystko zeby bylo dobrze dla nas. Ale jesli zdradzilaby mnie, albo widzialby ze kreci na gg z roznymi typami [tak jak to bylo w innym temacie: spotykalaby sie z nimi a w rozmowie mowila ze jest sama {choc jest ze mna}] itp walki... to zostawilbym ja bez zmruzenia oka...
Tak potrafie tak zrobic choc ja kocham i mamy zamiar zamieszkac razem, wiem ze to cudowna Kobieta i lepszej pewnie nie znajde.
Po prostu nie dam sie robic w censored. Jak ma byc zwiazek to zwiazek a nie zabawa w robienie w censored...czy wiekszosc ludzi nie widzi na czym to ma polegac? Czy wiekszosc ludzi jest az tak tepa ze trzeba im to wszystko tlumaczyc jak krowie na rowie?
Wiem jestem mlody
Czy ludzie nie potrafia sami o siebie zadbac o swoje szczescie, o swoje zycie?
Bo jak widze jakie numery sa wycinane w zwiazkach [chodzi mi o tematy na forum] to normalnie rece opadaja...
Nie odbierajcie tego tematu jako wychwalanie mojej osoby - bron Bog