Moderator: modTeam
Cliff pisze:No cóż to akurat było w sylwka i dlatego taki mój stan
Cliff pisze:ale ona zawsze uprzedzała że lodzika to niezrobi
Dzindzer pisze:a swoja droga pewnie kiedys zmieni zdanie, tylko musi pewna barierę psychiczną przełamać
CiEkAwA pisze:Cliff napisał/a:
Dodam jeszcze że byłem bardzo bardzo pijany (mam nawet pare dziur w pamięci) i właśnie do tego spalony
Nie za dużo tego? nie rób tak więcej a będzie dobrze. Banan
Moon, czy moglabys wypowiadac sie mniej wulgarnie, prosze?? Mysle, ze to samo mozna powiedziec w inny sposob... .
Mia pisze:no nie wiadomo gdzie by nastapila kolejna dziura w pamieci
Cliff pisze:Witam! Mam 20 latek, z moją dziewczyną jestem jakieś 6 miesięcy. Ona jest już troche doświadczona ja jeszcze tego nierobiłem choć ona o tym niewie (w sumie sie niepytała nawet). Ostatnio spróbowaliśmy i zaczełem od pieszczenia minetka itd ale jak przyszła już kolej na konkreta to mały odmówił mi posłuszeństwai mósiałem zająć sie juz dalej tylko pieszczeniem. I pytanie mam takie ==> czy palenie zioła też mogło miec na to wpływ że tak sie stało?? Dodam jeszcze że byłem bardzo bardzo pijany (mam nawet pare dziur w pamięci) i właśnie do tego spalony. Laska powiedziała mi że nic sie niestało takiego ale mi jest głupio. Jak myślicie niebędzie tego problemu przy następnym razie już na trzeźwo??? Bo kurde bałem sie że zawcześnie skończe a tu nawet niezaczołem
z góry dzięki za odpowiedź....
ForsakenXL pisze:Ale nigdy bez powodu. Stres, strach, przemęczenie... wykluczając schorzenia coś takiego nie powinno się nigdy zdażyć bez powodu.
Andrew pisze:mozesz byc zupełnie trzezwy ,jak i czysty (to w kwesti ziół) a i tak moze sie tak zdazyc
Andrew pisze:Witam! Mam 20 latek, z moją dziewczyną jestem jakieś 6 miesięcy. Ona jest już troche doświadczona ja jeszcze tego nierobiłem choć ona o tym niewie (w sumie sie niepytała nawet). Ostatnio spróbowaliśmy i zaczełem od pieszczenia minetka itd ale jak przyszła już kolej na konkreta to mały odmówił mi posłuszeństwa i mósiałem zająć sie juz dalej tylko pieszczeniem. I pytanie mam takie ==> czy palenie zioła też mogło miec na to wpływ że tak sie stało?? Dodam jeszcze że byłem bardzo bardzo pijany (mam nawet pare dziur w pamięci) i właśnie do tego spalony. Laska powiedziała mi że nic sie niestało takiego ale mi jest głupio. Jak myślicie niebędzie tego problemu przy następnym razie już na trzeźwo??? Bo kurde bałem sie że zawcześnie skończe a tu nawet niezaczołem z góry dzięki za odpowiedź....
CiEkAwA pisze:Cliff pisze:Dodam jeszcze że byłem bardzo bardzo pijany (mam nawet pare dziur w pamięci) i właśnie do tego spalony
Nie za dużo tego? nie rób tak więcej a będzie dobrze.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 263 gości