Mam takie pytanie...
Mam 23 lata, nie ddawno poznalem starsza kobiete na gg ona ma 33 lata a wiec 10 lat starsza... czasami jakby to nazwac uprawiamy sex przez gg.. bardzo sie na mto podoba, chcemy sie spotkac w realu... mam tylko mala obiekcje czy to normalne by umawiac sie ze starsza kobieta na sex ta kpoprostu... Slyszalem ze kobiety po 30-stce maja ze tak sie wyraze wieksza chcice czy to prawda ?... Prosze o rade co mam zrobic czy spokojnie moge sie z nia umawiac ? zaznaczam ze nie ma ona dzieci ani meza...
Starsza kobieta...
Moderator: modTeam
a skad wiesz ze nie ma?? Na gg Ci napisala.....
Daj spokoj chlopie.....skad wgole wiesz ze ma 30 lat??
Najpierw sie wymiencie fotami np.
A czy jest to normalne?? Wg mnie to jest conajmniej dziwne....ale to tylko moje zdanie!!
Zrobisz jak uwazasz.....ja bym natomiast nigdy sie nie umowila przez gg...
Daj spokoj chlopie.....skad wgole wiesz ze ma 30 lat??
Najpierw sie wymiencie fotami np.
A czy jest to normalne?? Wg mnie to jest conajmniej dziwne....ale to tylko moje zdanie!!
Zrobisz jak uwazasz.....ja bym natomiast nigdy sie nie umowila przez gg...
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
W samym tym, ze jest starsza, nie ma nic zlego albo dziwnego. Spotkajcie sie, to dopiero sie okaze, czy namietnosc z gg bedzie taka sama. Wtedy dopiero cos bedziesz mogl zdecydowac.
Teraz to rownie dobrze mozna zalozyc, ze to zgrywajacy sie facet.
Teraz to rownie dobrze mozna zalozyc, ze to zgrywajacy sie facet.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran
Pawel_83 pisze:czasami jakby to nazwac uprawiamy seks przez gg.. bardzo sie na mto podoba, .
A to ciekawe.... <rofl2> możesz podać jakieś szczegóły <koputerowiec2> <komputerowiec>

<aniolek2>
Ostatnio zmieniony 03 sty 2006, 18:06 przez jabłoń, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
-
- Bywalec
jesli masz taka ochote zrob to...Moze byc fajnie..
Bardzo dziekuje za wszelkie komentarze i rady, tak myslalem zeby sie spotkac... a jak zobaczylem wasze wypowiedzi to rozwialo mi wszelkie watpliwosci... spotkam sie i juz, nie mam wsumie nic do stracenia, no moze troszke czasu jak sie nie pojawi w umowionym miejscu ale to przezyje
... a korzysci moga byc naprawde duze... takie male sprostowanie co do mojego pierwszego postu bo nie zamiescilem tam pewnych informacji... a wiec co do fotek to sie nimi wymienilismy... prawda ze mozna podac falszywe fotki... ale jest kilka rzeczy ktore na to wskazuja ze sa one prawdziwe i na 100% wiem ze sa a skad to wiem nie pytajcie bo nie chce mi sie tlumaczyc... to ze nie jest to jakis dowcipnis to wiem bo jezeli by byl to na 50% to on by mnie on zaczepil a nie ja jego... a po 2 nie wiem czy komus by sie chcialo sciemniac praktycznie co 2 dzien conajmniej po 2 godziny przez 6 miesiecy... a 70% rzeczy jakie pisze z nia na gg to to co slychac jak tam w pracy zdrowko itp.. zwykle codzienne sprawy.. czasami lubimy pofantazjowac... wiec jaki kolwiek rzartownis odpada...
Jeszcze raz bardzo dziekuje za wasze komentarze za wyrazenie wlasnych opini... za poraktowanie mojej sprawy powaznie i doradzenie mi co mam zrobic... przegladalem troszke to forum i widze ze mozna tu sie spotkac ze tak powiem z milymi ludzmi ktorych warto pytac dzieki wam wielkie i jak bede mial kolejne pytanie to na pewno sie tu zwroce z nim jeszcze raz bardzo dziekuje i zycze wszystkim hmm... udanych i wspanialych zwiazkow i milosci ktorej wszyscy tak poszukujemy, bo nic nie jest tak wazne w tym zyciu jak milosc do drugiego czlowieka ufff sie rozpisalem troszke
...
Jeszcze raz bardzo dziekuje za wasze komentarze za wyrazenie wlasnych opini... za poraktowanie mojej sprawy powaznie i doradzenie mi co mam zrobic... przegladalem troszke to forum i widze ze mozna tu sie spotkac ze tak powiem z milymi ludzmi ktorych warto pytac dzieki wam wielkie i jak bede mial kolejne pytanie to na pewno sie tu zwroce z nim jeszcze raz bardzo dziekuje i zycze wszystkim hmm... udanych i wspanialych zwiazkow i milosci ktorej wszyscy tak poszukujemy, bo nic nie jest tak wazne w tym zyciu jak milosc do drugiego czlowieka ufff sie rozpisalem troszke
robinho pisze:33 lata to przecież "kwiecie wieku"
<aniolek2>
Spotkaj się z Nią. Dziwią mnie te Wasze zabawy, ale nie szkodzi Ci spróbować.
Powodzenia życzę, bo coś mi mówi, że masz marne szanse "normalną" Panią spotkać.
Ale napisz jak to się wszystko potoczyło

... you bleed just to know you're alive ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”