Ile moge wsadzic palca?
Moderator: modTeam
- jasienczyk
- Zaglądający
- Pasjonat
nie, zebym pochwalala twoj pomysl, ale skoro oboje sie zdecydowaliscie:
wloz palec delikatnie, tak, bys opar dlon na jej lonie(czy wiesz, co to jest lono?) i poruszaj nim, jakbys wykonywal gest przywolywania(no wiesz, tak, sjak wola sie kogos zginajac wskazujacy palec) lub wykonu oikrezne ruchy. caly czas zwracaj najwieksza uwage na przednia scianke( te od strony brzuszka). nie rob tak, jakbys wkladal czlonek- wesc, wyjsc, niechcacy mozesz ja bardzo podrapac. i, jak juz wspominal ktorys z przedmowcow- najlepiej poswiecic duzo czasu miejscu"wyzej" czyli lechtaczce. czy dobrze zrozumialam, ze biorac sie za seks oralny, nie wiesz o istnieniu lechtaczki?! a z rszta, u pietnastoletniej dziewczyny trudno oczekiwac wspanialch przezyc
wloz palec delikatnie, tak, bys opar dlon na jej lonie(czy wiesz, co to jest lono?) i poruszaj nim, jakbys wykonywal gest przywolywania(no wiesz, tak, sjak wola sie kogos zginajac wskazujacy palec) lub wykonu oikrezne ruchy. caly czas zwracaj najwieksza uwage na przednia scianke( te od strony brzuszka). nie rob tak, jakbys wkladal czlonek- wesc, wyjsc, niechcacy mozesz ja bardzo podrapac. i, jak juz wspominal ktorys z przedmowcow- najlepiej poswiecic duzo czasu miejscu"wyzej" czyli lechtaczce. czy dobrze zrozumialam, ze biorac sie za seks oralny, nie wiesz o istnieniu lechtaczki?! a z rszta, u pietnastoletniej dziewczyny trudno oczekiwac wspanialch przezyc
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Henry Miller
zielony kot pisze:a z rszta, u pietnastoletniej dziewczyny trudno oczekiwac wspanialch przezyc
Przepraszam bardo. Ty sadzisz ze jesli dziewczyna jest mlodsza to czuje inaczej? Jesli tak to wyprowadzam Cie z tej błędnej informacji... <aniolek2> dziekowac nie musisz
[ Dodano: 2005-12-29, 23:49 ]
DZIEKI WSZYSTKIM ZA RADY,NIEKTORE POMOGLY,JUZ JEST PO WSZYSTKIM I BYLO Yeah...

- zielony kot
- Pasjonat
chlopczyku, oczywiscie, ze mlodsze dziewczyny czuja inaczej, poniewaz wy macie genetycznie zaprogramowana umiejetnosc przezywania przyjemnosci, my musimy sie jej uczyc. gratuluje orgazmu wybrance, a tobie glupoty. narazie.
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
Henry Miller
Henry Miller
brawo kotu zielonemu...ehhh...faceci to mysla,ze wzial palca wsadzil i wszyscy zadowoleni,jeden wielki orgazm,ohy i ahy
a propo's orgazmu laski twej:udawala.zadna 15-latka nie przezyje ci orgazmu po palcowaniu biedaczki w kolko i do oporu(bardziej nudne niz podniecajace),po prostu uznala,ze co ma sie dalej meczyc i na odczepne kwiknela pare razy
a propo's orgazmu laski twej:udawala.zadna 15-latka nie przezyje ci orgazmu po palcowaniu biedaczki w kolko i do oporu(bardziej nudne niz podniecajace),po prostu uznala,ze co ma sie dalej meczyc i na odczepne kwiknela pare razy
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Runeko - ile byś lat nie miała, prezentujesz swoją wypowiedzią niższy poziom niż tak znienawidzony przez Ciebie Chłopak89. Gdzie on napisał, że robił to "na chama", "do oporu", "w kółko", et cetera? Myślę, że skoro miała orgazm to należy się tylko cieszyć. Jej to dało wiele przyjemności (albo chociaż jakąś przyjemność), zaś mu - niezwykłą satysfakcję. Oboje są młodzi, wiele jeszcze przed nimi, wielu rzeczy się muszą nauczyć, ALE między innymi dzięki temu forum budują swoją wiedzę. Takim podejściem tworzysz wokół siebie zupełnie niepotrzebną barierę. Co dała Ci ta wypowiedź? Wyładowałaś się, pisząc
Nie wiesz co faceci myślą, jesteś kobietą.
Jeśli napiszesz mi, skąd masz te informacje, to wybuduję sobie Twój ołtarzyk na biurku. Jeśli okaże się, że z doświadczenia - to gratuluję, naprawdę.
Wykazujesz się cholerną powierzchownością. Spójrz jakie emocje przemawiają przez post Chłopaka89 - gość jest uradowany. Wiesz czym? Właśnie tym, że dał swojej dziewczynie (bo to jeszcze nie kobieta) przyjemność. Chyba takie postępowanie jest właściwe - sprawianie jej sobie nawzajem.
faceci to mysla
Nie wiesz co faceci myślą, jesteś kobietą.
a propo's orgazmu laski twej:udawała
Jeśli napiszesz mi, skąd masz te informacje, to wybuduję sobie Twój ołtarzyk na biurku. Jeśli okaże się, że z doświadczenia - to gratuluję, naprawdę.
Wykazujesz się cholerną powierzchownością. Spójrz jakie emocje przemawiają przez post Chłopaka89 - gość jest uradowany. Wiesz czym? Właśnie tym, że dał swojej dziewczynie (bo to jeszcze nie kobieta) przyjemność. Chyba takie postępowanie jest właściwe - sprawianie jej sobie nawzajem.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
zielony kot pisze:mlodsze dziewczyny czuja inaczej,
i to jest święta prawda i chyba każda kobieta się z tym zgodzi
nie wiem która dziewczyna jest w stanie osiągnąć orgazm tylko dzięki palcówce, ale jeśli tak to gratuluje
Runeko ma częściowo rację, bo rzeczywiście młodsi faceci często myślą że jak dziewczynka jęknie to od razu orgazm miała a często ona sama nawet nie wie czy miała czy nie miała
potrzeba "trochę" czasu i treningu (a może nawet kilku partnerów) żeby się o tym przekonać <browar>
Ciekawski pisze:Runeko - ile byś lat nie miała, prezentujesz swoją wypowiedzią niższy poziom niż tak znienawidzony przez Ciebie Chłopak89. Gdzie on napisał, że robił to "na chama", "do oporu", "w kółko", et cetera? Myślę, że skoro miała orgazm to należy się tylko cieszyć. Jej to dało wiele przyjemności (albo chociaż jakąś przyjemność), zaś mu - niezwykłą satysfakcję.Wyładowałaś się, piszącfaceci to mysla
Nie wiesz co faceci myślą, jesteś kobietą.a propo's orgazmu laski twej:udawała
1)"do oporu" "w kolko"-z doswiadczenia swego i kolezanek ,bo jak bylysmy w tym wieku i mialysmy mniej wiecej w tym wieku chlopakow zawsze bylo to samo
2)przeczytaj jakakolwiek ksiazke (napisana przez lekarza specjaliste) na temat seksu i jak go odczuwaja tzw. nieletni;pietnastolatka po prostu nie potrafi przezyc orgazmu(chyba,ze chodzi o taki przez stymulowanie lechtaczki,to tak,z pochwowym nawet starsze kobiety maja problem)
3)tak,wyladowalam sie az mi udami poplynelo...geezz...gdzie ja napisalam,ze go nienawidze(Chlopaka 89)?czego gluchy nie doslyszy to sam sobie dopowie
4)faceci mysla-znow doswiadcznie;wszyscy moi faceci mysleli tak samo;nie powiesz mi chyba,ze po prostu trafilam na tych paru na swiecie ,ktorzy sa niechlubnymi wyjatkami a reszta jest cacy i seksbogowie
5)czemu 'psuje' im zabawe?BARDZO zle jest budowac zwiazki na klamstwie,szczegolnie te pierwsze,gdzie czlowiek uczy sie kochac,niech mu laska POWIE co jej sprawia przyjemnosc,a nie bedzie sie biedak domyslac,ale i tak mysle,ze ona jeszcze nie wie co jej tak naprawde sprawia przyjemnosc(bo skad ma wiedziec?)
6)Oltarz,dziekuje nie trzeba,dla mojego meza ja jestem oltarzem,on jest moim kaplanem
Ehhh....co za ludzie,czlowiek probuje madrze poradzic na podstawie doswiadczen to go odcinaja,ze glupi i nie na poziomie.Nigdy nie mow,ze ktos jest ponizej poziomu czy cos jesli nie znasz tego czlowieka osobiscie,przez pare lat i nawet nie wypiles z nim w zyciu piwa(jak wiadomo zachowanie po alkoholu odzwierciedla poziom czlowieka).
Mysl,to nie boli.
[ Dodano: 2006-01-04, 23:47 ]
Ciekawski pisze:Jeśli nie wie, czy miała to znaczy że nie miała
Jak widzisz sam napisales to samo co ja.Hipokryta?
runeko pisze:1)"do oporu" "w kolko"-z doswiadczenia swego i kolezanek ,bo jak bylysmy w tym wieku i mialysmy mniej wiecej w tym wieku chlopakow zawsze bylo to samo
W całej Twojej ripoście nie odnalazłem ani jednego uzasadnienia dotyczącego faktu, iż dziewczyna naprawdę mogła przeżyć orgazm, a Ty jak kot przed wrzuceniem do wanny pełnej wody zapierasz się na wszystkie sposoby.
2)przeczytaj jakakolwiek ksiazke (napisana przez lekarza specjaliste) na temat seksu i jak go odczuwaja tzw. nieletni;pietnastolatka po prostu nie potrafi przezyc orgazmu(chyba,ze chodzi o taki przez stymulowanie lechtaczki,to tak,z pochwowym nawet starsze kobiety maja problem)
Ech...być może nie doczytałem, ale gdzie była mowa o orgaźmie pochwowym? Wiadomo przecież, że kobiety muszą się go nauczyć. Chłopak89 z tego co mi wiadomo, nigdzie o takowym nie wspominał. Pisał o "orgaźmie", więc po co dzielić włos na czworo?
3)tak,wyladowalam sie az mi udami poplynelo...geezz...gdzie ja napisalam,ze go nienawidze(Chlopaka 89)?czego gluchy nie doslyszy to sam sobie dopowie
Nie wiem czy wyczułaś ironię w "nienawidzeniu" go, ale najwidoczniej nie. Zresztą nieważne. Z mojego punktu widzenia wyglądało to mniej więcej tak, że strasznie obruszyłaś się na sam fakt, iż jego dziewczyna przeżyła orgazm. Od razu posypały się teksty, że udawała, itp. Przesadziłaś jednym słowem.
4)faceci mysla-znow doswiadcznie;wszyscy moi faceci mysleli tak samo;nie powiesz mi chyba,ze po prostu trafilam na tych paru na swiecie ,ktorzy sa niechlubnymi wyjatkami a reszta jest cacy i seksbogowie
Popadasz ze skrajności w skrajność. Według mnie istnieją faceci, którzy potrafią zrobić dobrze kobiecie mając odpowiednie ku temu wyczucie. Nie muszą do tego mieć niewiadomo ilu lat. Kwestia doświadczenia-racja.
5)czemu 'psuje' im zabawe?BARDZO zle jest budowac zwiazki na klamstwie,szczegolnie te pierwsze,gdzie czlowiek uczy sie kochac,niech mu laska POWIE co jej sprawia przyjemnosc,a nie bedzie sie biedak domyslac,ale i tak mysle,ze ona jeszcze nie wie co jej tak naprawde sprawia przyjemnosc(bo skad ma wiedziec?)
Znowu to samo. Skąd masz pewność, że jego dziewczyna kłamie? Nie sądzę, aby nie znała swojego ciała choć w takiej części, aby móc rozpoznać orgazm. Wiadomo, że rozmowa jest kluczem do jak najszybszego poznania partnera w wielu aspektach, ale jeśli Chłopak89 zrobił dobrze swojej dziewczynie...to do cholery co w tym złego? Węszysz intrygę. Zupełnie niepotrzebnie
Ehhh....co za ludzie,czlowiek probuje madrze poradzic na podstawie doswiadczen to go odcinaja,ze glupi i nie na poziomie.
Ehhh...co za ludzie, człowiek pokazuje że zupełnie bezpodstawnie kto inny wysuwa dziwne przypuszczenia to go odcinają, że nie myśli.
Nigdy nie mow,ze ktos jest ponizej poziomu czy cos jesli nie znasz tego czlowieka osobiscie
Prawda. Nigdy nie pisz, że ktoś kłamie skoro NIE MOŻESZ mieć o tym najmniejszego pojęcia, ze względu na brak podstaw.Podkreślam raz jeszcze - nie chodzi tu o Twoje doświadczenia, bo one nie mają wiele do rzeczy. Sama stwierdziłaś, że dziewczyna w tak młodym wieku jest zdolna przeżywać orgazm łechtaczkowy (a podczas palcówki, przy odpowiednim ułożeniu ręki, łechtaczka jest stymulowana).
(jak wiadomo zachowanie po alkoholu odzwierciedla poziom czlowieka).
Czasami i bez alkoholu się obejdzie.
Mysl,to nie boli.
Vice versa, a tak poza tym - dziękuję, nie boli.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
omg...skad ty sie wziales...?to jest forum cholera jasna a nie instytut naukowy.eeehhh...najwidoczniej nie bardzo masz co robic...kobiety ci trzeba nie komputera.wyluzujesz przynajmniej bo zes sztywny.boje sie ludzi sztywnych.
No podobno taki bylem... ale sadze ze jej sie podobalo skoro zwijała sie, sciskala mi nogami głowe, a kiedy odsuwalem sie od jej kwiatuszka
kierowala moja glowe na w najczulsze miesce
potem tylko cos popłyneło i ona sie zerwała...
ciekawe jak to pozniej bedzie wygladalo skoro sie jej reakcja zmieni
[ Dodano: 2006-01-10, 08:08 ]
...

[ Dodano: 2006-01-10, 08:08 ]
...
To miło, że udało Ci się uszczęśliwić Twoją dziewczynę. Jako nieco starszy kolega chciałbym Ci poradzić jedną rzecz:
pamiętaj żeby robić to czego oczekuje kobieta, a nie to co Ty masz ochotę z nią robić
Wiem, że to wydaje się oczywiste, ale postaraj się o tym pamiętać. Kiedy następnym razem będziesz miał ochotę ją znowu uszczęśliwić, ona wcale nie musi tego tak naprawdę potrzebować. I to wcale nie będzie oznaczać, że nie było jej dobrze poprzednim razem.
Pozdrawiam
pamiętaj żeby robić to czego oczekuje kobieta, a nie to co Ty masz ochotę z nią robić
Wiem, że to wydaje się oczywiste, ale postaraj się o tym pamiętać. Kiedy następnym razem będziesz miał ochotę ją znowu uszczęśliwić, ona wcale nie musi tego tak naprawdę potrzebować. I to wcale nie będzie oznaczać, że nie było jej dobrze poprzednim razem.
Pozdrawiam
żyj teraźniejszością, dzień
zorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...

runeko pisze:Ehhh....co za ludzie,czlowiek probuje madrze poradzic na podstawie doswiadczen to go odcinaja,ze glupi i nie na poziomie.Nigdy nie mow,ze ktos jest ponizej poziomu czy cos jesli nie znasz tego czlowieka osobiscie,przez pare lat i nawet nie wypiles z nim w zyciu piwa(jak wiadomo zachowanie po alkoholu odzwierciedla poziom czlowieka).
Runeko - masz u mnie piwo za tę kwestię. <browar> <browar> <browar>
Albo trzy - jak wyszlo zresztą.
Nie przejmuj się. Pełno takich mądrali, co po jednym zdaniu postawią diagnozę, jedyną i słuszną dot. autora tejże wypowiedzi.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
fajna82 pisze:Szczerze mówiąc 15 lat to za mało. Nic nie jest wtedy
przyjemne, oprócz faktu, że już sie to zrobiło. Przyjemności z seksu człowik uczy się w dorosłym powaznym życiu a dzieciaki które jeszcze nie są do końca rozwiniete...cóz one mogą? Najfajniejsza jest własnie sama pokusa i nieuleganie jej. Fajnie tak w ubraniu było sie sciskać namiętnie...
bzdury gadasz.... ja stracilam dziewictwo jak miala prawie 19 lat, ale strasznie zaluje ze tak dlugo czekalam. w wieku 15 lat juz przynajmniej polowa dziewczyn jest na tyle rozwinieta i swiadoma.... ze nie widze zadnego problemu
agna_cz pisze:w wieku 15 lat juz przynajmniej polowa dziewczyn jest na tyle rozwinieta i swiadoma.... ze nie widze zadnego problemu
współżyjesz - tzn musisz umieć ponieść ewentualne tego konsekwencje (jak wiadomo nie ma 100% metody zabezpieczenia przed ciążą)
wobec tego chcesz mi powiedzieć że ponad połowa 15-latek jest w stanie poradzić sobie, gdyby zaszły w ciążę????
Chlopak89 pisze:Wlasnie to jest dziwne, ze przy niej trace glowe i mysle jakby...tak jakbym stal obok, patrzyl co jest ok, co moze byc dla Niej lepsze itp.
to fajnie
ciekawa tylko jestem jakie jest zdanie Twojej dziewczyny na ten temat
nata pisze:to fajnie
ciekawa tylko jestem jakie jest zdanie Twojej dziewczyny na ten temat
Ona ma jedna przyjaciolke ktorej to opowiada,radzi itp. bo przyjaciolka tez jest po "przejsciach". Ta przyjaciolka jest rowniez moja przyjaciolka i mowi mi na czym stoje. Jak narazie wychodzi na to ze jest "BOŻE CUDOWNIE" jakto podobno moja dziewczyna powiedziala...
współżyjesz - tzn musisz umieć ponieść ewentualne tego konsekwencje (jak wiadomo nie ma 100% metody zabezpieczenia przed ciążą)
wobec tego chcesz mi powiedzieć że ponad połowa 15-latek jest w stanie poradzić sobie, gdyby zaszły w ciążę????
z tego co zaluwazylam, wiekszosc 15 latek zna sie lepiej na antykoncepcji, niz ja jak mialam lat 20. takie sa fakty.
z tego co zaluwazylam, wiekszosc 15 latek zna sie lepiej na antykoncepcji, niz ja jak mialam lat 20. takie sa fakty.
- ForsakenXL
- Maniak