Prostowanie wlosow
Moderator: modTeam
Ja uwazam ze najlepsze sa Farby Garnier(odzywiaja wlosy),a co do odzywki to polecam zielone mleczko z Bielendy(okolo 7 zloty) bardzo odzywia wlosy mimo ze jest o mleczko nablszczajace. I bardzo polecam serum do zniszczonych wlosow z Avonu(do wyboru- dla wlosow ciemnych i jasnych-koszt okolo 14 zloty)- tylko uwaga dawac tylko kilka kropel, bo bardzo natluszcza wlosy. Ostatnio podcielam troche wlosy, zafarbowalam Garnierem, uzywam prodkutkow ktore wymienilam i nawet czeste uzywanie prostownicy im niezbyt szkodzi
.
- Sir Charles
- Weteran
Witaj Gosiu:) Z lekkim opóźnieniem ale odpowiadam.
Używanie prostownicy co dzień lub bardzo często niszczy włosy,<podobnie suszarka ale ona zdecydowanie mniej niszy poniewaz temp.powietrza jest niższa i mozna regulować powietrze np chłodniejsze,a chłodną prostownicą niestety nic nie wyprostujemy ,prostownice nagrzewają sie nawet do 200 stopni>przesusza je i trzeba częściej je podciąć no i koniecznie używać dobrej odżywki lub maski.Ja wytestowałam na sobie cudowna maske firmy Le cher do włosów zniszczonych i niezamieniłabym jej na żadną inną.Ale z kosmetykami jest tak jak sama widzisz kazdemu pasuje co innego Ty jesteś przekonana do Joanny dla innych to bubel.A ja myśle że kosmetyk nie musi zrujnować kieszeni żeby świetnie działał na włosy i tyle.Mój salon znajduje sie w woj.lubuskim miasto niedaleko Zielonej góry wiec jeśli kiedyś bedzie Ci podrodze to serdecznie zapraszam-masz usługe gratis!
Heh dziękuję Ci kochana
Ja używam serii SunSilk fioletowej, teraz zauważyłam, że są nowe kosmetyki w tej serii to musze sobie sprawic
A co do farb Garniera - zgadzam się, że są bardzo dobre, ale miałam już 4 kolory tej firmy i potrzebowałam nowości
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
Yasmine pisze:charlie81 pisze:Ile tego jest za 14 zl?
charlie81, to taka mala tubka jest tego tylko 50 ml(sama sie zdziwilam ze tak malo jak to dostalam)ale uzywajac tego moge stwierdzic ze to bardzo wydajne, bo ma konsystencje olejku i wystarczy kilka kropel.
Kilka kropel, to by mi na pewno nie wystarczylo...
soul of a woman was created below
Yasmine napisał/a:
charlie81 napisał/a:
Ile tego jest za 14 zl?
charlie81, to taka mala tubka jest tego tylko 50 ml(sama sie zdziwilam ze tak malo jak to dostalam)ale uzywajac tego moge stwierdzic ze to bardzo wydajne, bo ma konsystencje olejku i wystarczy kilka kropel .
Kilka kropel, to by mi na pewno nie wystarczylo... Mi nic juz chyba nie pomoze, bede je musial dosc radykalnie podciac...
Masz długie włoski?
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
cudowna maske firmy Le cher do włosów zniszczonych
Ile to cos kosztuje?
Maseczka ta kosztuje ok 19 zł dla fryzjerów,dla klientów jest ciut droższa<chyba że macie znajomą fryzjerke u którj kupicie po hurtowej cenie> ale efekty daje naprawde rewelacyjne.Już po pierwszym użyciu włoski są zregenerowane,błyszczące i mięciutkie
[ Dodano: 2005-07-22, 10:41 ]
Andrew pisze:Tosz nie ma sie o co kłucic z tymi kosmetykami ! ja uwazam ze tylko mercedes ,zaś Mav ...ze Honda ! i jest gicior , nie bede go przeciez przekonywał do merca , tak jak wiem iż mnie On do hondy zamiast merca nie przekona ! tu jest to samo
No dokładnie <brawo1>
Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim....
Odswiezam w koncu ten topic
.
Mam zamiar kupic sobie ceramiczna prostownice. Czy ktos taka ma ? Ile kosztowala?
Czy patrzec na ilosc wat ? Teraz w Media Markt czy nawet w Rossmanie mozna kupic ceramiczne za ok. 40 zlotych. Tylko tyle, ze sa bez regulacji temperatury.
Widzialam tez na allegro wiele prostownic do 50 zlotych i to z regulacja. Czy to nie bedzie jakis bubel ? Czy to cena najbardziej swiadczy o jakosci takiego produktu ?
Mam zamiar kupic sobie ceramiczna prostownice. Czy ktos taka ma ? Ile kosztowala?
Czy patrzec na ilosc wat ? Teraz w Media Markt czy nawet w Rossmanie mozna kupic ceramiczne za ok. 40 zlotych. Tylko tyle, ze sa bez regulacji temperatury.
Widzialam tez na allegro wiele prostownic do 50 zlotych i to z regulacja. Czy to nie bedzie jakis bubel ? Czy to cena najbardziej swiadczy o jakosci takiego produktu ?
Ja odkad mam ceramiczna prostownice to o prostowanie na szczotce w ogole nie chce slyszec
Mam prostownice ktora sie nagrzewa przez 5 sekund,pozniej doslownie pare minut i mam idealnie wyprostowane wlosy
Yas nie kupuj w Madia czy Rossmanie bo to zywkle buble ktore sie rozwala po paru miesiacach na dodatek bedziesz sie musiala meczyc
Jak juz dziewczyny pisaly najlepsze sa zamowione z hurtowni fryzjerskiej badz w salonie (ale tam czesto dodaja sobie marze). Patrzec na wszystko, na szerokosc, regulacje temperatury, ilosc wat. Na allegro mozna kupic fajna prostownice bo tam tez czesto sa sprzedawane profesjonalne produkty fryzjerskiej ktorych normalnie sie nie sprzedaje w sklepie.

- aniulka102
- Entuzjasta
A ja wlasnie w media markt kupilam za 90 zl ceramiczna cienka i mala (jak komu pasuje) z regulacja temp. nagrzewa sie w kilka sekund, dobrze prostuje i jest wedlug mnie fajna. Chyba to zalezy jak sie trafi. Do prostowania uzywam tez ekspresowej odzywki regeneracyjnej plynny jedwab gliss kur, dosc fajna jest (pisalam o niej w recenzjach produktow).
- aniulka102
- Entuzjasta
na pewno jesli nawet ma sie podatne wlosy tak, ze prostownca z latwoscia sobie z nimi radzi to warto uzywac kosmetyku ktory bedzie chornic nasze wlosy przed wysoka temparatura i przy okazji dzialac na nie nawilzajaco i wspomagac prostowanie... byly juz polecane w innym dziale wella flat spray, krem prostujacy z helen seward spray alciny. Generalnie w salonach fryzjerskich lub hurtowniach jest dosc duzy wybor profesjonalnych kosmetykow
Tego Loreala z checia sama wyprobuje 
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- aniulka102
- Entuzjasta
Yas i jak ta Twoja prostownica? sparwdza sie? bo ja wlasnie na allegro szukam dla kolezanki na prezent, a widze ze tej mojej juz nie ma
Remington mowisz emmiii, a ile za nia placilas?

Remington mowisz emmiii, a ile za nia placilas?
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.