jak go rozpalić???
Moderator: modTeam
jak go rozpalić???
jak go rozpalić, żeby na sam widok chciał mnie "pożreć"???
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Myślę, że emmiii niepotrzebnie się unosi i obraża, bo w wieku 16 latek do dojrzałości seksualnej jeszcze trochę brakuje i z resztą w samym pytaniu już jest odpowiedź: mądry i nie zboczony chłopak 16-latkę traktuje jako koleżankę a nie obiekt pożądania seksualnego i zamiast "pożreć" może się tylko zrazić do ciebie.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2005, 08:56 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
- ksiezycowka
- Weteran
1)Ja mam 19 lat i za dojrzała kobietę sie nie uważam.
A faceta swojego rozpalam całą sobą, a nie fikuśną bielizną czy coś. Jesli ma sie w sobie sex do wrzenia mozna doprowadzić każdego faceta. To jest moja odpowiedź na pytanie Emi.
Włąsnie to zrobiłam
I nie rozumiem czemu sie tak wsciekła, bo nie chciałam nikogo urazić, ale odpowiedź [na tak zadane pytanie bez uscislania zadnego] jest dla mnie oczywista i dziwie sie, zę 16ltaka chcaca sex urawiać tego nie wie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A faceta swojego rozpalam całą sobą, a nie fikuśną bielizną czy coś. Jesli ma sie w sobie sex do wrzenia mozna doprowadzić każdego faceta. To jest moja odpowiedź na pytanie Emi.
Andrew pisze:Moon po prostu nie potrafisz na niego odpowiedziec kolezance !
Włąsnie to zrobiłam
I nie rozumiem czemu sie tak wsciekła, bo nie chciałam nikogo urazić, ale odpowiedź [na tak zadane pytanie bez uscislania zadnego] jest dla mnie oczywista i dziwie sie, zę 16ltaka chcaca sex urawiać tego nie wie.
- Sir Charles
- Weteran
Jeżeli to jest forum na którym kazdy ma możliwośc wypowiedzi na dany temat- to dlaczego Moon miała nie napisać tego co napisała?
Jestem ciut starsza od obu pań i zgadzam się jak najbardziej iż w wieku 16 lat sex nie jest jeszcze tym czym jest w wieku 23. Jak miałam 16 też myślałam że już jestem dojrzała, rozsądna i doskonale wiem co robie, jej jak bardzo się myliłam....A pisząc to wszystko nie tylko udzielam odpowiedzi zainteresowanej, ale również daje jej koleżeńską radę. A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.
Jestem ciut starsza od obu pań i zgadzam się jak najbardziej iż w wieku 16 lat sex nie jest jeszcze tym czym jest w wieku 23. Jak miałam 16 też myślałam że już jestem dojrzała, rozsądna i doskonale wiem co robie, jej jak bardzo się myliłam....A pisząc to wszystko nie tylko udzielam odpowiedzi zainteresowanej, ale również daje jej koleżeńską radę. A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.
To raczej logiczne, ze on pisze o rownolatku emmiii, a nie 27 czy 24 latku
[ Dodano: 2005-12-25, 14:32 ]
A tak BTW, to 16stki nie chodza juz do gimnazjum i chyba nawet nie wiesz jak niektore sie prezentuja (wiem bo dziennie mijam minimu dwa
). Czesc z nich za sam wyglad potraktowalbym jak moje rownolatki 
[ Dodano: 2005-12-25, 14:32 ]
A tak BTW, to 16stki nie chodza juz do gimnazjum i chyba nawet nie wiesz jak niektore sie prezentuja (wiem bo dziennie mijam minimu dwa
- ksiezycowka
- Weteran
emmiii pisze:dzięki moon za odpowiedź... ale trzaba było tak od razu...
Dla mnie to po prostu oczywiste. Sądziłam, zę dla CIebie też powinno.
A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.
To mogłam dodać. Mój błąd.

przyjaciel pisze:Bo taka jest Moon
I Moon sobie to chwali
Zawsze byłam zdania, ze wpierw odkrywa sie swoja sexualności a potem usiłuje w łóżku zabawy uskuteczniać. Widać odkąd ja miałam te 15-16 lat [a przeca to bylo dopiero co!] duzo sie zmieniło.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2005, 17:52 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Włąsnie , bycie sobą w łozku czy tez nie , mnie na pewno by nie rozpaliło do tego stopnia o co chodzi załozycielce tego topiku , wiec dalej uwazam, iz na to pytanie nie dostała odpowiedzi , bo to co napisala Moon i inni to działa w przypadku ich konkretnego faceta ! juz na mnie by nie działało wcale ! Nieznajac jednak jej faceta ...takiej odpowiedzi Ona nie oczekiwała jak dostała !
<browar>
Fajna , przeczytaj o co pyta załozycielka topicu . To ze TY byłaś taka a nie inna w wieku lat 16 -tu nie upowaznia Cie do takiego postu , bo byc moze jest tak , iz gdy Ona bedzie miała lat 27 to Ty bedziesz miec dalej 25 , choc oczywiscie tak byc nie musi , jesli wiesz co chce powiedzieć ! <browar>
[ Dodano: 2005-12-25, 19:12 ]
Tu masz post , który spowodował jej urazę ! <browar>
Moon .... wybacz , ale nie odpowiedziałaś kolezance na pytanie , naprawde nie ! <aniolek2> <browar>
<browar>
fajna82 pisze:Jeżeli to jest forum na którym kazdy ma możliwośc wypowiedzi na dany temat- to dlaczego Moon miała nie napisać tego co napisała?
Jestem ciut starsza od obu pań i zgadzam się jak najbardziej iż w wieku 16 lat seks nie jest jeszcze tym czym jest w wieku 23. Jak miałam 16 też myślałam że już jestem dojrzała, rozsądna i doskonale wiem co robie, jej jak bardzo się myliłam....A pisząc to wszystko nie tylko udzielam odpowiedzi zainteresowanej, ale również daje jej koleżeńską radę. A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.
Fajna , przeczytaj o co pyta załozycielka topicu . To ze TY byłaś taka a nie inna w wieku lat 16 -tu nie upowaznia Cie do takiego postu , bo byc moze jest tak , iz gdy Ona bedzie miała lat 27 to Ty bedziesz miec dalej 25 , choc oczywiscie tak byc nie musi , jesli wiesz co chce powiedzieć ! <browar>
[ Dodano: 2005-12-25, 19:12 ]
moon pisze:jak go rozpalić, żeby na sam widok chciał mnie "pożreć"???
Zreszta kiedys to moze dzieciaku pojmiesz. Nie spiesz sie do sexu,dorosnij do tego wpierw....
Tu masz post , który spowodował jej urazę ! <browar>
Moon .... wybacz , ale nie odpowiedziałaś kolezance na pytanie , naprawde nie ! <aniolek2> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Andrew, ok to o co chodziło załozycielce topicu? Bo chyba wiesz wiecej od nas jesli o to chodzi. Ja odpowiedzialam tak jak uwazalam na tak sformuowane pytanie. Gdyby je postawiła inaczej moze bym inaczej odpowiedziala.
Na byłych tez działało.
Pisała już o nim.
Więc może Ty zrobisz to trafniej
Andrew pisze:to działa w przypadku ich konkretnego faceta
Na byłych tez działało.
Andrew pisze:Nieznajac jednak jej faceta ...
Pisała już o nim.
Andrew pisze:Moon .... wybacz , ale nie odpowiedziałaś kolezance na pytanie , naprawde nie !
Więc może Ty zrobisz to trafniej
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”