życie to nie jest TV - którym można przełączyć kanał !!
Kwestia w tym, że Ty sam z tego wszystkiego serial tv tworzysz...
No ale, stało się.
Myślę, że następnym razem będziesz ostrożniejszy Smbsone vel Danielll
Moderator: modTeam
stokrotka_x pisze:Za naiwność sie płaci,niestety. Każdemu uwierzysz w to co mówi?
wg Ciebie kazda interacja miedzy 2 ludzmi - powinna być zakontraktowana, najlepiej odbywac sie w obecnosci notariusza albo adwokata. i za kazdym zdaniem, zobowiazaniem, powinno sie podpisywac kontrakt tak ?
jasne.najepiej wszyscy sie ruchajmy w dupe. niech kazdy bierze kredyty zaufania, i nawzajem róbmy swiństwa. KTO ZROBI WIECEJ - A DRUGA OSOBA SIE NIE ZDĄŻY SKAPNĄĆ I ZABEZPIECZYĆ - WTEDY JESTEŚMY DO PRZODU !!!!!!!! TAK????????
FAJNY TEN TWÓJ ŚWIAT. no chyba ze przyjmiemy jakies reguły.ja Cie rucham w piatek,a za to masz we wtorek szanse mi czymś dowalić czego sie nie spodziewam.........
saint pisze:danielll, A ja mysle ze teraz w tym momecie kiedy wiesz ze sie wykpil czujesz sie jeszcze podlej niz przed tym jak to wyslales Mysle ze bardziej cie to boli odbierasz to jako jego wygrana na calej lini zabral ci ja a teraz sie jeszcze wykpil z wszystkig za czym ty stales a on czuje sie jako wielki zwyciezca
danielll pisze:ale w sumie wychodzi na to ze jak ktoś laskę krótko trzyma - i jest tyranem.to zawsze jest na plusie.a jak ktoś daje swobodę - bo wydaje sie - ze tamta osoba jest już dorosła - emocjonalnie rozwinięta. potrafi odróżnić co moze być powodem scysji.potrafi rozdzielic dobro od zla - no to wtedy takie PARTNERSKIE podejscie konczy sie tak tym - ze laska nie wie gdzie skoczyc. proboje wszystkiego - bo nic nie chce stracic..............nie wiem 30-tki to juz są jednak inne - przeszly swoje i już są "grzeczne". przynajmniej mają wyklarowane zasady.i wiadomo po nich czego sie mozna spodziewac
Robinho, przesadzasz. Danielll ma prawo czuć się rozżalony, a teraz szuka jakiegoś punktu oparcia w postaci twierdzenia, że trzydziestki są dojrzalsze. I uogólnia wszystkie młodsze, patrząc przez pryzmat swojego przypadku.robinho pisze:danielll pisze:ale w sumie wychodzi na to ze jak ktoś laskę krótko trzyma - i jest tyranem.to zawsze jest na plusie.a jak ktoś daje swobodę - bo wydaje sie - ze tamta osoba jest już dorosła - emocjonalnie rozwinięta. potrafi odróżnić co moze być powodem scysji.potrafi rozdzielic dobro od zla - no to wtedy takie PARTNERSKIE podejscie konczy sie tak tym - ze laska nie wie gdzie skoczyc. proboje wszystkiego - bo nic nie chce stracic..............nie wiem 30-tki to juz są jednak inne - przeszly swoje i już są "grzeczne". przynajmniej mają wyklarowane zasady.i wiadomo po nich czego sie mozna spodziewac
ja bym do tego jeszcze dodał "Ręce wiwat!". A "aczkolwiek" to sobie na pralkę przyklej. Ktoś Ci pozabierał wszystkei najfajniejsze słowa? Dla mnie jesteś żałosny i od tej chwili nic w tym topicu nie napiszę.
M.A.T. pisze:zemsta, zmesta, zemsta. co z wami ludzie (niektorymi)??
panna go zostawia i tyle. widocznie nie ma jaj ze nie potrafi sie z tym pogodzic tylko musi sie mscic.
mnie tez taka jedna zostawila po 3 i pol roku i jakos zyje. bylo ciezko ale nie mialem zamiaru sie mscic, bo po co??
poprawilo by mi to nastroj?? raczej watpie.
i nie sadze zeby teraz autor tematu mial lepszy niz przed tym.
tak ze po co sie pakowac jeszcze w takie bagno??
p.s. Mysiorek przeciez napisalem "zdeka" a nie calkiem
M.A.T. pisze:zemsta, zmesta, zemsta. co z wami ludzie (niektorymi)??
panna go zostawia i tyle. widocznie nie ma jaj ze nie potrafi sie z tym pogodzic tylko musi sie mscic
Kermit pisze:Chyba ze mnie naprawde censored****...
danielll pisze:a teraz pytanie o przyszlosc : jak myslicie ze sie to rozwinie. kto sądzi ze po czyms takim ona przezyla wstrząs i juz nigdy nie bedzie emocjonalnie manipulowac ludzmi??
mrt pisze:danielll pisze:a teraz pytanie o przyszlosc : jak myslicie ze sie to rozwinie. kto sądzi ze po czyms takim ona przezyla wstrząs i juz nigdy nie bedzie emocjonalnie manipulowac ludzmi??
Nie widzę przełożenia. Śmiem twierdzić, że ona również. Tzn. jaki ma związek to, że manipulowała Tobą, z tym, że tamten ją oszukiwał? Żaden. Ona czuje się oszukana i Ty się czujesz oszukany - innego związku nie ma.
danielll pisze:wszyscy troje teraz czujemy sie oszukani. z tym że JAKO JEDYNY - JA NIE OSZUKIWAŁEM W TYM TOWARZYSTWIE - JEDYNIE POSUNĄŁEM SIE DO TEGO BY WYCIĄGNĄĆ TE ŚWIŃSTWA - I JE NAZWAĆ PO IMIENIU.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 361 gości