![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
szopen pisze:lollirot pisze:to jego wina, że Ci sie panienka puściła?
właśnie, ja bym powiedział pare miłych słów panience a gościa zostawił w spokoju. Może nawet nie wiedział że ma faceta.
szopen pisze:lollirot pisze:to jego wina, że Ci sie panienka puściła?
właśnie, ja bym powiedział pare miłych słów panience a gościa zostawił w spokoju. Może nawet nie wiedział że ma faceta.
Zagłębiak pisze:Z natury jestem nerwowy , i go pobiłem nawet nie żałowałem tego. Mieli wnieść oskarżenie o pobicie ale nie zrobili tego a szkoda dla niegobo jak go znowu zobacze to znowu dostanie po ryju
według was dobrze zrobiłem , czy żle
....
Hyhy pisze:To jak bedziesz staarszy i silniejszy to za takie cos zabijesz jego i ja? Pytam powaznie, bo moze powinenes im poderznac gardlo? Moze to za lekka kara?
Zagłębiak pisze:a jak sobie dajesz pluć w twarz nic sobie z tego nie robiac to jesteś dla ludzi nikim
pozdro dla tych co to rozumieja
Paraskoczek pisze:Ted, Ted zlituj się. bo ja już czasami nie moge
moon pisze:Rzekłabym żałosne.
Wole ludzi uzywającyh mózgu a niżeli instynktowne bydlęta.
Jak dla mnei postąpiłeś widac jedynie na tyle na ile było Cię stać. Sam se to oceniaj, a nie se tu samoocenę poprawiaj i oczekuj chwały za to. Smutne...
robinho pisze:Dla tych co krytykują autora chciałem dac do myślenia: a co miał bić dziewczynę??
robinho pisze:Prawdziwy facet
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 280 gości