Kulturysta
Moderator: modTeam
Kulturysta
Siema wszystkim!Mam pytanie dlaczego wszystkim prawie wszystkim dziewczynom podobaja sie tacy chlopcy ktorzy sa przypakowani.....przeciez kazdy jest jaki jest!!Hm...to dlaczego tak jest czy one przy taich czuja sie bardziej bezpiecznie????????
- blacknessie
- Pasjonat
Klepass pisze:dlaczego wszystkim prawie wszystkim dziewczynom podobaja sie tacy chlopcy
]
ale podobaja sie tylko ze sylwetki.....
Klepass pisze:czy one przy taich czuja sie bardziej bezpiecznie
moj facet nie jest "przypakowany" a ja i tak czuje sie przy nim bezpiecznie
Nie ma reguly.....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Wstreciucha
- Weteran
Moja znajoma twierdzi natomiast, ze przy miesniaku czulaby sie zagrozona, a moja pani tez raczej szczuplych woli (przynajmniej tak twierdzi
), wiec jak widac reguly na to nie ma...
Czyli co? Twierdzisz, ze wyglad i sylwetka kobiety nie maja dla ciebie znaczenia?
Klepass pisze:przeciez kazdy jest jaki jest
Czyli co? Twierdzisz, ze wyglad i sylwetka kobiety nie maja dla ciebie znaczenia?
- Wstreciucha
- Weteran
Wstreciucha pisze:KyLu pisze: moja pani tez raczej szczuplych woli
szczuply moze byc umiesniony, jedno nie ma z drugim nic wspolnego
Ale klepas pisal o kolesiach przypakowanych, czyli tzw. pakerach, a paker to raczej nie szczupla umiesniona osoba tylko po prostu gora miesni
Co do mojej wypowiedzi, wkradl sie do niej blad - moja pani nie woli raczej szczuplych tylko woli szczuplego mnie
Każda kobieta lubi coś w męskim ciele szczególnie (niekoniecznie nasze fujarki panowie). Moja np lubi plecy w rozszerzające sie ku górze, reszta jest mniej ważna. Facet po prostu musi byc przystojny, a takie pakowanie często doprowadza do oszpecenia (np zanik karku
). Dziewczyny w młodym wieku często podniecają sie umięsnionymi facetami (nie mówię tu o kalekach co nie moga się zmieścić w stadardowej framudze). Póżniej ich gusta są bardziej wyszukane 
- ksiezycowka
- Weteran
Klepass pisze:Mam pytanie dlaczego wszystkim prawie wszystkim dziewczynom podobaja sie tacy chlopcy ktorzy sa przypakowani.....
Nie poobają sie.
Sorry, ale takie o których piszesz to "gimnazjalistki", którym sie podobaja tez inne typy : np dresiarzy bez kszty kultury, mowiacy co drugie slowo k**wa.
Puste laski bez kszty rozumu i tyle.
Niektórym moze sie to podobać. Dla mnie to skrajny debilizm taki bezkarkowiec z siłowni. Ma komleksy to se napakuje i wszystkie jego? Fuj brzydze sie takich ćwiercmózgów. <belt3>
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
najbardziej mi sie podobaja szczupli ale umiesnieni
(a wlasciwie taki jeden) tacy napakowani jakos nie bardzo mnie przekonuja, po prostu wygalda to starsznie sztucznie... jakos dla mnie tez inne cechy niz wyglad maja wplyw na poziom poczucia bezpieczenstwa nie tylko aspekt fizyczny
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
blacknessie pisze:A poczucie bezpieczeństwa wcale nie zależy od tego ile czasu chłopak siedzi w pakerni i jak wygląda Puscic oko
Tylko od fazy cyklu
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzindzer pisze:lubie jak facet jest dobrze ładnie zbudowany, ma ale nie kulturysta
Ale tu właśnie chodzi o tych któży nie maja 55 w bicu

Tylko o tych więkrzych
lubie umiesnionych, ale w zyciu nie przypakowanych
Sama sobie zaprzeczaasz
To jest tak samo jak bym powiedział ze nielubie jak dziewczyna ma metrw obwodzie piersi ale Jak ma miseczkę C to jest całkiem gut
<aniolek2>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
-
- Pasjonat
- Weteran
nie wiem dlaczego ale taka kupa miesni koajrzy mi sie z mozgiem jak fasolka
moze dlatego nie zwaracam na nich zupelnie uwagi
Do tego dodam , iz znam jednego miesniaka i to jeden z inteligentniejszych facetow jakich znam, wiec nie wiem skad u mnie to przekonanie

Do tego dodam , iz znam jednego miesniaka i to jeden z inteligentniejszych facetow jakich znam, wiec nie wiem skad u mnie to przekonanie

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
AlfaRomeo1939 pisze:Ludzi którzy biorą koksą nikim ! Ale jeśli wypracują swoją sylwetke dla nich szacunek
A pudziana za co szanujesz? Bo to koks. Tak samo jak cala gwardia z tego typu imprez.
Poza tym, jest pewna granica u KAZDEGO czlowieka mniej wiecej taka sama, ze wiekszych miesni sobie nie zrobi przez nastepne kilka- nascie lat i ta granica jest duzo wczesniej niz wyglad koksa, takze pomysl o tym ilu z tych wielkich ludzi szanujesz, b moim zdaniem zadnego
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Nie ma co generalizować.
Ogólnie ładna rzeźba ciała zawsze bedzię bardziej atrakcyjna od żadnej rzeźby.
Ale czy to ważne wszystko, moim zdaniem nieważne, co innego patrzeć, co innego kochać, co innego żyć..
Nie ma co generalizować.
Ogólnie ładna rzeźba ciała zawsze bedzię bardziej atrakcyjna od żadnej rzeźby.
Ale czy to ważne wszystko, moim zdaniem nieważne, co innego patrzeć, co innego kochać, co innego żyć..
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Yasmine pisze:Wiec jednak jakies granice sa, bo nikt by nie zostal Jeeeezor
natasza pisze:A dlaczego facetów kręcą większe cycki?
Niektórych na pewno bo mnie takie nie kręcą tak tylko powiedziałem dla przykłdau

Niewiem może kojaży się to z lepiej wykarmionym potomstwem xD
natasza pisze:Ale czy to ważne wszystko, moim zdaniem nieważne, co innego patrzeć, co innego kochać, co innego żyć..
Wkręcasz sobie

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
echh no wlasnie zauwazylem ze dziewczyny w moim wieku czyli 17lat lubia....takich przypakowanych i takich co oni nie moga i czego oni nie robili w zyciu.....achhh glupiutke sa
bo dziewczynie w wieku 17 lat imponuje facet ktory wyglada jakby na silowni sie urodzil i pakowal cale zycie....
Od "pakowania" i brania jakis wspomagaczy w glowce sie przewraca...
Zrozumie to jedna z druga jak nie raz w pysk od takiego pakerka dostanie.....
Ja nie lubie takich facetow.....lubie jak facet jest naturalny, ma fajna budowe cilka i niekoniecznie umiesniona
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”