Smietnik
Moderator: modTeam
Smietnik
Witam,
pisze by spytac sie Was co myslicie o propozycji, by zalozyc nowy dzial o tytule "smietnik" albo "kosz" (nazwe zreszta mozecie zaproponowac). Mialyby tam byc wywalane off topiki z innych dzialow. Chce takze, aby ustawic na tym forum automatyczna kasacje postow co - powiedzmy - 30 dni.
Co o tym sadzicie?
pisze by spytac sie Was co myslicie o propozycji, by zalozyc nowy dzial o tytule "smietnik" albo "kosz" (nazwe zreszta mozecie zaproponowac). Mialyby tam byc wywalane off topiki z innych dzialow. Chce takze, aby ustawic na tym forum automatyczna kasacje postow co - powiedzmy - 30 dni.
Co o tym sadzicie?
- Wstreciucha
- Weteran
Zdaje sobie sprawe, ze klimat forum tworza off topiki i jestem przeciwnikiem sztywnego trzymania sie tematow, gdyz utraciloby to sens.
Jednak czasem off topiki sa wyjatkowo durne i skasowanie ich niczemu nei zaszkodzi.
A poza tym, mozna wtedy przyznawac tytul krola smieciarzy
Temu oczywiscie kogo postow bedzie najwiecej w tym dziale 
Jednak czasem off topiki sa wyjatkowo durne i skasowanie ich niczemu nei zaszkodzi.
A poza tym, mozna wtedy przyznawac tytul krola smieciarzy

- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
fish pisze:Pomysł nie jest zły ale tak jak MAv napisał trzeba by tu przewalać zupełne brednie.
jestem przeciwna , niech zostanie jak jest. Po stworzeniu takiego dzialu, zaczna powstawac topiki pod tytulem pretensji "dlaczego moj post zostal wrzucony do smietnika". Zaczna sie nowe jazdy i klotnie.
Jestem przeciw

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
jestem jak najbardziej ZA, glownie dlatego, ze klotnie mozna by sobie spokojnie kontynuowac w tym dziale, nie uprzykrzajac zycia zainteresowanym tematem, nie sporem.
ale ten dzial bylby po to, zeby nie kasowac!
[ Dodano: 2005-11-27, 15:58 ]
ja tez bylam i bardzo sie sprawdzal ten pomysl.
moon pisze:Jesli sie robi za duży OT to co za problem wziąść podzielić temat i częśc z OT skasować?
ale ten dzial bylby po to, zeby nie kasowac!
[ Dodano: 2005-11-27, 15:58 ]
Yasmine pisze:Bylam na paru forach, w ktorych wlasnie owy smietnik wystepuje i to jak dla mnie bez sensu troche
ja tez bylam i bardzo sie sprawdzal ten pomysl.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Mysiorek pisze:Straciłem 30 minut, żeby pousuwać gówno zachowując sens i pomijając posty na temat.
Jeśli jeszcze miałbym je przenosić tu, to ja dziękuję.
taka praca, czyż nie? może wybrać kogoś, kto będzie miał czas się tym zajmować, zamiast rezygnować z tworzenia działu, hm?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Olivia pisze:Skoro nie chce Ci się dbać o porządek...
Trochę logiki Ci nie zaszkodzi: straciłem 30 minut żeby zrobić porządek.
lollirot pisze:może wybrać kogoś, kto będzie miał czas się tym zajmować, zamiast rezygnować z tworzenia działu, hm?
Taaa... dział jest bardzo ważny.
Proponuję zrobić głosowanie: Mysiorek czy Lolirot.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
W sumie to i racja ze mez dzialu sie obedzie. Mialo to byc ulatwienie dla uzytkownikow, ale skoro nawet specjalnei sie nie palicie do tego (zdania sa podzielone) i bedzie to oznaczac wieksza prace dla modow to przychylam sie do zdania Mysiorka
Btw. Mysiorek, ja w sumie sie zastanawialem czy nie skasowac calego tamtego topiku, caly byl durny
Btw. Mysiorek, ja w sumie sie zastanawialem czy nie skasowac calego tamtego topiku, caly byl durny
Wróć do „Sprawy techniczne forum”