poczytajcie to sobie ludzie,ja dawno się tak nie uśmiałem, chociaż z punktu widzenia autora strony to jestem AFC albo nawet BAFC(nio może BEFC to nie ,tak żle ze mną nie jest hehe )

http://www.zarywanie.tk/
Moderator: modTeam
1"Znam jedną kobietę, która mi się bardzo podoba... Jak ją poderwać?
Najlepszy lek: poznać 10 innych kobiet. Jeśli nawet po tym te myśli nie znikli, to naprawdę warto ją poderwać!
Patrz co robią inni. Rób lepiej niż inni. Najważniejsze to, że musisz być nie taki jak inn
Q: 3"Jak podchodzić do kobiet?"
A: Szybko i bez wahania się. Najtrudniejszą jest pierwsza fraza, dalej wszystko leci.
Musisz podejść na tyle szybko, żebyś nie zdążył o niczym pomyśleć
Na początku możesz powiedzieć cokolwiek w ramach rozsądku, co masz na myśli. Np.: "Cześć (Dzień dobry). Co robisz?/ Gdzie idziesz?/ O czym myślisz?
Musisz poznawać wiele kobiet w ciągu dnia.
Q: 6"Jak wygląd wpływa na szansę poderwania kobiety."
A: Wygląd ma nieduży wpływ
jak się zachowujesz, jaki masz styl, czy dbasz o sobie czy nie. Jeśli zawsze masz brudne buty, długie paznokcie, zaniedbaną fryzurę itp. raczej nie poderwiesz normalnej kobiety.
ta moze najładniejsza nie jestes ale zerzna bym cie w dupe z dzika rozkosza moja ty suczko7"Co zrobić by być bardziej pewnym siebie podczas rozmowy z kobietą?"
A: Na początku podchodzisz do wielu kobiet. Mówisz wszystko, co masz na myśli
Rozmowę możesz prowadzić na dowolne tematy.
Wychodzisz na ulice mówisz. "Cześć" do 10 lasek które zobaczysz
Mężczyznę, który nie jest podobny do innych mężczyzn. Który, zna swoją cenę i nie biega za żadną kobietą, jak pies z wywieszonym językiem.
Q: 11"Jaka jest najlepsza postawa przy podrywie kobiety?"
A: "Ja jestem prezent. Jeśli ona mi odmówi, to straci szansę poznać takiego fajnego mężczyznę. I jej miejsce zajmie inna, mądrzejsza kobieta."
Q: 12"O czym rozmawiać podczas pierwszej rozmowy z kobietą?"
A: Zadajesz sensowne pytania o czymkolwiek.
Nie być takim jak inni.
Q:15"Dlaczego kobiety robią to co one robią?"
A: To się nazywa 'kobiecą logiką'. Chociaż to całkiem nie jest logika. Kobiety najczęściej decydują według swojego chwilowego stanu emocjonalnego. A później wymyślają jakieś usprawiedliwienie, żeby nie mieć wyrzutów sumienia.
robiąc to samo co kobieta. Np. jeśli ona głęboko oddycha, też oddychasz głęboko, jeśli ona nachyla głowę do ciebie ty też nachylasz głowę do niej, jeśli ona rozmawia powoli ty też rozmawiasz powoli. może brzmi głupi
Natomiast słowa które ona często używa, możesz używać kiedy chcesz i to też daje jej uczucia głębokiego zrozumienia
. To się robi żeby zdziwić ją, tym że jej uroda nic nie oznacza dla ciebie. Np.: "Masz piękne paznokcie. A chociaż ... nie myślisz, że są za długie?
Q:18"Jak się dowiedzieć czy podobam się kobiecie?"
Zaczyna rozmawiać o czymś seksownym
Na ulicy chodzi tyle samotnych dziewczynek, musisz tylko zawsze patrzeć, czy któraś z nich nie gapi się na ciebie.
Byłem sobie z kumplem w moim ulubionym klubie. Robiło się późno a my jeszcze nie mieliśmy niczego wyrwanego.
myślałem o wszystkich 'za' i 'przeciw' (oczywiście nie ma żadnych "przeciw" dla poznania fajnej laseczki
Gdy wstawała myśląc o tym co przed chwilką podniosła, ja objąłem ją delikatnie w pasie powiedziałem: "Cześć, jestem XXX". Ona dziwnie przestraszona popatrzyła na mnie i szybko odeszła do swoich znajomych którzy akurat stali 2m za naszymi plecami.
Poczułem się jak debil
zacząłem się zastanawiać co zrobiłby MacGywer na moim miejscu
ble
p0i2 pisze:Koleś wyrwał tą laske co opisujesz na końcu w opowiadaniu. Szczeże to mysle że to mogła być twoja laska
Kod: Zaznacz cały
Dzindzer Płeć:Kobieta
p0i2 pisze:Naprawde powiedzcie Mi gdzie sie tacy ludzie rodzą typu Dzindzer szkoda słów...
aniulka102 pisze:a strone warto poczytac na "poprawe humoru"
Raven87 pisze:Dzindzer jesteś spoko babką z poczuciem humoru i pamiętaj nie daj już sobie podrywać lasek byle żlobą bo widzisz jak się potem roznosi po internecie Hawk ...
Raven87 pisze:Dzindzer byłaś boska
osek pisze: Dobra mozecie mnie lubie to .
gallagher pisze:(bla bla bla) To że ktoś się śmieje z podrywania kobiet, znaczy że albo jest sfrustrowaną kobietą, do której faceci nie podchodzą, albo zwykłym kolesiem... (bla bla bla)
Raven87 pisze:Jeszcze mnie nie znasz jaki jestem złośliwy sesesese
gallagher pisze:To że ktoś się śmieje z podrywania kobiet, znaczy że albo jest sfrustrowaną kobietą, do której faceci nie podchodzą
gallagher pisze:To że ktoś wyśmiewa moją stronkę to norma... 100% przeciętności... nic w tym dziwnego
gallagher pisze: nie bój się dzindzer. Nie chcę Cię obrazić
gallagher pisze:potrzebę pokazania swojej inteligencji za wszelką cenę...
gallagher pisze:jakie pojęcie o laskach może mieć koleś który stawia lasce ciągle drinki, kupuje ciuchy, wozi samochodem??ŻADNE
takie porady sa chyba odpowiednie dla szalonych gimnazjalistow...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 311 gości