zakochany po uszy
Moderator: modTeam
Ok, Pawełku...
Chcesz z Nią być, ale kobieta jest zajęta. Mimo wszystko daje Ci znaki, że Cię lubi.
-Lubi wcale nie znaczy chce z Tobą "chodzić".
Poza tym sam napisałeś, iż nie jesteś w Jej typie.
Co dalej, jeszcze raz pytam: czy chciałbyś aby tak ktoś Twojej potencjalnej kobiecie mącił w głowie?
- nie wydaje mi się.
hm..?
Chcesz z Nią być, ale kobieta jest zajęta. Mimo wszystko daje Ci znaki, że Cię lubi.
-Lubi wcale nie znaczy chce z Tobą "chodzić".
Poza tym sam napisałeś, iż nie jesteś w Jej typie.
Co dalej, jeszcze raz pytam: czy chciałbyś aby tak ktoś Twojej potencjalnej kobiecie mącił w głowie?
- nie wydaje mi się.
hm..?
To ja Cię pozbawię złudzeń.
Do Niej należy wybór, Ty sobie możesz być, rozmawiać z Nią cały dzień na gg, marzyć, pokazywać, a głos i tak będzia miała Ona.
Póki ma kogoś nic więcej nie zdziałasz.
Jeśli zaś z tamtym skończy, uważaj żeby później nie miała do Ciebie ewentualnych pretensji.
Cóż tu więcej mówić.
Idź i łap tą swoją "jedyną".
Do Niej należy wybór, Ty sobie możesz być, rozmawiać z Nią cały dzień na gg, marzyć, pokazywać, a głos i tak będzia miała Ona.
Póki ma kogoś nic więcej nie zdziałasz.
Jeśli zaś z tamtym skończy, uważaj żeby później nie miała do Ciebie ewentualnych pretensji.
Cóż tu więcej mówić.
Idź i łap tą swoją "jedyną".
no i dalej będe noramalnie sie zachowywał , jak sie zakocha to będzie gid , a mam nadzieje że tak sie stanie . ja na nią będe czekał wiem że niemam na to żadnego wpływu ale wszystko jest możliwe. ide spac i śnić o niej miłej nocki życze papa wszystkim.:-)
[ Dodano: 2005-11-20, 11:51 ]
tylko jeszcze mi powiedzcie jak można zbajerować dziewczyne , jakie lubią komplementy . W tym jeszcze niejestem doświadczony pomocyyyyyyyyyyyy.
[ Dodano: 2005-11-20, 13:27 ]
@>--,@>-< wyślij te rozyczki do wieku osob w tymDoMnieJak3powrocoJużJutroOsobaNaKturejCiZalezyWyznaCiMiloscJezeliNieWySleszStraciszJaNaZawszeINigdyNieOdzyskasz
włąśnie dostałem od niej takiego eska hm.. co o tym myślicie
[ Dodano: 2005-11-20, 11:51 ]
tylko jeszcze mi powiedzcie jak można zbajerować dziewczyne , jakie lubią komplementy . W tym jeszcze niejestem doświadczony pomocyyyyyyyyyyyy.
[ Dodano: 2005-11-20, 13:27 ]
@>--,@>-< wyślij te rozyczki do wieku osob w tymDoMnieJak3powrocoJużJutroOsobaNaKturejCiZalezyWyznaCiMiloscJezeliNieWySleszStraciszJaNaZawszeINigdyNieOdzyskasz
włąśnie dostałem od niej takiego eska hm.. co o tym myślicie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”