Krzych(TenTyp) pisze:gracja pisze:legalny seks Usmiechnij sie!Usmiechnij sie!Usmiechnij sie!
A jak nie jest się w związzku to już jest nie legalny
legalny (czyt. bezpieczny (w założeniu), społecznie akceptowany

Moderator: modTeam
mariusz pisze:Nie jestem twraz w żadnym związku, ale nie jest mi wcale źle. Mam ogromna ilośc przyjacioł na ktorych moge zawsze liczyć, Jak chce isc na piwo czy kawe z jakaś kolezanka to nie ma problemu...
Ogonie to chyba jestem szczęśliwym człowiekiem. <aniolek2>
Imperator pisze:Kiedyś się zastanawiałem srodze, jak to jest być z babką, jak wygląda związek i w ogóle takie tam PIERDOŁY. Ale odkąd dostałem swoje 5 minet, tak przestałem filozofować i wziąłem się do roboty (znaczy: za kobietę).
moon pisze:To pozór. Nie wiesz czym jest prawdziwe szczęście póki go nie zaznasz
mariusz pisze:Co wam daje bycie z kimś w związku.
mariusz pisze:Bo tak sie nad tym zastanawiam...
Nie jestem twraz w żadnym związku, ale nie jest mi wcale źle. Mam ogromna ilośc przyjacioł na ktorych moge zawsze liczyć, Jak chce isc na piwo czy kawe z jakaś kolezanka to nie ma problemu...
Ogonie to chyba jestem szczęśliwym człowiekiem. <aniolek2>
Po co komu związki... Moze mnie kto przekona??
A moze po prostu dostrzegam to co chce dostrzec...
Max pisze:Ja naprzykład będąc ze swoją kobietą juz od 2.5 miesiąca odstawiłem na bok przyjaciół (możen nie wszystkich ale większość), a z kolegami juz praktycznie kontaktu nie mam bo jak mam tylko wolną chwilke to jade do niej a nie pod sklep czy do baru pogadac z kumplami. Więc niewiem czy masa przyjaciół zastąpi Ci tą drugą połówke
TedBundy pisze:Max pisze:Ja naprzykład będąc ze swoją kobietą juz od 2.5 miesiąca odstawiłem na bok przyjaciół (możen nie wszystkich ale większość), a z kolegami juz praktycznie kontaktu nie mam bo jak mam tylko wolną chwilke to jade do niej a nie pod sklep czy do baru pogadac z kumplami. Więc niewiem czy masa przyjaciół zastąpi Ci tą drugą połówke
I nawet nie wiesz, że takie podejście prędzej czy później się na Tobie zemści...nie należy lekceważyć starych przyjaźni i znajomości i rzucać wszystkiego, gdyż się z kimś zwiążesz z prostego powodu - dobrzy starzy ziomkowie zawsze pomogą, ale nikt nie chce być olewany - o kontakty trzeba dbać, a nie rzucać wszystkiego dla kobiety; troszkę to infantylne jak dla mnie podejście....to dobra rada, po co masz potem żałować???
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 416 gości