Wstydliwa dziewczyna
Moderator: modTeam
Wstydliwa dziewczyna
Od pewnego czasu podoba mi sie dziewczyna. Niestety nie wiem czy ma chlopaka, niektorzy moi znajomi mowia ze ma , inni ze nie ma...... jest bardzo niesmiala, wstydzi sie popatrzec cos powiedziec, nie mowiac juz o tym ze ja jestem troche wstydliwy, no ale bez przesady....potrafie pogadac z dziewczyna...co mam robic? pomozcie.Z góry dzięki:/
Gościu! Zabierasz sie do tego jak pies do jeża! Wstydzi się? A Ty potrafisz pogadać z panną? No to DO ROBOTY!! Oczywiście z głową, żebyś nie spalił.
Napisała Ci, żeś super? To super! Chociaż nie robiłbym z tego jakiegos znowu przesądzającego faktu - po prostu Cię polubiła. Twoja w tym głowa, żeby polubiła bardziej, a także nie tylko lubiła.
Na wszystkie swoje wątpliwości uzyskasz odpowiedź jak zadziałasz. Poza tym kolegi możesz spytać. Wiesz, męska solidarność jest silniejsza niż braterska.
Napisała Ci, żeś super? To super! Chociaż nie robiłbym z tego jakiegos znowu przesądzającego faktu - po prostu Cię polubiła. Twoja w tym głowa, żeby polubiła bardziej, a także nie tylko lubiła.

Na wszystkie swoje wątpliwości uzyskasz odpowiedź jak zadziałasz. Poza tym kolegi możesz spytać. Wiesz, męska solidarność jest silniejsza niż braterska.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
napisała ze jestes super??? a to kokietka
no czyli jest OK bo cie lubi, a na co masz uwazac??? jak ona jest niesmiała to musisz działac tak aby jej nie wystraszyc tzn wiesz ona jest trochu jak płochliwe zwierzatko jak zrobisz zbyt gwałtowny ruch moze sie przestraszyc i uciec do norki
wiec działaj nie czekaj biernie ale tez nie nalegaj!!!! a bedzie dobrze 

no czyli jest OK bo cie lubi, a na co masz uwazac??? jak ona jest niesmiała to musisz działac tak aby jej nie wystraszyc tzn wiesz ona jest trochu jak płochliwe zwierzatko jak zrobisz zbyt gwałtowny ruch moze sie przestraszyc i uciec do norki

jak zrobisz zbyt gwałtowny ruch moze sie przestraszyc i uciec do norki
Najlepiej więc zapuścić szpiega do norki i po kłopocie. I przyjemnie będzie przy okazji

:551: GORE WE MNIE GORE ! A NIE MOGE SIE POWSTRZYMAC
wiec musicie mi wybaczyc a Maveric to potem usunie , ma determinacja wynika z jednej rzeczy , bo najbardziej nie cierpie paru rzeczy
a to sa
zimne dziewczyny .... ciepłe piwo .... obłudy .... i ZLE DZIAŁAJĄCEGO INTERNETU !@!!!!!!! GORE , NORMALNIE DZIS GORE !!!!!! :565:

a to sa
zimne dziewczyny .... ciepłe piwo .... obłudy .... i ZLE DZIAŁAJĄCEGO INTERNETU !@!!!!!!! GORE , NORMALNIE DZIS GORE !!!!!! :565:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ja moją dziewczynę pocałowałem pierwszy raz nie na pierwszej randce, tylko po chwili rozmowy (w policzek oczywiście). Jak mi potem powiedziała - potem przez cały dzień jej chodził po głowie ten pocałunek.
A wiec - dlaczego nie?
A wiec - dlaczego nie?
nie myśl zbyt dużo tylko działaj chłopie. bo jak jest fajna to Ci ja ktoś "sprzatnie sprzed nosa" i wtedy dopiero bedzie płacz...może robie sobie za dużą nadzieję ale zawsze można spróbować:)

"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Bądz zdecydowany i całuj na 1 randce. Ja kiedyś próbowałem poderwać nieśmiałą dziewczyne. Znając troche jej charakter starałem sie robić wszyto powoli delikatnie bez pośpiechu. Nie powiedziałem od razu że ją kocham. Bałem sie ją pocałowac na pierwszym i drugim spotkani aby jej nie przestraszyć. Az tu w końcu jakiś amant na szkolnej dysce wzią ją w obroty, zatańczył powiedział kilka miłych słów potem wycałował (wszystko trwało 15min ;]) No i teraz są razem, a ja żałowałem że nie zrobiłem tego pierwszy.
Coś w tym jest. Po naszej pierwszej randce nadszedł czas rozstania - każde musiało jechać do swojego domu. Zaproponowałem, że ją odprowadzę. Ona się zarzekała, że nie trzeba, po co mam jechać taki kawał drogi, potem wracać taką późną porą...
Ja jednak mówiłem, że chcę ją odprowadzić - potem w autobusie przyznała się, że chciała, abym ją odprowadził.
Ja jednak mówiłem, że chcę ją odprowadzić - potem w autobusie przyznała się, że chciała, abym ją odprowadził.
To normalne. Dziewczyny zawsze tak robia, bo przeciez nie powie: "tak odprowadz mnie" jak normalny czlowiek, ale musi sie sprzeczac. EhhhCoś w tym jest. Po naszej pierwszej randce nadszedł czas rozstania - każde musiało jechać do swojego domu. Zaproponowałem, że ją odprowadzę. Ona się zarzekała, że nie trzeba, po co mam jechać taki kawał drogi, potem wracać taką późną porą...
najlepiej nawet jesli sie wstydzisz to rob to co czujesz ze powinienes zrobic.. a przynajmniej staraj jej sie powiedeziec ze Ci sie podoba tylko troche glupio sie czujesz jej to mowiac... ja sie wstydzilem...
..po prostu postanowilem wkoncu zaryzykowac, raz uslyszalem NIE bo ktos inny byl ale potem zaryzykowalem bo uwazalem ze warto bedzie no i sie oplacilo bo sie okazalo ze tez jakos wczesniej jej w oko wpadlem i od miesiaca jestemy razem
Do dzieła!! Do odwaznych swiat nalezy !!!
..po prostu postanowilem wkoncu zaryzykowac, raz uslyszalem NIE bo ktos inny byl ale potem zaryzykowalem bo uwazalem ze warto bedzie no i sie oplacilo bo sie okazalo ze tez jakos wczesniej jej w oko wpadlem i od miesiaca jestemy razem
Do dzieła!! Do odwaznych swiat nalezy !!!
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
-
- Uzależniony