moon pisze:Co nie zmienia faktu,że to oklepane
Zmienia, zmienia
Patrzenie lasek w tym wieku jest ograniczone, skoro przy tym (tak, mimichodem) jest orłem w nauce ;P;P;P
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Sie eksponuje.
moon pisze:No i własnie to było najgorsze. Chłopaki w gimnazjum sie dziwili czemu dziewczyny spotykają sie z licealistami lub studentami a ich maja w dupie. A to oczywiste. Czym dziewczynie sie zainponuje?Bieganiem na piłeczką po boisku, końskim podrywem, nieokrzesanym zachowaniem bójkami itd.? Osz w życiu.
Zerstoren pisze:Jak przytoczyłem, że mam kompa za 9tyś to się niewzruszyła, czyli na kase nieleci, i to jest duży +.
Zerstoren pisze:Okazało śię, że wszyscy ją ostrzegali o znajmości ze mną. Katechedzi, że słucham metalu(ich zdniem jestem poncjalnym satanistą. Oczywiście niejestem, ale co to kogo obchodzi), zaś nauczyciele, że jetem niewychowany i do tego jestem jakiś dziwny
Mysiorek pisze:moon pisze:Nieprawda!Toż to że ktos ma motor tzn że sie zmienia o 180 stopni?
Wydawało mi się, że zrozumiesz to co napisałem.
Motor jest zwieńczeniem pomysłu, oryginalności, zaradności, oszczędności, pasji, i szeregu innych przymiotów.
Mysiorek pisze:saint pisze:Ile on ma lat to wiem bo czytalem
To o jakim samodzielnym mieszkaniu piszesz, w wieku 13 lat?
Mysiorek pisze:saint pisze:o dwuch slowach
Ale te słowa były skojarzeniem z motorem 13-latka. A Ty tak se je wyrwałeś z kontekstu i poleciałeś dalej.
Może koniec OT? <browar>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 331 gości