beatkaktbg pisze:Nie bójmy się ich - trzeba się za nich pomodlić- one po to przychodzą.
No! <browar>
Szukają ciepła i dają ciepło.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mysiorek pisze:beatkaktbg napisał/a:
Nie bójmy się ich - trzeba się za nich pomodlić- one po to przychodzą.
No!
Szukają ciepła i dają ciepło.
Andrew pisze:czyzby?.... są czasem namacalne
p1tbull pisze:Niema dobrych duchow na swiecie, wszystkie wywolane sa zle
A i jeszcze jedno duchy ktore wywolujecie sa to zle duchy
ptaszek pisze:Kiedyś w nocy słyszałam nad sobą dyszenie. Jakby ktoś ciężko oddychał tuż nade mną. A ja tylko głowę pod kołdrę... i jakoś zasnęłam.
ptaszek pisze:Poza tym naoglądałam się "Nie do wiary" tam to są dopiero historie
ptaszek pisze:Poza tym naoglądałam się "Nie do wiary" Usmiech pelna gemba tam to są dopiero historie
TKey pisze:moj pies :-) wierze w to ze psy maja zdolnosc widzenia dusz/duchow etc. przyklady?
TedBundy pisze:Czasami, gdy siedzę w swym mieszkaniu, mój najstarszy kot potrafi siąść tuż przede mną i patrzeć przez dobrych kilkadziesiąt minut w przestrzeń za mną, skamieniały jak grób - gadzina więcej widzi, niż zwykły śmiertelnik:)
robinho pisze:no tok, ale kot nie potrafi aż w taki sposób wyrazić emocji. Tylko patrzy...
TedBundy pisze:robinho napisał/a:
no tok, ale kot nie potrafi aż w taki sposób wyrazić emocji. Tylko patrzy...
Tylko gdybyś wtedy widział to jego spojrzenie... Kamienny wzrok, kocie oczy wpatrzone w jeden punkt za mną. Przysiągłbym, że coś tam widzi...sprytna bestia:)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 236 gości