Gadu-Gadu? (GG :)) )
Moderator: modTeam
Gadu-Gadu? (GG :)) )
jak sądzicie, czego 27 letni facet spodziewa się, lub oczekuje etc, po rozmowach o seksie od 16-letniej dziewczyny? co mu one dają? mówię o necie.
Kiedy Bóg stworzył mężczyznę spojrzał nań z niesmakiem i rzekł - "pierwsze koty za płoty"
Gdy stworzył kobietę powiedział "Hm..praktyka czyni mistrza" 

- Wstreciucha
- Weteran
TFA pisze:To tylko "tworzenie atmosfery" i gra nic wiecej
zamorduje uduuuuuuuuuuszeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <bicz1> <aniolek2>
Jak to czego chce
Druga rzecz - kreci go Twoja niewinnosc i rozmowa o seksie go podnieca & jw
Trzecia rzecz - chce Cie uwiesc
Czwarta rzecz - a Ty co myslalas

Jak zagladasz na onet i siedzisz w pokojach erotycznych to licz sie z takimi sytuacjami, tam siedzi "kupa" takich cwaniakow , ktorzy tylko czekaja na takie lolitki jak Ty
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
A może sobie zwyczajnie żartuje z małolaty? A jeśli nie, to na pewno normalny nie jest. Zbanuj Go, zerwij kontakt i nawet się nie zastanawiaj!
E, dlaczego?
Wystarczy nie dopuścić do spotkania (?), umiejętnie to rozegrać i czerpać z niego korzyść. Dlaczego tylko mężczyźni mogą onanizować się podczas erotycznej rozmowy na GG?
aniaa sprobuj go podpuscic i niech tez poopowiada

- Wstreciucha
- Weteran
To chyba człowiek odrzucony przez 1 lub więcej kobiet.
mowisz o wiekszosci mezczyzn! on chce pocybersexic - i ja tez mowie o "znakomitej" liczbie mezczyzn. Faceci tak lecza swoje kompleksy i brak akcetacji. Byc moze on jest malo urodziwy ale ma wybujala fantazje, nie moze ich spelniac w realu i dlatego kreci go pisanie. 16latka daje mu uczucie dominacji, smiem twierdzic ze dobor wieku akurat u tego faceta nie jest przypadkowy, bo taka 16tka ma niewiele do zaoferowania nawet jesli chodzi o cybersex, chyba ze zacznie przepisywac opowiadania erotyczne. Inna opcja, on ma kobiete ktory nie spelnia jego wymogow sexualnych, jest oziebla.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
aloalo pisze:Ale czy nie zauwazyliscie przypadkiem ze zazwyczaj tak jest ze wlasnie starsi wyjadacze podrywaja takie mlodziutkie niewinne istotki ? Moze to im poprawia samopoczucie albo ich wlasne ego nie wiem jak bede w tym wieku (- do 26 troszke jeszcze mi brakuje ) to wam odpowiem
Juz nie tyle oni wola takie mlodziutkie, co wlasnie te mlodziutkie wola starszych dwudziestokilkuletnich facetow, bo kobiety jak wiadomo szybciej dojrzewaja, a taki facet po 20stce jest dla niej bardziej meski i moze miec w nim lepsze oparcie niz w 16-17 latku. To jest dosyc powszechne zjawisko. Licealistki leca na studentow, a studentki na ustawionych 30paro latkow, dlatego pelno jest sfrustrowanych 16 latkow, bo praktycznie rowiesniczki rzadko sie nimi interesuja, a mlodsze to wiadomo <aniolek2> przykladem jest jeden post tutaj, ktorego autorem jest Klepass
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Wstreciucha pisze:TFA pisze:To tylko "tworzenie atmosfery" i gra nic wiecej
zamorduje uduuuuuuuuuuszeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <bicz1> <aniolek2>
Jak to czego chceOnanista
ty mu mowisz przyjemnie o seksie a on przyjemnie wali konia
![]()
Druga rzecz - kreci go Twoja niewinnosc i rozmowa o seksie go podnieca & jw
Trzecia rzecz - chce Cie uwiesc
Czwarta rzecz - a Ty co myslalas?
![]()
Jak zagladasz na onet i siedzisz w pokojach erotycznych to licz sie z takimi sytuacjami, tam siedzi "kupa" takich cwaniakow , ktorzy tylko czekaja na takie lolitki jak Tyzaufaj mi
na Twoim miejscu nie rozdawlabym numeru gadu na lewo i prawo
Lepiej dac numer na lewo i prawo niz dupy
- Wstreciucha
- Weteran
Hyhy pisze:A zreszta czy dziewczyny sa tak naiwne zawsze?On chce z Toba zbudowac wspaniala rodzine wcale nie chce sie wydupczyc
hehehehhehehe no tak przecierz tez moze byc
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Onanista i perwers, nic wiecej. Powiedz mi jeszcze, ze sam zagadal do Ciebie czy kolezanki, to go znajde i polamie koniobijki...
Nienawidze pedofilii i gwalcicieli. Dzieki mnie i mojemu kumplowi policja dorwala 5 pedofilii z Onetu, ktorych krecily zabawy przed kamerka i umawianie na "spotkania" z dziewczynkami. Zaden normalny 26-letni mezczyzna nie siedzi na GG i nie rozmawia o seksie z nieletnimi. Ma w tym jakis cel. Albo szarpie skore, albo... Nie, na bank szarpie skore! <zly1>
Nienawidze pedofilii i gwalcicieli. Dzieki mnie i mojemu kumplowi policja dorwala 5 pedofilii z Onetu, ktorych krecily zabawy przed kamerka i umawianie na "spotkania" z dziewczynkami. Zaden normalny 26-letni mezczyzna nie siedzi na GG i nie rozmawia o seksie z nieletnimi. Ma w tym jakis cel. Albo szarpie skore, albo... Nie, na bank szarpie skore! <zly1>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”