![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moje pytanie ejst takie: od jakiego wieku dziewcyzna legalnie moze uprawiac sex?? Gdzies slyszalem ze od 16 lat, gdzie indziej ze od 18.... a co Wy macie do powiedzenia bo mi to by sie tak poza tym przydalo... ta wiedza

Moderator: modTeam
dokładnie się z tym zgadzamJa bym nie patrzył na wiek, a raczej jej stan dojrzałości do tego aktu
Chodzi Ci o pedofile? No ale trudno o pedofile o skarzyc chlopaka ktory ma np 16 lat i kocha sie z 14 latka. To tylko 2 lata roznicy, co innego jakby mial 20 lat :dmasz na myśli gwałt to faktycznie na nie letniej (poniżej 15 roku)grozi inny, bardziej ostry paragraf.
Prokurator bedzie scigal tego ktory wsadzil a nie ja :dpierwsze co do mnie powiedizala to czy wiem ze ja jeszcze sciga prokurator....
Oni tylko się boją o swoja córcię....zupełnie naturalne, mam więcej lat od Ciebie a moja mama nadal sie o mnie troszczyJa rozumeim ze zawsze bede dla nich ich dzieckiem ale za niedługo skończe 17 lat a oni dalej uwazają mnie za 3 latka... Czy kiedyś to sie zmieni???
Przypomnijcie sobie jak Wy mieliście 18 lat? Wasze dzieci też są ludźmi i też chcą mieć coś z życia!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 334 gości