Chodzi o temat "pokaż swoją twarz".
Ktoś mało rozgarniety wrzucił jak przypuszczam na niego jakieś wielgachne foty znowu i przynajmniej moj komp reguje tak iz zawiesza mi cala przegladarke i ni cholery nic nei moge przeczytac.
Wiec:
1)Niech ktoś te foty zmniejszy!
2)Niech bedzie jakieś ograniczenie co do wielkości bo to szlak bierze jak jedni normalnie wrzucaja przyzwoitej wielkosci fotki a inni cale tapety swoje wlepiaja jak np Wiola.
przez czyjes fotki firefox mi sie caly wiesza
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja mam dziwna akcje ze linkow i fotek mi nie wyswietla jak klikam na nie
musze kopiowac recznie i w nowej zakladce wklejac adres ale nie cche mi sie przeinstalwoac ff
wczesniej tego nie bylo moze ktos wie o co chodzi 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy to nie problem z twojim ff a miejscem umieszczenia fotek
Przynajmniej tak mi sie wydaje ;] poniewaz niektore strony umozliwiajace szybkie i darmowe uplodowanie maja dziwny shit przy ktorym jak klikniesz na link wyswietla sie maly banner z reklama strony zamiast fotek ;d. Ale moze to nie o to chodzi ;d
Przynajmniej tak mi sie wydaje ;] poniewaz niektore strony umozliwiajace szybkie i darmowe uplodowanie maja dziwny shit przy ktorym jak klikniesz na link wyswietla sie maly banner z reklama strony zamiast fotek ;d. Ale moze to nie o to chodzi ;d
Wróć do „Sprawy techniczne forum”