Panowie też mogą zabrać głos w duskusji !
http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.html ... id=1004142
nie mylic ejakulacji , od Lubrykacji
Moderator: modTeam
Oj Jarku , my tu powaznie rozmawiamy , nie o filmach ! znacznie obfitsze to prawda!!!!!
czy taką "fontannę" soków czy może też "cichą" emisję większej ilości ale do wnętrza...?
... ten wytrysk następuje prawdopodobnie wraz z orgzamem, więc jest to praktycznie już po stosunku.
Zdazylo sie to dwa razy i byl naprawde obfity w pierwszej chwili myslalem ze po prostu byl to mocz ale po rozmowie kobieta ta zapaewniala mnie ze nie
Jarek pisze:Zdazylo sie to dwa razy i byl naprawde obfity w pierwszej chwili myslalem ze po prostu byl to mocz ale po rozmowie kobieta ta zapaewniala mnie ze nie
Też czytałem, że obfitość tego wytrysku zależy od siły orgazmu (tak bynajmniej wypowiadały się kobiety). Kiedy następuje w trakcie stosunku jest to naprawdę suuuper uczucie. Myślę, że podnieconej kobiecie jest tak samo jak facetowi trudno popuścić mocz. Więc jest to na pewno jakaś wydzielina z pochwy.
Zaznacze jescze raz zeby nie bylo niedomowien . Stalo sie to nei podczas stosunku lecz podczas mojej penetraci paluszkami
A myślisz, że kiedy wyciągnąłem paluszki? Chyba logiczne, że PO orgaźmie.
No tak mi się powiedziało, ale pewne jest, że nie wypływa z ujścia cewki moczowej, być może, że produkowana przez jajniki.
The ejaculation is done through the urethra. This is the same tube that is used for urination. It is located outside the vagina, between it and the clitoris. The fluid is water like, and non- lubricating
Ja sama nigdy tego nie doswiadczyłam i mysle ze dłuuugo nie doswiadcze bo do tego potrzeba duzego doswiadczenia.
Czy to oznacza, że w wyniku dużego doświadczenia można się tego nauczyć, podobnie jak i orgazmu pochwowego?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 257 gości