mariusz pisze:To znasz mało kobiet. Widac nie sypiasz z nimi usmiech
No raczej nie. Wolę jakoś towarzystwo męskie

Moderator: modTeam
koffi pisze:widzisz ją/jego leży obok w sumei przypadkowo poznana osoba, trochę poszaleliście niekoniecznie musiało się to zakończyć sexem.... i teraz tak w śród moich znajomych:
Kobiety – są w stanie utrzymywać tę znajomość, chcą aby nawet z tego coś było – rozwinęło się....
Faceci natomiast w takiej dziewczynie w większości przypadków nie widzą kogoś kto mógłby być z nimi w związku po takim jednorazowym zdarzeniu.
I jak teraz to postrzegacie? Też podobnie?
koffi pisze:Na co jesteście sobie w stanie w takiej sytuacji pozwolić ?
koffi pisze:Myślicie o tym co będzie rano?
koffi pisze:Dajecie się ponieść emocją?
koffi pisze:Utrzymujecie dystans?
koffi pisze:Jeśli do czegoś doszło to żałujecie? Tzw. kac moralny, poczucie winy itp.
koffi pisze:A może będziecie unikać już tej osoby i najlepiej jakby nigdy już wam nie stanęła na drodze(?)
charlie81 pisze:No wiec z tego co pamietam zdarzyla mi sie raz taka sytuacja. Bylo bardzo sympatycznieCoz z tego, skoro ja mialem nadzieje na przynajmniej jakies piwko, spacer... A ona zmyla sie o godzinie 8 rano. Chociaz gdy ja spotykam na ulicy to "czesc" z jej strony wychodzi z naprawde szeeroko usmiechnietych ust
guli pisze:koffi pisze:A może będziecie unikać już tej osoby i najlepiej jakby nigdy już wam nie stanęła na drodze(?)
Niby dlaczego?? Jeżeli będzie faktycznie miła i atrakcyjna to mogę ją nawet żonie przedstawić.
Maverick pisze:W takich sytuacjach zazwyczaj sie czuje i robi, a nie mysli.
charlie81 pisze:koffi pisze:Może czas przejąć inicjatywę... i samemu wyjść z propozycją jakiegoś spotkania
Ale to bylo.... nieomal 3 lata temu
TFA pisze:wow cubasa ma 666 postow, fajnie to wyglada
TedBundy pisze:Maverick pisze:W takich sytuacjach zazwyczaj sie czuje i robi, a nie mysli.
Myśli się ZAWSZE. Tym się człowiek różni od zwierzątek. Ma rozum i umiejętność wyboru oraz przewidywania konsekwencji. Ale kogo ja oszukuję:) - nie wszyscy umieją przecież z tego daru korzystać...
Myśli się ZAWSZE. Tym się człowiek różni od zwierzątek. Ma rozum i umiejętność wyboru oraz przewidywania konsekwencji. Ale kogo ja oszukujęusmiech - nie wszyscy umieją przecież z tego daru korzystać...
koffi pisze:Postrzegacie to w większości tak po środku czyli: oboje się zgodzili na takie „ekscesy” lub też nie więc nie ma problemu...
A teraz tak „obadajmy” problem z drugiej strony czyli „trzeźwy poranek” -> widzisz ją/jego leży obok w sumei przypadkowo poznana osoba, trochę poszaleliście niekoniecznie musiało się to zakończyć sexem....
TedBundy pisze:Myśli się ZAWSZE. Tym się człowiek różni od zwierzątek. Ma rozum i umiejętność wyboru oraz przewidywania konsekwencji. Ale kogo ja oszukuję:) - nie wszyscy umieją przecież z tego daru korzystać...
Poncjusz Piłat pisze:TedBundy pisze:Myśli się ZAWSZE. Tym się człowiek różni od zwierzątek. Ma rozum i umiejętność wyboru oraz przewidywania konsekwencji. Ale kogo ja oszukuję:) - nie wszyscy umieją przecież z tego daru korzystać...
NIE zawsze. W sytuacjach zagrożenia nawet człowiek reaguje instynktownie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 203 gości