on tylko żąda
Moderator: modTeam
kiedys by sie to ludziom znudzilo
a jak to "kiedys" bedzie trwalo dlugo?? Bo wiesz jacy sa ludzie jezeli ktoś sie puszcza to potrafia gadac o tym bez przerwy...a nie latwo mieszkac np w bloku gdzie wszyskei stre kwoki wiedza jak sie zachowywalas/es i komentuja twoja przeszlość!! Wg mnie zmiany powinna zaczac wprowadzac juzx teraz zeby za 10 lat nie ciagnelo sie to za nia jak smród!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Richard Ramirez
- Bywalec
Masz dziewczyno dziwnego kolesia dla ktorego widocznie nie masz innych zalet oprocz tej w majtkach. Czy on Ci chociaz kiedys kupil kwiaty, zabral do kina a moze zaprosil na romantyczna kolacje czy raczej jego mottem zyciowym jest cytat pochodzacy z jednego kawalka Karramby "(...)pier***enie sensem istnienia...". Jesli to drugie to radze Ci dobrze - zmien sobie faceta...
A tak by the way to mi sprawia zajebista frajde kiedy lasce w lozku jest ze mna dobrze...
... wtedy mi jest najlepiej!
A tak by the way to mi sprawia zajebista frajde kiedy lasce w lozku jest ze mna dobrze...
... wtedy mi jest najlepiej!
Nie ma żadnego
zoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”