Dłonie
Moderator: modTeam
Dłonie
Hey dziewczyny...mam do Was prośbę....chciałbym zacząć na poważnie dbać o swoje dłonie ;P i paznokcie ofkors (podobno dziewczyny zwracają na to uwage). Ale nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać...możecie mi pomóc zmontować jakiś rytuał...który da oczekiwane efekty
?

feelings...get out of my life!!!
- ksiezycowka
- Weteran
To ich nie przycinaj, tylko kup sobie płyn do rozpuszczania skórek. Po nim wystarczy przejechać czymkolwiek i same odchodząDream pisze:Oj moon...oczekiwałem konkretnej pomocy...a Ty mi tu wklejasz forum nie na temat...dzieki natsza <calus> . A jak mam radzić sobie z tymi skórkami...jak je przytne to po kilku dniach wyłażą mi takie...zadziorki? powyżej wyciętych skórek...strasznie to wkurza <zly3>
Albo mocz rece w salaterce z gorącą wodą + mydło
potem tylko ciach ciach i skórek nie ma
czym ty sie martwisz
Ja mam rece jak skarby dlonie czyste zadbane delikatne
jedynym moim poważnym problemem jest obgryzanie co panie odstrasza ... bo jest przekonanie jak facet obgryza to jest znerwicowany i jakis tam gdzies to kiedys czytalem lecz jest to nieprawda moim zdaniem
Fakt mam stresy itp ... ale to jest nałóg
Wiem bo nauczylem sie tego od siostry jak byłem mały a miałem najpiekniejsze paznokcie w rodzinie a teraz mam jakie mam . Ale trzeba myslec pozytywnie jak jestes swietnym facetem ( nie bede wymienial wszystkich cech ciekawych u faceta ) to nawet paznokcie nie zaważą na tym że dziewczyna bedzie chciała z tobą być
najwyzej bedzie sie starała pielegnować je ( np. za ciebie + z tobą ) typu nie wiem jakies lakiery ( smierdzace) ktore powoduja ze jak zaczniesz obgryzac to w ustach bedziesz mial taki gorzki ble smak
No nic trzymaj sie cieplo i nie martw sie tak tym bardzo / pozdrawiam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- ksiezycowka
- Weteran
Wez idz do kosmetyczki niech zrobi co trzeba raz na miesiac, nie obgryzaj paznokci i masz zalatwione. Ja tam pierdole dziewczyne jak mi powie ze mam brzydkie paznokcie i ze mna nie moze byc LOL po prostu smiech na sali...
Wez idz do kosmetyczki niech zrobi co trzeba raz na miesiac, nie obgryzaj paznokci i masz zalatwione. Ja tam pierdole dziewczyne jak mi powie ze mam brzydkie paznokcie i ze mna nie moze byc LOL po prostu smiech na sali...
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Yasmine pisze:Dream pisze:Oj moon...oczekiwałem konkretnej pomocy...a Ty mi tu wklejasz forum nie na temat.
jak to nie na temat
Ale jak sie czyta pierwsze kilka postow to tak jest. Jak przeczytasz cale to bys wiedzial,ze tam jest tego duzo.
nie na temat...bo ja konkretów chciałem...a nie dyskusji...kto do manicurerzystki chodzi..a komu dziewczyna obcina paznokcie...nie ma tam ani jesnego posta "jak to robić".

feelings...get out of my life!!!
Ripper pisze:Co to za facet co ma recem wypielegnowane jak panienka ?
normalny?Czysty?Nie ma syfu za paznokciami?
[ Dodano: 2005-10-05, 19:56 ]
kiedyś miałem manie grzebania w śilnikach-skutek? czarne łapska..poźniej się skaleczyłem przy tym i złapałem brodawki ochydne..odkąd je wyleczyłem już nie miałem niechlujnych łap i zadbane zawsze są.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
No ok ale ludzie jak moze kobita wybierac mezczyzne swojego zycia po paznokciach, to chyba mozgu nie ma
To tak jak ja bym powiedzial kandydatce na moja zone, ze jakby miala jeden zab prosty a nie krzywy to bym z nia byl, bo lubie proste zeby
lol
Czyste paznokcie - jak najbardziej. Ja jestem facetem a mnie odrzuca jak widze jak niektorzy chodza z czarnymi pazurami
kobiety takiej nie widzialem na szczescie. Ale ja np mam malo witamin i mam skorki w okolicacj pznokci co jakis czas i nie pojde do zadnej censored kosmetyczki za censored
q dupie to mam sram na to.
Czyste paznokcie - jak najbardziej. Ja jestem facetem a mnie odrzuca jak widze jak niektorzy chodza z czarnymi pazurami
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
to po prostu były takie okrągłe zgrubienia..bolesne to się rozsiewa po dłoniach..usuwa się to przez wymrożenie dosłownie..Przykra sprawa.Teraz mam rączki jak niemowlak tak o nie dbam
[ Dodano: 2005-10-07, 15:51 ]
brzydkie rzecz względna..brzydkie bo brudne moga być wtedy bym sie jej nie dziwil moga też być brzydkie bo zniszczone wykonywanym zawodem rzucanie kims w takim przypadku to głupota i nie tolerancja.
[ Dodano: 2005-10-07, 15:51 ]
Hyhy pisze:Ale znam zdanie kobiet niekorych - nie bede z facetem bo ma paznokcie brzydkie lol
brzydkie rzecz względna..brzydkie bo brudne moga być wtedy bym sie jej nie dziwil moga też być brzydkie bo zniszczone wykonywanym zawodem rzucanie kims w takim przypadku to głupota i nie tolerancja.
cały ubaw polegał na tym że te brodawki to jakby taki malutki fragment w którym zwyczajnie nie masz czucia..widac je bardzo dobrze na dłonitakie okrągłe fragmenty skóry twardej wielkości glówki od ołówka oczywiście jeśli się rozwiną na początku to takie malutkie kropeczki czasem wydaje się że cos cię ukąsiło ale później robi się to twardsze i twardsze aż wreszcie doprowadza cię to do szału
chyba że wcześniej pójdziesz do dermatologa..
[ Dodano: 2005-10-07, 16:04 ]
i co w tym śmiesznego mój ograniczony kolego?
[ Dodano: 2005-10-07, 18:50 ]
Brzydko.. bardzo brzydko
To była skóra jakby bez czucia..
[ Dodano: 2005-10-07, 16:04 ]
Dream pisze:wiem...kurzejek dostał....choroba brudnych rąk
i co w tym śmiesznego mój ograniczony kolego?
[ Dodano: 2005-10-07, 18:50 ]
Yasmine pisze:Pegaz, ale wygladalo to bardzo brzydko ?
jakiegos to koloru bylo?
Obiecuje,ze juz wiecej pytac nie bede .
Brzydko.. bardzo brzydko

To była skóra jakby bez czucia..
nie chce zakladac nowego tematu,
okazalo sie ze mam wlasnie owe brodawki
.
Tylko ja mam to dziwne (mam 4 na dloniach), wyglada jak tward,a plaska, drazniaca obca narosnieta tkanka nablonkowa.
Dostalam skierowanie do chirurga. Dermatolog nie polecala mi zadnych masci, bo nie dzialaja. Ale nie bede miala wypalane a jakos wyciagne z znieczuleniem lyzeczka. Ktos wie czy to boli
?
Aaa i mowila, ze to zarazliwe, czy ktos ze znajomych nie ma. Nie ma nikt, wiec skad to
okazalo sie ze mam wlasnie owe brodawki

Pegaz pisze:fragmenty skóry twardej wielkości glówki od ołówka oczywiście jeśli się rozwiną na początku to takie malutkie kropeczki czasem wydaje się że cos cię ukąsiło ale później robi się to twardsze i twardsze aż wreszcie doprowadza cię to do szałuchyba że wcześniej pójdziesz do dermatologa..
Tylko ja mam to dziwne (mam 4 na dloniach), wyglada jak tward,a plaska, drazniaca obca narosnieta tkanka nablonkowa.
Dostalam skierowanie do chirurga. Dermatolog nie polecala mi zadnych masci, bo nie dzialaja. Ale nie bede miala wypalane a jakos wyciagne z znieczuleniem lyzeczka. Ktos wie czy to boli

Aaa i mowila, ze to zarazliwe, czy ktos ze znajomych nie ma. Nie ma nikt, wiec skad to