Od kiedy to przyjaciół dobieramy sobie na zasadzie tzw "równości". Co to censored w ogóle znaczy?! Mam chodzić z calówką i mierzyć poziom ludzi, którym zaufałem i w ten sposób sprawdzać, czy nadają się na mych przyjaciół? Czujesz, czy komuś możesz zaufać, czy ktoś można określić pięknym słowem przyjaciela. A ww cytat dla mnie jest zwykłym pierdolenie.m o niczym. Wot i wsio!
"Hyhy, mozę nie zwróciłes na ten drobny szczegół uwagi ale ty jestes gfacetem i kobieta nie myśli i nie zachowuje się jak facet. Więc nie wymagaj tego samego co od siebie wymagasz"
Hehe, ciekawe dlaczego? Ja tam skromnie radzę, że zawsze należy dążyć do doskonałości. Tak, tak, uczcie się od swych facetów opanowania i rozsądnego myślenia
"Jak prostytutka na rzecz MY zrezygnuje ze stania pod latarnią, to o kant tyłka taki związek rozwalić. Bo jeśli czuje wewnętrzną potrzebę, że dla samej siebie już tego nie chce, to ok, ale jeśli "w imię miłości", to słabiutko widzę przyszłość..."
Oj, widzę że Pretty Woman nie oglądałaś:)
"Marks już poszedł do lamusa"
Ciekawe, czemu nic o tym nie wiem?? A zresztą, nie tworzę offtopów, więc napiszę tu tylko, że dalej w tym państwie pięknym "wasz byt określa waszą świadomość"