mrt pisze:Czyli cierpimy za miliony np.,
No mówie o tym ze przez całe życie jestescie emocjonalnie targane. Już nie chciałem platac w tohormonów bo przecież , troszeczke muzgu macie chyba jeszcze
mrt pisze:Nie gańcie nas za to, tylko doceńcie to.
No wsumie można . Być przywas wesprzeć silnym ramieniem, po prostu spogladać czy coś się poważniejszego niedzieje. [Mrt czyszbys się troszeczke zmieniła ?]
mrt pisze:A Wy chcecie, żebyśmy były równe.
Ja niechce, ja tak nie napisałem, tylko chodzi o to zebyście nie odchodziły w momecie kiedy wiemy ze jednak do czegos sie przydajemy na tym zasranym padole.
mrt pisze:Pozwólcie nam w bezpiecznych warunkach (gdy wiemy, że jesteście na wyciągnięcie ręki), mieć niegroźne chandry, dostawać depresji, obrażać się itp. My też Wam na rękę możemy w czymś iść usmiech
No jak narazie towszystko w normie. Nie widze zadnego uszczerbku na naszej dumie. To co niapisałaś jest jak najbardziej normalne.
Ale to ze odchodzicie bo tolerujemy własnie takie zmienne nastroje,odchodzicie. No może trochę przesadzam. Ale taka jest prawda. Ze jak za bardzo nie przejmujemy sie tym co wami targa, staje sie to problemem.
Byle nie kosztem nas.
Amen !