Zazdrosc......dlaczego?
Moderator: modTeam
Zazdrosc......dlaczego?
Mam problemik.Razem z dziewczyna przezylismy juz troche i kochamy sie ale jest cos miedzy nami co mnie rani.Chodzi o to ze jest wielu gosci ktorym sie ona podoba i ona wie ze ja jestem zazdrosny tzn nie chodzi o tych gosci tylko ogolnie i kiedys powiedziala mi ze nie bedzie mie dawac powodow do zazdrosci.Ale np pisze mi ze jakis gosc sie w niej bujna i ze caly czas do niej pisze i dzwoni i gada na gg i pisze mi ze on dla niej jest kumplem.OK.wiec po co mi pisze takie rzeczy ze jacys goscie sie do niej dowalaja albo pisze ze poznala jakiegos goscia i pisze ze "jest zajebisty".Po co tak robi jesli wie ze to wzbudza we mnie zazdrosc i prosze o rade co mam zrobic.Z gory dzieki
Na miłość trzeba sobie zasłużyć całym życiem.
- ksiezycowka
- Weteran
1)Ona sie będzie podobac czy chcesz czy nie i te zazdrośc Ty musisz pochamować u siebie bo to idiotyzm.
2)Ona sie bawi wyjątkowo głupio. Co nalezy zrobić? Powioedzieć jej raz i to stanowczo,że ma CI o takich rzeczch nie mówić i że masz to w dupie. Jak nie podziała udawac totalną znieczulicę. Przejdzie jej jak nie będzie widzaiał Twojej zazdrosnej reakcji.
1)Ona sie będzie podobac czy chcesz czy nie i te zazdrośc Ty musisz pochamować u siebie bo to idiotyzm.
2)Ona sie bawi wyjątkowo głupio. Co nalezy zrobić? Powioedzieć jej raz i to stanowczo,że ma CI o takich rzeczch nie mówić i że masz to w dupie. Jak nie podziała udawac totalną znieczulicę. Przejdzie jej jak nie będzie widzaiał Twojej zazdrosnej reakcji.
U mnie teraz prowokowanie zazdrosci przez kobiete = koniec zwiazku, bo nie chce poraz kolejny tego przerabiac i przechodzic, ale czytajac to forum widze ze to powszechne zjawisko. A najgorsze jest to jak kobieta prowokuje zazdrosc, czeka na reakcje, a potem wypomina ze nic nie zrobiles.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Ja tu widzę dwie opcje:
-albo ona tak cie kocha, ze uwaza ze powinienes o wszystkim wiedziec, a nie zastanawia sie jak Ty sie mozesz czuc po takim wyznaniu
-albo sie Tobą bawi, na zasadzie: "Zobacz, na Twoje miejsce jest już 10 chetnych, wiec bardziej sie staraj"
-albo ona tak cie kocha, ze uwaza ze powinienes o wszystkim wiedziec, a nie zastanawia sie jak Ty sie mozesz czuc po takim wyznaniu
-albo sie Tobą bawi, na zasadzie: "Zobacz, na Twoje miejsce jest już 10 chetnych, wiec bardziej sie staraj"
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
Zgadzam się - porozmawiaj z nią o tym. Niekoniecznie musi być pusta - może po prostu kocha Cię bardzo i chce żebyś wiedział o wszystkim i wierzy, że to nic między wami nie zmieni bo jej ufasz.
Oczywiście mogę się mylić, ale ja sama podobnie robiłam dopóki nie zorientowałam się że to bardziej niszczy zaufanie niż buduje. Na szczęście zorientowałam się dość szybko.
ciesz się sobą
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”