Michalos pisze:sanatoriom
to najgorsze miejsce w jakie można posłać kogoś kto ma partnera ...
Moderator: modTeam
Tępoblady pisze: raczej bym takiego związku nie zaczynał co polegałby na spotkaniach raz na dłuższy czas ...
adi pisze:Myśle że jakbyś spotkał tą na którą czekałeś tyle lat to być nie mówił tak jak wyżej sie wypowiedziałeś
Wstreciucha pisze:idas pisze:+1
plus jeden?
w skali od 1 do 100 czy do dwoch
Wstreciucha pisze:nie powiem Ci co mysle patrzac na Twoj avatar, bo mi zaraz powiedza ze zboczona jestem
Robaczek pisze:ja jestem w związku na odległośc. Ja- gdańsk, On - Lublin. Tak więc sporo kilometrow nas dzieli. Staramy się spedzac mozliwie każdą wolną chwilę, i niestety prócz wakacji dużo tych chwil nie ma
No ale jestesmy ze sobą już 4 lata i jestesmy zaręczeni. Tak wiec rokowania na przyszłosć mamy pomyslne
lollirot pisze:ja przez ponad 10 miesiecy mialam 500km, teraz w koncu to samo miasto:)
[ Dodano: 2005-09-18, 11:43 ]
z tym samym facetem, zeby nie bylo;)
Metoda wytlumaczenia -> dowolna
zielony kot pisze:z moim Słońcem dzieli nas prawie cała polska- ja jestem z elblaga, on mieszka we wroclawiu. nie pytam tutaj, jaka widzicie szanse na bycie razem- na to pytanie sama sobie odpowiedzialam. ciekawi mnie, kto z was jest w takim zwiazku, i jak wam sie uklada. jak czesto sie widujecie, jak kontaktujecie, jak jest. buziaki cieple
Wstreciucha pisze:Metoda wytlumaczenia -> dowolna
no bo widzisz, jak napisalam dlaczego wybralam moj avatar , to Twoj jakos nieodlacznie mi sie skojarzylz takim jezykiem to mozna poszalec , miedzy drzacymi udami kobiety
![]()
Pozdrooooooooooooooooo <aniolek2>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości