SueEllen pisze:
Za to dziś dowiedziałam się ciekawej rzeczy: od kobiecego orgazmu faceta najbardziej bolą... nadgarstki :lol:
Co prawda to prawda hehe
Moderator: modTeam
Vicca pisze:Przeczytałam większość tych waszych postów i mam nastepujący wniosek. Facet to tylko o skończeniu stosunku myśli, aby juz było po i żeby było przyjemnie. A kobiecie jest dobrze przez cały czas i nie musi mieć orgazmu za kazdym razem żeby było wspaniale. Najważniejsze, że jest z ukochanym, prawda?
Andrew pisze:Z sexem jest tak jak z innymi rzeczmi , jak skoczysz na spadochronie , to powiesz super ...wiecej mi nie trzeba ...ale do czasu jak i ilosci skoków , potem skaczesz z coraz wyższa ! ........a spadochron otwierasz na samym koncu !
Imperator pisze:Aż w końcu znudzi Ci się i to i skaczesz bez spadochronu... <aniolek2> <browar>
davidexs pisze:ludzie jestescie niesamowicijak ktos ma problem to niech wsadzi srodkowego palca i troszke nim pokreci tak w kolko az wkoncu poczuje male wzniesienie, goreczke i to bedzie to ja nie mialm problemow
IcemaN pisze:a ja przeszukałem swoją wzdłuż, wszerz i na ukos i cholera nie mogę znaleźć...... albo nie jestem pewien czy to właściwe miejsce
TedBundy pisze:też trafiłem - za pierwszym razem. Zapewniłem odlot w ciągu niecałej minuty Strasznie mnie to podbudowało
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 214 gości