Dno pochwy
Moderator: modTeam
Dno pochwy
Pytanie do kobiet. Czy zalezy Wam na tym zeby penis dotykal dna waszej pochwy
i zeby czuc penisa zawsze "do konca" ? Czy wyzwala to jakies dodatkowe doznania i powoduje wieksza satysfakcje niz jak brakuje tych kilku cm ? czy jak penis nie dociera do konca to jest mniejsza przyjemnosc ze stosunku seksualnego ? a co za tym idzie trudniej jest osiagnac orgazm badz jest on slabszy ? i czy jak nie czujecie go do konca to czujecie jakis niedosyt ? pytam bo sam mam penisa 14 cm i wydaje mi sie ze rzadko dotykam dna pochwy, jesli w ogóle, albo na styk albo brakuje moze z 1-2 cm nie wiem, a slyszalem ze kobiety lubia gdy penis dociera do konca i uderza w tylna sciane pochwy. Partnerka mowi mi ze jest zajebiscie, no ale ja taki niedowiarek jestem i pewnie przydaloby sie jeszcze ze 2 cm,mam wrazenie ze brakuje mi doslownie troszeczke zeby tam dotrzec i jeszcze troche i bylo by w 100 % dobrze, a tak to mi brakuje troche,nawet od tylu chyba nie wchodze do konca,dopycham na sile i nie czuje, kobieta mowi ze jestem dla niej "w sam raz" ale mi sie wydaje ze ciut za malo, tylko nie chce mi tego powiedziec, bo podobno pochwa ma wlasnie te +-14 cm a z penisem 14 cm nie we wszystkich pozycjach mozna tam dotrzec, jesli w ogóle mozna.Jak to jest kobiety ? czy bardzo wam zalezy na tym zeby penis docieral az do dna? czy to cos zmienia ? bo orgazm orgazmem,zaspokajam ja przy kazdym stosunku, ale chodzi o to uczucie bycia wypelniona w czasie penetracji.
Najwrazliwsze miejsca w pochwie to z tylu przy wejsciu i troche glebiej od strony brzucha (gdzie jest m.in. punkt G). I to wlasnie te miejsca trzeba przede wszystkim stymulowac.
A dobicie do samego konca nie zawsze jest mile - to jeszcze zalezy od sily i dlugosci czlonka... Tak jak napisal to Mav, najczesciej moze to sprawic bol, a przeciez nie o to chodzi![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A dobicie do samego konca nie zawsze jest mile - to jeszcze zalezy od sily i dlugosci czlonka... Tak jak napisal to Mav, najczesciej moze to sprawic bol, a przeciez nie o to chodzi
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TFA pisze: Partnerka mowi mi ze jest zajebiscie, no ale ja taki niedowiarek jestem i pewnie przydaloby sie jeszcze ze 2 cm,mam wrazenie ze brakuje mi doslownie troszeczke zeby tam dotrzec i jeszcze troche i bylo by w 100 % dobrze
Ty to faktycznie jesteś niedowiarek

I jak tu gadać z facetami? Powiem że było źle to będzie niezadowolony, powiem, ze jest cudownie - też nie uwierzy... eehhh....

- cooltlenek
- Zaglądający
Martyna pisze:Jakby było jej źle to na pewno by Ci o tym powiedziała. Faktycznie nie zawsze jest to przyjemne, jak członek dotyka konca ścianki pochwy. Zależy to od dziewczyny.
Też uważam, że jeśli byłoby źle na pewno byś się o tym dowiedział, kobieta, raz może przemilczy taki fakt ale za drugim, trzecim razem uwierz na pewno byś się dowiedział <browar> . Osobiście miałem partnerkę, której podobało się "dobijanie do końca" i odrazu mnie o tym poinformaowała
Lepiej jest nie odzywać się
ale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

- cooltlenek
- Zaglądający
wild_girl pisze:Nie liczy sie wielkosc ale jakosc!Skoro mowi Ci , ze jest jej dobrze to pewnie tak jest!
Ona mowi ze jest cudownie, ze nikt jej tak nigdy fizycznie nie podniecal itd., ze z poprzednim "usychala" po 10-15 min,widac po niej ze jest jej b.przyjemnie, te emocje,slowa i w ogóle, ale ja jestem taki ze zawsze mam jakies watpliwosci, ze moze tylko tak mowi itd. moze faktycznie sie wkrecam, bo nie mam zbytniego porownania, bo jest to pierwsza partnerka z ktora regularnie w zwiazku uprawiam seks, druga w zyciu, ale z tamta to mialem moze ze 3 stosunki i to takie bezuczuciowe. Ale ja juz taki jestem ze mozna mi mowic, udowadniac, a ja i szukam sobie kompleksow nie wiem po co. Trzeba sie leczyc
Ano widac wiec wyraznie , iż jeszcze mało wiesz ! ból moze byc jak najbardziej przyjemnym ...znaczy sie , w odpowiednim momencie takim sie stanie , a dlaczewgo ja musze podczas orgazmu mej Pani grysc ja po szyji , tak ze potem w golfie chodzi pzrez tydzien !
?? juz nie wspomne co by było gdybym tego nie zrobił <aniolek2> ach ! młodzi , wiele przed Wami ...fajnie sie macie ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
TFA pisze:bo orgazm orgazmem,zaspokajam ja przy kazdym stosunku, ale chodzi o to uczucie bycia wypelniona w czasie penetracji.
Nie wiem na prawdę o co tu chodzi, zapewniasz jej orgazm, a wypełnisz ją jak skończysz w środku (oczywiście bez gumy). Tylko żebyście potem oboje nie żałowali tego wypełnienia.
Kochać i być kochanym
- zielony kot
- Pasjonat
a wiesz, ze masz racje. zbyt duzy penis to naprawde nie jest nic fajnego. mialam kiedys do czynienia z wlascicielem owego i do dzis uwazam takie penisy a odstreczajace, pewnie troche niesprawiedliwie.bol byl bardzo nieprzyjemny. ale ja lubie, jak mis mi tak robi, a robi tak prawie zawsze- on jest taki wiekszy niz przecietnie, ale nie za bardzo. pychota.
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
zeentra pisze:walenie pala w wejscie do szyjki macicy moze byc dla tegoz wejscia cholernie bolesne ale to zalezy od kąta
o takkk, moze byc bardzooo bolesne ;/
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”