TEGO JESZCZE NIE BYŁO - POZWOLENIE NA SEX Z KIMŚ INNYM!!! :/

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 wrz 2005, 22:14

eVDo pisze:Bez urazy ale jestes palantem !!

Bez takich osobistych wyskoków!!! ... proszę :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
eVDo
Początkujący
Początkujący
Postautor: eVDo » 20 wrz 2005, 22:23

Mysiorek pisze:
eVDo pisze:Bez urazy ale jestes palantem !!

Bez takich osobistych wyskoków!!! ... proszę :)

sorencjo ale rusza mnie takie cos. oddac swoja kobieta na jeden raz omg
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 wrz 2005, 22:43

eVDo pisze:oddac swoja kobieta na jeden raz

Na pocieszenie, powiem Ci, że to nie Twoja kobieta :D
Każdego rusza co innego. Po to jest to forum. Lepiej, żeby tu ruszyło niż w życiu.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 20 wrz 2005, 23:31

idas pisze:poknac sie w glowe i kochac swoje kobiety a nie szukac pretekstu do skoku w bok!

<Ok>
reszta jw <chory>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 20 wrz 2005, 23:34

Tak dzisiaj mam bardziej trzezwy umysl i stwierdzam, ze takie cos jest popierd..... i zastanawiam sie gdzie tacy ludzie sie uchowali.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 wrz 2005, 08:19

TFA pisze:Tak dzisiaj mam bardziej trzezwy umysl i stwierdzam, ze takie cos jest popierd..... i zastanawiam sie gdzie tacy ludzie sie uchowali.

to Twój punkt widzenia !! czy popierdolonym tez nazwiesz trujkaty ? skoki na bandzi !, i wszystko to co Tobie sie w tej małej główce nie miesci ?? <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
snamdan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: snamdan » 21 wrz 2005, 09:21

dajcie czas do piatku... wieczorem napisze co i jak... chyba wtedy juz bedzie wszystko klarowne...
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 21 wrz 2005, 10:05

snamdan pisze:... chyba wtedy juz bedzie wszystko klarowne...

Ale uchyl tycke rabka tajemnicy.... <aniolek2>
Chcesz tez skoczyc w bok do piatku czy moze rozstanie...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 wrz 2005, 10:43

Kazdy ma swoje zdanie i go bedzie bronil.
Ale zycie zyciem i tak np Mia moze sie po 10 latach malzenstwa dowiedizec ze maz ja regularnie od 6 lat zdradza. Swiat sie rozsypie, a ona bedzie go probowala skladac i sklejac do kupy.
No chyba ze strzepnie z siebie pyl przeszlosci i ruszy dalej w droge zapominajac o tym co bylo wczesniej. Mosty wszak sa po to by je palic - no nie?

Mimo wszystko obstawiam scenariusz 1.

Pytanie do Andrew'a - a gdyby kochanka Cie zdradzala? :> I nie wymiguj sie od odpowiedzi!

No i taka mala refleksja ze nagrode za najlepsze posty jak zwykle otrzymuje Gracja <aniolek2> Nie wime sam czemu tak je lubie czytac. Moze dlatego ze malo pisze :)

No i uwaga do wszystkich po przeczytaniu topiku bym napisal taka, iz glupio troche tak bardzo stawiac na swoim w tych sprawach. Bo kazdy przypadek jest inny i nie wiadomo jak czlowiek zareaguje. To nie sa sprawy rozumu, a serca - a ono chodzi wlasnymi drogami.
snamdan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: snamdan » 21 wrz 2005, 11:36

Więc jeśli chodzi o ten skok w bok to, może to dziwne i głupie, bo większość z was uważa, że warto sprobować, ale sex z Nią jest tak super, że jakoś mnie nie ciągnie :) szczególnie po :P jak tak siedzę to myślę-hmmm... może byłoby fajnie?? czemu nie... ale potem przechodzi :D ogolnie jeszcze się nie zdecydowałem, i pewnie do końca tygodnia pewnie się nie zdecyduje :)

Rozstanie? Chyba nie... teraz to raczej zależy od Jej nastawienia... ja już zrozumiałem i przegryzlem to w sobie... ale ona teraz zbiera cięgi z braku wyobraźni, bo liczyła na to, że tamten koleś będzie dalej kolegą i że ich paczka zostanie nie naruszona... a tu okazuje się, że chlopak sam się peszy i jakoś wcale nie ma ochoty z Nią teraz rozmawiać... w piątek myśle wszystko będzie wiadomo-co i jak... napisze wam :))) widzę, że chcecie znać finał :P
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 21 wrz 2005, 11:36

Maverick absolutnie nie pasuje mi Twoj przyklad :P Ja juz jednego sie nauczylam to dobierac faceta tak zeby mnie zdardzil :) Cenie wiernosc i lojalnosc a jak sie juz komus w pelni oddam to tak, ze bedzie wiedzial ze waro... Nie moge powiedziec jak bedzie za 5 czy 10 lat. Ale jesli chodzi o mnie, ja jestem tak czujna na to, ze scenariusz iz dowiaduje sie ze masz mnie reglarnie od 6 lat zdradza jest nie do przyjecia - zanzaczam w moim przypadku. A - co dalej podtrzymuje, zdradzilby raz to radzilby sobie beze mnie jesli taki madry jest ;).
Nic nie probowalabym sklejac i naprawiac po zdradzie, bo tak nadwyrezonego zuafnia skleic sie nie da. Nawet jakbym zadecydowala ze w imie milosci wybaczam to zyc razaem z nim nie dalabym juz rady, przy kazdej klotni wypominalabym zdrade, przy kazdym najmniejszym kryzysie bylby to sytuacja przewazajaca szale na jego nie korzysc, stalabym sie nieufna, podejrzliwa i nie do zniesienia. Wiec wole odejsc i przecierpiec, jak juz raz postanowilam.Postapic zgodnie ze soba, zgodnie ze swoja godnoscia... Wiec jesli chodzi o mnie, nie jestem taka kobieta ktora by zgodzila sie na scenariusz 1. Nie lubie byc druga, nie lubie sie dzielic. I to nie jest egoizm! Po prostu istnieje dla mnie jeden rodzaj zwiazku - zwiazek partnerski. Bledy trzeba wybaczac? Kto tak powiedzial? Jak nie zostana wybaczone to na pewno na dluzej zapadna w pamieci.

Masz za to w jednym racje, ze kazdy jest inny i jak widac sa rozne sposoby na radzenie sobie ze zdrada.
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 21 wrz 2005, 12:49

snamdan pisze:czemu nie... ale potem przechodzi :D ogolnie jeszcze się nie zdecydowałem, i pewnie do końca tygodnia pewnie się nie zdecyduje :)

Ty sobie czlowieku jaja robisz czy naprawde traktujesz zdrade jak wyjscie do kina?
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 21 wrz 2005, 13:38

snamdan pisze:widzę, że chcecie znać finał

Tzn. chcesz sobie panienke skolowac do piatku? Bo piszesz ze rozstanie raczej nie...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę

<sex> -> ta też jest fajna

<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...

<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 21 wrz 2005, 15:47

@Mia - a jak facet nagle przestanie chetnie sie spowiadac gdzie byl np na delegacji czy gdzies tam pojechal, mimo ze to wczesniej robil i bedzie sztucznie udawal ze wszystko ok, to co wtedy? Zakladam ze sie nie przyzna. Wiesz ja mam troche kolegow co ich panienki do tej pory nie wiedza i nawet nie przypuszczaja ze oni pieprza inne dziewczynki i sie nie dowiedza, bo ja im nie powiem :) To zdrady tylko po seks nic wiecej w gre nie wchodzi:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 21 wrz 2005, 17:35

Mi sie nie musi spowiadac, poznalabym :) Oj widzisz a ja jestem taka zolza ze mowie jak ktos zdradza bo nienawidze tego ;) Mozecie mi tu wymyslac sto powodow a co by bylo gdyby to czy siamto, zdania nie zmienie :) I naprawde da sie poznac czy ktos zdradzil bez przyznania sie do tego ;) Wspolczuje panienka Twoich koelgow, ze sa tak bezczelnie oszukiwane i ze maja facetow ktorzy nie potrafia utrzymac swojego fiuta (zeby bylo cenzuralniej) w spodniach.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 21 wrz 2005, 17:53

Hyhy pisze:To zdrady tylko po seks nic wiecej w gre nie wchodzi:)

Ciekawe jak bardzo maja ubogie zycie sexualne, ze sytuacja zmusza ich by "moczyc w innej dziurze" . <belt1>
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 21 wrz 2005, 17:59

Wlasnie o to chodzi ze seksza sie kiedy chca, raz dziennie na pewno :)

Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 21 wrz 2005, 18:00

z jednej strony
Wstreciucha pisze:Ciekawe jak bardzo maja ubogie zycie sexualne, ze sytuacja zmusza ich by "moczyc w innej dziurze" . <belt1>

, a z drugiej (w innym watku)
Wstreciucha pisze:(...) a po drugie, jestem z facetem ktory jest zonaty

uzywajac tej samej terminologii musisz przyznac, ze on tez "moczy w innej dziurze". W przecwinym razie mamy do czynienia z hipokryzja :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 21 wrz 2005, 18:08

post wykasowany
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2005, 21:16 przez Wstreciucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
redbart
Bywalec
Bywalec
Postautor: redbart » 21 wrz 2005, 19:31

Chcesz głosować na Platforme Obywatelską? >>>> KLIKNIJ <<<<

SOrrty ze tak, ale nie moglem sie powstrzymac... Wiesz... niezbyt wiedzialem czy glsoowac na PD.PL czy na SLD :), ale po tym co mi pokazales zaglosuje chyba na PO :)
"Bleeding heart, gloomy soul,
Who is he - that lonely man,
tainted mind, without hope...
staying there without faith."...
"Looking for, dying for..." - Redbart
eVDo
Początkujący
Początkujący
Postautor: eVDo » 21 wrz 2005, 19:54

redbart pisze:
Chcesz głosować na Platforme Obywatelską? >>>> KLIKNIJ <<<<

SOrrty ze tak, ale nie moglem sie powstrzymac... Wiesz... niezbyt wiedzialem czy glsoowac na PD.PL czy na SLD :), ale po tym co mi pokazales zaglosuje chyba na PO :)
]

Zaglosuj na Partie Demokratyczna ! Wszysyc zaglosujcie ;) Polecam
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 21 wrz 2005, 20:02

Hyhy pisze:Wiesz ja mam troche kolegow co ich panienki do tej pory nie wiedza i nawet nie przypuszczaja ze oni pieprza inne dziewczynki i sie nie dowiedza, bo ja im nie powiem

Zabiłąbym Cię, jakbym była taką koleżankę.
Nie no, jasna sprawa, że nie chcesz się wtrącać w cudze sprawy, bo jeszcze niepotrzebnie można by było oberwać. Ale to właśnie jest złe, że jest ogólne przyzwolenie na zdradę.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 21 wrz 2005, 20:34

Hyhy pisze:Wlasnie o to chodzi ze seksza sie kiedy chca, raz dziennie na pewno

chyba sie mijamy, ja o niebie, Ty o chlebie <pijak>
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 21 wrz 2005, 20:52

tzn o czym mowisz?

@natasza - to nie moje kolezanki, oberwac moze bym mogl ale bym sie odwdzieczyl, a poza tym wcale nie uwazam ze to wporzadku. :) Obstawiam Twoja i ich strone jak narazie, ale dam znac jak tylko to sie zmieni :)

Awatar użytkownika
milenka112
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: milenka112 » 21 wrz 2005, 21:14

do kolegi,który założył tego posta: O shit!ludzie skąd wy bierzecie takie pomysły?!
i po jaką cholerę?sory ale dla mnie kompletny idiotyzm!sam jesteś sobie winien.żal mi Was <pijak>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 wrz 2005, 08:24

Maverick pisze:Pytanie do Andrew'a - a gdyby kochanka Cie zdradzala? :> I nie wymiguj sie od odpowiedzi!

Byłbym szczesliwym człowiekiem , dlaczego ? chyba i tak byś nie zrozumiał --teraz-- ? kiedys moze !
Marzy mi sie wrecz , by znalazła sobie kogoś ...z kim mogła by ułozyć sobie normalne zycie !
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 22 wrz 2005, 08:28

Andrew pisze:Marzy mi sie wrecz , by znalazła sobie kogoś ...z kim mogła by ułozyć sobie normalne zycie !

A jakby juz znalazla, to rozumiem,ze nie byla by juz Twoja kochanka.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 wrz 2005, 08:42

Yasmine pisze:A jakby juz znalazla, to rozumiem,ze nie byla by juz Twoja kochanka.

w zadnym wypadku !!!!!!!!!!!!!!!
została by jak poprzednie ...przyjaciółką , ale taką prawdziwą , jak poprzednie !
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 22 wrz 2005, 08:50

Andrew pisze:została by jak poprzednie ...przyjaciółką , ale taką prawdziwą , jak poprzednie !

No ale ja nie pytam czy by zostala przyjaciolka (bo to chyba logiczne) , tylko czy kochanka ?
Chyba ze przyjaciolka = kochanka ;) ?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 wrz 2005, 08:57

To tez Ci napisałem wyraznie i to z wykrzyknikami ! coś insynułujesz ...niuepotrzebnie , jestem draniem , ale bez przesady !! <browar>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”