POMocy :(:(:(:(

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 20 wrz 2005, 13:30

tak teraz coraz wczesniej sie "dorasta" jak patrze na dzieci które w przedszkolu nabijaja sie juz z seksu itp. tp w szoku jestem ale tak jest...
a nasi rodzice jeszcze w wieku 16 lat pewnie mysleli ze przez pocałunek można zajsc w ciąże..

rozmawiać o seksie to się z dziećmi powinno. Tylko odpowiednio do ich wieku. Właśnie przez to, że brak takiej rozmowy to potem 15 latki się sekszą i czasem z opłakanym skutkiem :(
może nowe pokolenie rodziców by się przydało, które by kumałozagrożenia dzisiejszego świata i umiało na nie przygotować dzieci, ale zastanawiam się czy jak będzie to nowe pokolenie wapniaków, to czy nie będą zabardzo do tyłu, heh i tak kółko się zamyka :(
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 20 wrz 2005, 13:38

pewnie że powinno sie rozmawiać, ale podejrzewam ze mało kogo takie rozmowy zniechęca... bardziej bym naciskała na uświadamianie o antykoncepcji z reszta teraz takie gadanie rodziców przyjmuja tylko z usmiechem na twarzy bo juz dawno wszystko przestudiowały i tylko czekaja by wypróbowac....
you touch me
in special places...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”