moon pisze:Tylko teraz mam takie zdanie, ze jeśli epizod mały jak się jest małolatem to ok byle nie jakaś chora fascynacja, która się może nizbyt dobrze skończyć
chora fascynacja w każdym wieku jest.... chora
<browar>
Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Co masz na mysli?
Myszorka pisze:Czy6 lat różnbicy międzydsziewczyną i chłopakiem ( 18 - 24 lata) to dużo? Za dużo?
nefretete pisze:redbart pisze:Może i jestem romantykiem, ale miłość dwóch ludzi zwycięży każdą odległość, każde przeciwności.
Pieknie powiedziane i prawdziwe.
Mysiorek pisze:Przeniesiono. Dzięki Cubasa
Tępoblady pisze:Jeśli facet jest starszy od kobiety ok ... ale odwrotnie to 2 lata mi sie zdaje góra
BryknietyTygrys pisze:Lagartija znam ten bol. Tez mam starych rodzicow w sensie ze sa staromodnimnie nawet nie chca puszczac gdziekolwiek na nie dluzej niz do 22. Podczas gdy moja kuzynka o rok mlodsza moze wracac nad ranem
A co do takiego wyjazdu nad jezioro mam taki sam problem tyle ze moj chlopak jest o 3 lata starszy ale nawet boje sie zaczac ten temat z rodzicami bo by mnie chyba przeswiecili...... powiem ci tyle. Ja odkad jestem z Dawidem walcze o swoje. I ty tez tak rob. Jeszcze zalezy ile jestes z tym chlopakiem i jestes pewna ze chcesz z nim tam jechac.
PzDr. <browar>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 236 gości