Chwile ciszy,chec bycia samemu
Moderator: modTeam
Chwile ciszy,chec bycia samemu
Jak kazda osoba potrzebuje czasem wytchnienia od codziennych spraw. Pobycia sam ze soba. Oto jak te chwile spedzam:
Nudzi mnie juz moj wlasny pokoj,miasto,okolica. Gdy siedze sobie w pokoju otwieram okno siadam na parapecie (jest 1sze pietro-nisko) Podziwiam kwiaty,drzewa,ptaki.
Czuje sie wolny. Otwieraja sie drzwi widze przerazenie w oczach bliskich, krzycza, zloszcza sie zebym zszedl (boja sie?).Kolejny dzien, slonce swieci jest pieknie Stoje na balkonie. Wskakuje na porecz i siadam na niej Podziwiam ogrod sasiada i bawiace sie wroble. Z pokoju dobiega krzyk. Znowu troska?
Budynek nie wystarcza wychodze do pobliskiego lasu. Znajde pagorek, drzewo na ktore mozna sie wspiac i obserwowac niezauwazonym przechodzących ludzi. Patrze i widze raz to szczesliwa rodzine raz to kłócącą sie parę. Za chwile sarna przebiega pare metrow odemnie, nie widzi mnie. Jest piekna,wolna.
Nie zamierzam konczyc ze swoim zyciem Bo ono jeszcze musi mnie wiele nauczyc A ja chce zeby mnie nauczylo...
Jak spedzacie te chwile w ktorych Chcecie byc sami tylko ze soba? Pokoj,glosna muzyka,wsiadacie do samochodu jedziecie przed siebie...?
Nudzi mnie juz moj wlasny pokoj,miasto,okolica. Gdy siedze sobie w pokoju otwieram okno siadam na parapecie (jest 1sze pietro-nisko) Podziwiam kwiaty,drzewa,ptaki.
Czuje sie wolny. Otwieraja sie drzwi widze przerazenie w oczach bliskich, krzycza, zloszcza sie zebym zszedl (boja sie?).Kolejny dzien, slonce swieci jest pieknie Stoje na balkonie. Wskakuje na porecz i siadam na niej Podziwiam ogrod sasiada i bawiace sie wroble. Z pokoju dobiega krzyk. Znowu troska?
Budynek nie wystarcza wychodze do pobliskiego lasu. Znajde pagorek, drzewo na ktore mozna sie wspiac i obserwowac niezauwazonym przechodzących ludzi. Patrze i widze raz to szczesliwa rodzine raz to kłócącą sie parę. Za chwile sarna przebiega pare metrow odemnie, nie widzi mnie. Jest piekna,wolna.
Nie zamierzam konczyc ze swoim zyciem Bo ono jeszcze musi mnie wiele nauczyc A ja chce zeby mnie nauczylo...
Jak spedzacie te chwile w ktorych Chcecie byc sami tylko ze soba? Pokoj,glosna muzyka,wsiadacie do samochodu jedziecie przed siebie...?
Czasem mysle ze milosc to: zdrada,wybaczenie,zazdrosc,zauroczenie,klotnie,lzy,rozstania... To wszystko co wydaje sie nią niebyć...
ja biore aparat i pstrykam zdjatka przyrodzie zupelnie amatorsko
dziwny321, mnei tez starzy nieraz censored@a, widza cos zlego w tym ze siedze cala noc caly dzien przy kompie. a co w tym zlego ?
dziwny321, mnei tez starzy nieraz censored@a, widza cos zlego w tym ze siedze cala noc caly dzien przy kompie. a co w tym zlego ?
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
ja uwielbiam przechadzki... np. z psem po lesie (skoro juz tam ide to i pies z tego cos ma
), ale najbardziej uwielbiam polazic wieczorem tak kolo 22 i zeby jeszcze bylo chlodno, a jakby jeszcze kropilo to juz kompletnie wymarzona sytuacja
. musze tez przyznac ze lezenie z wlaczona muzyka jest dosc odprezajace, a np. jesli chce byc sam ze soba bo cos mnie strasznie zdenerwowalo to wychodze pobiegac chyba ze nie bardzo mam jak to zostaje mi jakas dobra muzyka ktora pochlania ze mnie te zle emocje.
moze i jestem mlody, ale nie trzeba mnie lekcewazyc czy ignorowac z tego powodu...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Wsumie zeby pobyć sam, i czuć się ze jestem sam z sobą. I w dodatku chce wytrzymac w tym stanie. To puszczam muzykę na maxa najlepiej Linkin Park Lying From U Lub Disturbed Down Whid The sickness
Coś zeby dach odpadł najlepiej
Tak z godzinkę w tym tępie i wracam do normy. A jak niemam tej opcji to ide sie wygadać do jakiegoś znajomego.
Coś zeby dach odpadł najlepiej
Tak z godzinkę w tym tępie i wracam do normy. A jak niemam tej opcji to ide sie wygadać do jakiegoś znajomego.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Elspeth pisze:ide na dlugi spacer nad morze... najlepiej tam gdzie malo luldzi i slychac tylko szum morza
Gdybym miał taką możliwośc to pewnie bym skorzystał, w ogóle nad wodą sie swietnie czuje ... ale że nie mam to słuchawki na uszach i albo przed kompem albo na łóżku
Friendship, trust, honor
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
- ksiezycowka
- Weteran