mam pytanie czy słyszeliście o masażu prostaty
ostatnio o tym usłyszałem ale nie mogę nigrze nic na ten temat znaleźć
prosze o jakieś podpowiedzi
Moderator: modTeam
Stymulacja prostaty
Prostata jest narządem mięśniowo-gruczołowym mężczyzny. Jest umiejscowiona w miejscu połączenia drogi moczowej z płciową. Wydziela substancję, która stanowi 25% spermy oraz wytwarza substancję hormonalne prostagladyny. Prostata jest narządem bardzo wrażliwym na pobudzanie. Kobieta wprowadza delikatnie palec do odbytnicy partnera, wsuwa go maksymalnie daleko. Może wówczas poprzez ściankę odbytnicy od strony podbrzusza, (najbliżej penisa) wyczuć gruczoł prostaty. Delikatne stymulowanie prostaty może być źródłem znacznego pobudzenia mężczyzny.
thor2 pisze:A czy ktoś próbował tego drugiego sposobu (masaż przez ścianke odbytnicy)?
niechciał bym popełnić jakiegoś błędu i żebyśmy ja i moja partnerka mieli jakiś uraz.
sophie pisze:Nie wiem, czy oliwka nie podrazni
Wstreciucha pisze:Ale PAMIETAJ!!! Jesli bedziesz chcial uzyc lubrykantu w innym celu, takim jak seks analny z partnerka , to przeczytaj dokladnie sklad, z tego co wiem niektore skladniki lubrykantow rozpuszczaja prezerwatywy (o ile oczywiscie ich uzywacie) .
sophie pisze:To jest jasne i dobrze to wiem
lollirot pisze:Wstreciucha pisze:Ale PAMIETAJ!!! Jesli bedziesz chcial uzyc lubrykantu w innym celu, takim jak seks analny z partnerka , to przeczytaj dokladnie sklad, z tego co wiem niektore skladniki lubrykantow rozpuszczaja prezerwatywy (o ile oczywiscie ich uzywacie) .
przed chwila to napisalam, skarbie:)
lollirot pisze:thor2 pisze:A czy ktoś próbował tego drugiego sposobu (masaż przez ścianke odbytnicy)?
niechciał bym popełnić jakiegoś błędu i żebyśmy ja i moja partnerka mieli jakiś uraz.
jesli bedzie delikatna to wszystko bedzie w porzadku. byleby znalazla wlasciwy punkt, ale to nie jest trudne.
Andrew pisze:Tulipan pisze:Ja niestety od "strony tylka" nie probowalam, moj facet nie jest zbytnio za wsadzaniem palca w jego 4 litery
może jestem konserwatywny ale mój tyłek to świętość i nie chce by coś tam było wsadzane![]()
to się też kiedyś zmieni <browar>
Andrew pisze:Dobre Idas , masz u mnie <browar> <browar> a miałeś loda gdy parterka Ci stymulowała prostatęNIE
wiec mało co przezyłeś
<aniolek2> <aniolek2>
thor2 pisze:dziwne bo większość kobiet z jakimi ja się spotykałem
starała się trzymać jak najdalej analu
i te okolice omijały umnie też
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 304 gości