Z czym seks sprawił by wam większą przyjemność.
Ponieważ wydaje mi się że członek nie jest w stanie tak zaspokoić kobiety jak porządny wibrator.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Moderator: modTeam
aro pisze:Z czym seks sprawił by wam większą przyjemność.![]()
Andrew pisze:mamy tak wiele wibratorów , i są one kupowane przez Panie
Andrew pisze:mówie raczej o intensywnosci doznan jakie to za pomoca tego przyządu kobieta potrafi sobie dostarczyć ....nie jeden facet po prostu wysiada
to ze niektorzy faceci sa zazdrosni o wibratory, to mysle ze to jest sprawa psychologiczna, a mianowicie dlatego sa zazdrosni, bo zazwyczaj wibrator ma ksztalt, wyglad anatomiczny prawdziwego penisa usmiech nawet w dodtyku niektore przypominaja penisa.
aro pisze:Co byście dziewczyny wybrały dobry wibrator czy penis powiedzmy waszego chłopaka.
Z czym seks sprawił by wam większą przyjemność.
Ponieważ wydaje mi się że członek nie jest w stanie tak zaspokoić kobiety jak porządny wibrator.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
aro pisze:Zadałem to pytanie ponieważ spotkałem się z taką opinią kobiety które nie mogą podczas zwykłego stosunku osiągnąć orgazmu (choćby partner nawet dokonywał cudów ) osiągają go bez problemu przy pomocy wibratora. Stąd moje pytanie które może teraz uściśle.
Penetracja pochwy wibratorem czy penisem sprawia kobietą większą przyjemność??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 316 gości