Byc nie byc...
Moderator: modTeam
Byc nie byc...
Jak juz kiedys pisałem to jestem sam. Kiedys narzekąłem na to ale jakoś ostatnio uświadomiłem sobie ze nie jest to takie złe. Wydaje mi się ze się przyzwyczaiłem do takiego stanu rzeczy. Jest mi po prostu dobrze.
Ale tak mnie ostatnio cknęła myśl ile tak można...
I tak sobie uświadomiłem ze zaczałem sie bać związku. w ogóle to związkow nie miałem usłanych różami i boję sie teogo ze kobieta mnie znowu odrzuci, ze moja starania pojdą na marne. Nie wiem czemu ale jakoś nie umiem przygadac sobie dziewczyny jako kobiety, tylko zawsze kończy się to przyjaźnia na stopie kumpelskiej. Nie wiem czy tak to ma być? I dla kobiet jestem super kumplem do ktorego mozna sie o wszystko zwrocic pogadac, a nie nic więcej.
Moi znajomi juz się żenią, maja dzieci a ja nawet nie mam laski. No jest to takie troche dziwne, i powiem ze im troche zazdroszczę.
Ale tak mnie ostatnio cknęła myśl ile tak można...
I tak sobie uświadomiłem ze zaczałem sie bać związku. w ogóle to związkow nie miałem usłanych różami i boję sie teogo ze kobieta mnie znowu odrzuci, ze moja starania pojdą na marne. Nie wiem czemu ale jakoś nie umiem przygadac sobie dziewczyny jako kobiety, tylko zawsze kończy się to przyjaźnia na stopie kumpelskiej. Nie wiem czy tak to ma być? I dla kobiet jestem super kumplem do ktorego mozna sie o wszystko zwrocic pogadac, a nie nic więcej.
Moi znajomi juz się żenią, maja dzieci a ja nawet nie mam laski. No jest to takie troche dziwne, i powiem ze im troche zazdroszczę.
Joe pisze:Jest mi po prostu dobrze.
Joe pisze:Moi znajomi juz się żenią, maja dzieci a ja nawet nie mam laski. No jest to takie troche dziwne, i powiem ze im troche zazdroszczę.
To jak w końcu

Joe pisze:I dla kobiet jestem super kumplem do ktorego mozna sie o wszystko zwrocic pogadac, a nie nic więcej.
Musisz trafić na tę jedyną. Zraziłeś się do kobiet, związków. Chyba normalne. Ale normalne do czasu...aż kolejna ci zawroci w głowie. Szukaj. Tyle
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Generalnie to zawsze odstawałem (a podobno fajny ze mnie facet). Po prostu trafiałerm na jakieś dziwne laski. Nie przejmowałem sie tym, ale zawsze zostawał w pamięci jakiś niesmak.
Teraz to po prostu mam dość chodzenia za jakąś, spotykania się, randkowania itp... Po prostu mam do tego niesmak. Nie chce znowu niepotrzebnie sie angazować aby po praz kolejny potem zdac sobie sprawę ze było na to szkoda czasu.
Teraz to po prostu mam dość chodzenia za jakąś, spotykania się, randkowania itp... Po prostu mam do tego niesmak. Nie chce znowu niepotrzebnie sie angazować aby po praz kolejny potem zdac sobie sprawę ze było na to szkoda czasu.
Joe, kto nie ryzykuje ten nie ma.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Joe pisze:Teraz to po prostu mam dość chodzenia za jakąś, spotykania się, randkowania itp...
niestety nie da sie tego ominac...
Joe pisze:Nie chce znowu niepotrzebnie sie angazować aby po praz kolejny potem zdac sobie sprawę ze było na to szkoda czasu.
Wiesz... ale to jest ze jezeli nie sprobujesz to nigdy ci sie nie uda. Nie mozna wychodzic zzalozenia ze po taz kolejny ci sie nie powiedzie. Poza tym co to za stwierdzenie, ze "bylo na to szkoda czasu" Czyli co? Uwazasz, ze kazda z chwil spedzonych z bylymi dziewczynami jest strata czasu, bo Wam nie wyszlo???
KC Skarbie!
Może tak ma być...
?
Może nie potrafisz dostrzec tej jednej ,jedynej.....która jest niedaleko.....
?
Ale jak mówi moja mamunia ,na wszystko przyjdzie pora ....
Na 1000% wszystko sie ułoży po Twojej myśli,głowa go góry <3m_się>
Może nie potrafisz dostrzec tej jednej ,jedynej.....która jest niedaleko.....
Ale jak mówi moja mamunia ,na wszystko przyjdzie pora ....
Na 1000% wszystko sie ułoży po Twojej myśli,głowa go góry <3m_się>
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
kattia pisze:Joe pisze:Teraz to po prostu mam dość chodzenia za jakąś, spotykania się, randkowania itp...
niestety nie da sie tego ominac...Joe pisze:Nie chce znowu niepotrzebnie sie angazować aby po praz kolejny potem zdac sobie sprawę ze było na to szkoda czasu.
Wiesz... ale to jest ze jezeli nie sprobujesz to nigdy ci sie nie uda. Nie mozna wychodzic zzalozenia ze po taz kolejny ci sie nie powiedzie.
Posłuchaj Koleżanki
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
To wtedy trzeba zacząć podrywać <aniolek2>
Joe pisze:Generalnie to zawsze odstawałem (a podobno fajny ze mnie facet). Po prostu trafiałerm na jakieś dziwne laski. Nie przejmowałem sie tym, ale zawsze zostawał w pamięci jakiś niesmak.
nie ty trafiłes na dziwne laski ...tylko sam jestews dziwny ! nigdy nie trafiłem jak Ty to piszesz na dziwne laski , takich po prostu nie ma ! albo są wyjatkami, co oznacza znowu iz sie sposób na nie tak łatwo trafic !
Nie traktuj kobiety jak przyjaciela, bo nigdy z tego nic wiecej nie wyjdzie !
Kobiete musisz pragnać , trzeba ją głaskac , dotykac piescić , a zas to wszystko musisz miec w oczach , i ona musi to z nich wyczytać ! jak tego nie masz , no to co chcesz !??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ie ty trafiłes na dziwne laski ...tylko sam jestews dziwny ! nigdy nie trafiłem jak Ty to piszesz na dziwne laski , takich po prostu nie ma ! albo są wyjatkami, co oznacza znowu iz sie sposób na nie tak łatwo trafic !
Nie traktuj kobiety jak przyjaciela, bo nigdy z tego nic wiecej nie wyjdzie !
Kobiete musisz pragnać , trzeba ją głaskac , dotykac piescić , a zas to wszystko musisz miec w oczach , i ona musi to z nich wyczytać ! jak tego nie masz , no to co chcesz !??
TŁUMACZĄC Z POLSKIEGO NA NASZE:
rob tak:
<3m_się> <buzi> <calus> <buziaczek> <przytul1>

- Krzych(TenTyp)
- Weteran