moon pisze:P1tbull>Pierwsze skojarzenie "Jestes dla mnie za stary" Usmiechnij sie!
Oj tam za stary przeciez mam 17 lat
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Andrew pisze:Nie rozumiem jak mogłaś mnie pominąć !
karol pisze:ze o mnie nie wspomne
gargul pisze:Moon ty mi wygladasz na kobietke która pod pancerzem protekcjonalizmu i lekkiej złośliwości ukrywasz zajebiście romantyczne wnetrze które boi sie że zostanie zranione
gargul pisze:A co powiecie o moim avatarku??
oui
Gargul pisze:chce byc blisko Nas
Nie bardzo kumam...
Cubuś z kolei ma jedną wadę w avatarze - nie widac jego rozbrajającego uśmiechu.
Ale avatar psuje jak ulał. Chociaz myślę,że skaczący kangur by pasował jeszcze lepiej
Maverick pisze:gargul pisze:Maverick - masz dużą wiedzę, chciałbys być silniejszy psychicznie...
Zastanawiajace... Ciekawe czy to z moich wypowiedzi wywnioskowales czy tez tylko na podstawie avatara...
gargul pisze:Yasmine - chciałabys żeby było tak że czegos chce to to będę miała ale czasami sama chcesz być zdobyta, zniewolona...
Mia pisze:Yasmine i mikkaa tez maja fajne:) lubie wlasnie twarze i oczy hihi - gdzie je wynalazlyscie?
moon pisze:Jak dla mnie Twoje avatary sa zupełnie rzeczą przypadkową i nie mającą nic wspólnego z Twoją osobą. Nie wiem czy by się znalazl avatar, który by Ciebie odzwierciedlał swoją drogą <aniolek2>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 193 gości