Dziewica czy szlauf
Moderator: modTeam
Dziewica czy szlauf
Czytałam ostatnio o dziewicach i prawiczkach...
I tak mnie naszło. Kieruję pytanie do panów.
Tak tu miło na Forum mówi się o sexie, najlepiej z doświadczoną osobą i ok. Ale moje pytanie dotyczy czegoś innego. Jeśli do sexu to doświadczona, a kogo by sobie panowie wybrali na żonę? Taką, którą miało pół miasta, czy też dziewicę?
Taką, o którą przy piwie kumple zapytali by się czy nadal w takiej albo takiej pozycji lubi najbardziej?
Bardzo prosze o odpowiedzi tylko szczerze!
I tak mnie naszło. Kieruję pytanie do panów.
Tak tu miło na Forum mówi się o sexie, najlepiej z doświadczoną osobą i ok. Ale moje pytanie dotyczy czegoś innego. Jeśli do sexu to doświadczona, a kogo by sobie panowie wybrali na żonę? Taką, którą miało pół miasta, czy też dziewicę?
Taką, o którą przy piwie kumple zapytali by się czy nadal w takiej albo takiej pozycji lubi najbardziej?
Bardzo prosze o odpowiedzi tylko szczerze!
- Pintupintu
- Bywalec
- Weteran
- Weteran
Co Ty jesteś taką dziewuszką bez doświadczeń i dobiło Cę,że kazdy chce doświadczoną?
Bo mam wrażenie jakbys sie zbulwerowała.
Ok, soorry, nie jestem facetem, ale wiem jedno jak kogoś naprawdę kocham i chcę sie znim wiązać na resztę życia to zwisa mi klafiorem czy rżnął pół miasta czy tylko mnie.
Co Ty jesteś taką dziewuszką bez doświadczeń i dobiło Cę,że kazdy chce doświadczoną?
Bo mam wrażenie jakbys sie zbulwerowała.
Ok, soorry, nie jestem facetem, ale wiem jedno jak kogoś naprawdę kocham i chcę sie znim wiązać na resztę życia to zwisa mi klafiorem czy rżnął pół miasta czy tylko mnie.
- ksiezycowka
- Weteran
Pytasz o czarne albo biale, choc jakbym mial wybierac sposrod dwoch skrajnosci to oczywiscie ze wolalbym dziewice niz nimfomanke co z kazdym i wszedzie to robi. Ale ani takiej ani takiej w zyciu nie mialem, mialem kobiety co mialy kilku patnerow przedemna i to jest norma, bo jakby kazdy czekal z cnota na tego jednego jedynego to sie nie doczeka.
No to się doczekałam. Dzięki własnie takich odpowiedzi mi trzeba. A że pytanie tak postawione, cóż odpowiedź trzeba uzasadnić :-)
Wiem, wiem, jestem okropna, ale pytać to mój zawód...A najbardziej cierpią moi studenci, którzy muszą odpowiadać na dużo truidniejsze pytania, niż to. Więc nie marudzić proszę :-)
Wiem, wiem, jestem okropna, ale pytać to mój zawód...A najbardziej cierpią moi studenci, którzy muszą odpowiadać na dużo truidniejsze pytania, niż to. Więc nie marudzić proszę :-)
Dziewczyna zadala pytanie i chcialaby uslyszec odpowiedz. Nie podoba Wam sie topic, to po prostu na niego nie odpowiadajcie. Wiem, ze fajnie wyglada w statystykach jak sie ma 30000 postow, ale bez przesady. Nie krytykujmy sie wzajemnie, bo nie o to tutaj chodzi <browar>
Mnie osobiscie przeszkadzaloby, gdyby moja partnerka miala wielu facetow wczesniej (pewnie balbym sie porownania
)
Mnie osobiscie przeszkadzaloby, gdyby moja partnerka miala wielu facetow wczesniej (pewnie balbym sie porownania
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
Bez sensu. Zona tez musi umiec sie seksic! A to skolei nie oznacza ze mialo ja pol miasta. Wystarczy ze miala kilku partnerow kazdy w dluzszym zwiazku...
No ale jesli postawiasz mnie przed tak nierealnym wyborem jakim jest albo dziewica albo zwykla szmata to niechetnie ale wybieram dziewice. Bo w ogóle to nie chcialbym sie zenic z dziewica, zle mysle o takich kobietach.
No ale jesli postawiasz mnie przed tak nierealnym wyborem jakim jest albo dziewica albo zwykla szmata to niechetnie ale wybieram dziewice. Bo w ogóle to nie chcialbym sie zenic z dziewica, zle mysle o takich kobietach.
a ja powiem tak:
to zalezy od uczucia przeciez!!
bo jak kocham kobiete i chce sie z nia ozenic to ja kocham i juz!! wazne ze teraz jest ze mna! choc wiadomo zostaja pytania (a czy seksila sie z moim kumplem, a moze ten koles co wlansie go mijam ostatnio sie z nia stukal itepe) dla mnie to jest malo wazne ilu miala wczesniej!!!
moja niunia miala kilku facetow wczesniej, ma z jednym dziecko i wiecie co ich mam tak naprawde w dupie no chyba ze sie wpieprzaja w moj zwiazek.........
MILOŚĆ (teoretycznie) nie WYBIERA
to zalezy od uczucia przeciez!!
bo jak kocham kobiete i chce sie z nia ozenic to ja kocham i juz!! wazne ze teraz jest ze mna! choc wiadomo zostaja pytania (a czy seksila sie z moim kumplem, a moze ten koles co wlansie go mijam ostatnio sie z nia stukal itepe) dla mnie to jest malo wazne ilu miala wczesniej!!!
moja niunia miala kilku facetow wczesniej, ma z jednym dziecko i wiecie co ich mam tak naprawde w dupie no chyba ze sie wpieprzaja w moj zwiazek.........
MILOŚĆ (teoretycznie) nie WYBIERA
Dziękuję Wam Panowie. Zawsze wiedziałam, że lepiej się dogaduję z mężczyznami!!!! Właśnie takiej formy odpowiedzi oczekiwałam. I powiem, że jest to pouczające. Nie chcę nikogo oceniać!!! Ale badania prowadzić mogę, prawda?
To skoro już się rozumiemy postawię jeszcze jedno pytanie, też raczej do Panów: na matkę swojego dziecka, takiego oczekiwanego jaką kobietę byście wybrali? Oczywiście nie ma dla mnie znaczenia czy związek jest formalny czy też nie. Ograniczam się tylko do związku dwojga ludzi.
Dziękuję za odpowiedzi
To skoro już się rozumiemy postawię jeszcze jedno pytanie, też raczej do Panów: na matkę swojego dziecka, takiego oczekiwanego jaką kobietę byście wybrali? Oczywiście nie ma dla mnie znaczenia czy związek jest formalny czy też nie. Ograniczam się tylko do związku dwojga ludzi.
Dziękuję za odpowiedzi
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Dopisze to co chciałem powiedzieć a mianowicie:
Doświadczoną w skali od 1 do 10 na 3
I z takim samym temperamentem jak ja.
Na drugie pytanie odpowiem troszkę więcej, jezeli chodzi o dziecko z jakąś kobieta to taka w której się platonicznie zakocham.[pierwsza opcja] Ostatnio zwracam uwagę na to czy np: w rodzinie nie było schizofreni, padaczki ... Bo niechciał bym zeby moje dziecko w przysłości było ciężarem dla swoich.
[druga opcja]
A idąc dalej, dziecko najbardziej bym chciał mieć z kobietą którą kocham. O wyglądzie nie będe pisał.
Chciałbym tylko jednego zebym zawsze czuł ze przy tej osobie mogę przenosić góry.[trzecia opcja]
Tak naprawdę to trafić w ideał swoich mażeń jest bardzo bardzo ciężko, a co dopiwero zdecydować się na dziecko
Doświadczoną w skali od 1 do 10 na 3
Na drugie pytanie odpowiem troszkę więcej, jezeli chodzi o dziecko z jakąś kobieta to taka w której się platonicznie zakocham.[pierwsza opcja] Ostatnio zwracam uwagę na to czy np: w rodzinie nie było schizofreni, padaczki ... Bo niechciał bym zeby moje dziecko w przysłości było ciężarem dla swoich.
A idąc dalej, dziecko najbardziej bym chciał mieć z kobietą którą kocham. O wyglądzie nie będe pisał.
Chciałbym tylko jednego zebym zawsze czuł ze przy tej osobie mogę przenosić góry.[trzecia opcja]
Tak naprawdę to trafić w ideał swoich mażeń jest bardzo bardzo ciężko, a co dopiwero zdecydować się na dziecko
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Ja tam wolałem dziewice, ale jak już gdzieś się wypowiadaem nie maja tgo napisane na czole: "jestem dziewicą" no i jak już się zakochałem to nie powiem sorki nie jesteś dziewicą narazie cześć. Ale znowóż jakbym wiedział, że przespała się np z połową akademika to dzieki ale to już podpada. No a jeśli chodzi o powiedzmy 3-4 partnerów wcześniej to do zniesienia, choć czasem nachodza mnie mysli że wolałbym być dla niej pierwszym, ale to tylko czasem tak sobie przemknie mi przez głowę. heh
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Vicca pisze:I weź tu człowieku stój na straży języka ojczystego...
jak juz staniesz na strazy, to moze [sic!] uzyjesz w bardziej adekwatnym momencie.
a badanie jest kretynskie, bo wszedzie Ci powiedza, ze poza psychotestami w bravo girl nie proponuje sie takich skrajnosci, bo to niedorzeczne. ewentualnie to nie badanie, a jego cel jest absurdalny. to jak "wolalbys stracic reke czy noge?"
[ Dodano: 2005-09-04, 17:55 ]
Albercik pisze:czasem nachodza mnie mysli że wolałbym być dla niej pierwszym
kazdy chcialby byc pierwszym, normalne - macie swoja meska dume. a potem brak praktyki i nieporadnosc draznia, co? [mowie o przypadku, kiedy facet jest juz doswiadczony]
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Albercik pisze:choć czasem nachodza mnie mysli że wolałbym być dla niej pierwszym, ale to tylko czasem tak sobie przemknie mi przez głowę. heh
Ja bym się bez skrupółów dopytał .. Jak to było z tymi innymi
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
lollirot pisze:kazdy chcialby byc pierwszym, normalne - macie swoja meska dume. a potem brak praktyki i nieporadnosc draznia, co? [mowie o przypadku, kiedy facet jest juz doswiadczony]
Oj nie każdy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
ale w naszej (meskiej) naturze lezy to ze chcemy byc pierwszymi ale zeby kobity mialy juz doswiadczenie ( to tak jak z praca aby byc mlodym i miec jak najwieksze doswiadczenie ) a tak sie nie da!! aby cieszyc sie dobrym seksem od poczatq trzeba sie pogodzic z niektorymi rzeczami i juz!!
wiadomo ze potem sa domysly itepe! dziwne mysli ale cos za cos......
wiadomo ze potem sa domysly itepe! dziwne mysli ale cos za cos......
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”