Kobiety i mylne sygnaly, nadzieja i mrok odrzucenia....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 wrz 2005, 06:47

Nie lubie poezji :D, ale pewnie inni ocenia ;).
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 wrz 2005, 06:49

Weź człowieku przestań pie***ić smuty. Wiemy, że kochałeś. Ona też to wie. Ale teraz jest już po ptokach. Nie jesteś raczej w jej typie. Kobiet nie zjednasz przekształcając się w męczennika-pechowca. Romantyk się znalazł. ;)

Bierz się w garść, głowa do góry i się rozglądaj. Nawet nie wiesz ile ślicznych istotek czeka na Twoje spojrzenie!

Yasmine pisze:redbart, nie mozna kobiecie tak wlazic do dupy(oczywiscie w przenosni - bo doslownie to czasem mozna usmiech ), bo widzi,ze facet nie ma jaj.

Dobre to było. :D:D:D <brawo1> <banan>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
redbart
Bywalec
Bywalec
Postautor: redbart » 01 wrz 2005, 07:17

Ten wiersz to dawno temu napisałem :). Popatrz na date :). Hmm, jak miałem większe schizy to pisałem po angielsku piosenki :).

Do tej pory napisałem do jednej kobiety 20 wierszy, do drugiej kobiety 20 wierszy, potem sam z siebie 4 i teraz ostatnio napisałęm 2 do tej ostatniej i ten jak widzisz jest stary :).

Nie wiem czy kochałem :) troszke za mocne słowo imo, nauczyłem się tego że kochać, to tak łatwo powiedzieć, trudniej spełnić. Byłem zakochany, albo mocno zadurzony.

Po raz pierwszy udało mi się to zdusić :P, męcze się tylko jak sobie to przypomne, tak jest ok. Ogólnie mi po prostu szkoda. Nie wiem troche mi też jej szkoda :P - nie wiem jak to wytłumaczyć - może tym że nie zaryzykowała :P, ale po prostu może ją odstraszyłem swoją potworną sylwetką.

Cóż nadchodzi nowy dzień, jutro kolejny - parafrazując Scarlett - dziś mój pierwszy dzień nowej pracy :)....

W zasadzie można by topic o poezji założyc ^^
"Bleeding heart, gloomy soul,
Who is he - that lonely man,
tainted mind, without hope...
staying there without faith."...
"Looking for, dying for..." - Redbart
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 wrz 2005, 09:20

Tu jest topik gdzie mozna pisac wiersze ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 01 wrz 2005, 10:22

redbart pisze:to we mnie jest potrezba bycia samej ze soba.fajny facet jestes,potrafisz podniesc na duchu.jest wiele dziewczyn,ktore szukaja ciepla i ktoras znajdzie je w Tobie.powodzenia

To są stałe teksty kobiet jak chcą Cię spuścić :)
Przyzwyczaj się i jak coś takiego usłyszysz zabieraj się za następną :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
redbart
Bywalec
Bywalec
Postautor: redbart » 01 wrz 2005, 18:43

Ja bym wolał, to co wiem o sobie, że jestem pusty i nie jestem w stanie wzbudzić czymkolwiek miłości :>, że nie ma we mnie nic do kochania, a mój wygląd dyskwalifikuje mnie na starcie - to by brzmiało bardziej szczerze i bardziej przekonująco - nie sądzicie?

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 wrz 2005, 20:06

Duży chłopiec jesteś. Jak takie rzeczy możesz wypisywać. :>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 wrz 2005, 20:15

Kobiety nie chcą ranić. W ich mniemaniu prawda owinięta w takie słowa mniej rani niż proste powiedzenie "spadaj". I czują sie wobec siebie ok.

Jak sie myle niechaj panie mnie poprawią. <aniolek2>
Awatar użytkownika
redbart
Bywalec
Bywalec
Postautor: redbart » 01 wrz 2005, 22:04

Dobra to ja wam napisze co w niej widzialem :)

Nie jest ładna, jest piękna , czarująca w każdym calu, zabójcza w swojej urodzie przy kazdym gescie i dygnieciu, od kazdego usmiechu aura tajemniczosci i wpasnialosci bije, a kazdy powiew wiatru i jej skiniecie glowy powoduje szum lisci i klanianie sie drzew, a ton glosu przy spojrzeniu wydaje sie tysiacem trenow anielskich.

Najbardziej mnie boli ze jest strasznie zakompleksiona jednak, bo chcialbym aby poczula sie doceniana, cieplo i jak wyjatkowa kobietka,taka specjalna, niesamowita gwiazdka z nieba promieniujaca blaskiem wlasnego swiatla, chcialbym zeby byla radosna i pewna siebie, zeby mogla zawsze znalezc oparcie na ramieniu czyims, zeby ktos mogl jej zawsze doradzic i wesperzec, zeby jak bedzie miala ciezkie chwile poczula bijace cieplo pewnosci jesli nie od siebie to od kogos. Jak szla ze mna i opowiadala to ma mnostwo wewnetrznych problemow, bo jesli jest zamknieta to uronila tylko rąbek, a rabek juz byl widoczny:k ompleks na punkcie dloni, na punkcie tego ze jej nic nie wychodzi w weterynari i znow 3ci raz proboje, brak pewnosci siebie etc.

i niech studiuje tego co pragnie, to co kocha, bo jesli zrobi to ze swoich calych sił i z poswieceniem to wierze ze jej sie uda...

Z fizyczności strasznie mnie pociąga, podoba się i pożądam jej kazdym fragmentem mojego ciala, kazda mysla mego umyslo, kazdym tchnieniem pluc i kazdym uderzeniem serca. Z calej mocy z calych sil, z glebi pragnien, i z cala powierzchnia skóry.

I nie piszcie że jestem <bicz1> masochstą i lubie się <bicz2> , dziś wcale też się nie <pijak> . PO prostu mówie jak ją widziałem i widzę, na szczęscie ból potraiflem zamknąć gdzieś głęboko w sobie ;)

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 wrz 2005, 22:08

redbart, Ty ja znales poltorej tygodnia ?!?!?!
A piszesz jakbys znal ja cale wieki. Moze masz mylne wrazenia. W ogole daj sobie spokoj <pijak> .
Wiem, juz o co Ci chodzi z tym szybkim angazowaniem sie. Ty sie angazujesz, nawet jak nie ma sie w co angazowac <boje_sie>
Awatar użytkownika
redbart
Bywalec
Bywalec
Postautor: redbart » 01 wrz 2005, 22:24

No w koncu wam wytlumaczylem :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”