Yasmine pisze:No to przeciez caly czas bylo kulturalnie, ale ile mozna
mozna mozna
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:No to przeciez caly czas bylo kulturalnie, ale ile mozna
Izaurek pisze:Andrew aleś ty wytrwały jestes Eeee.. no ten tego... to zaczyna byc powoli nudne...
Izaurek pisze:Co 40-letni facet widzi w forum? Moze ciebie w domu i w pracy tyrają i pomiatają Tobą i dlatego wyżywasz sie na innych podkreślając swoją wyższosc w sprawach seksu!
Izaurek pisze:Andrew moja rada dla ciebie... przestan sie wymądrzac bo ludzie nie lubia takich jak Ty na dłuższą mete.
Izaurek pisze:A co do Puchatka... to gdyby nie on i jego poglady to od tygodnia nie mielibyscie o czym gadac...
Izaurek pisze:Dzięki za niezwykle porywające komentarze...ale mam juz tego szczerze dosc!!! Aha i jeszcze jedno Andrew... zwracaj większą uwagę na ortografie bo czasami cięzko cie zrozumiec, szczególnie jak sie podniecisz ze komus mozesz dosrac!!!
sophie pisze:Czy moze podroz w czasie ze sredniowiecza?
Izaurek pisze:Yasmine czy dla ciebie dziewczyny które chca zachowac "czystosc" dla swojego meza to tez cos nienormalnego?
PuchatekPL pisze:Osobiscie jestem z tych WYROZUMIALYCH i PRZYZWOITYCH, wiec takie rzeczy, jak konczenie w ustach partnerki mnie obrzydzaja
PuchatekPL pisze:MODERATOR, gdzie jest MODERATOR!! BANA TEMU CHAMOWI
![]()
Izaurek pisze:Dobra Andrew.... pojechałes po całości.....poczekamy teraz na reakcje moderatorów... no bo przeciez za uzywanie słów których nie mam zamiaru powtarzac nalezy ci sie jakas kara prawda? Puchatka zablokowano..... wiec gdzie tu sprawiedliwosc??
Izaurek pisze:Andrew aleś ty wytrwały jestesto zaczyna byc powoli nudne... Widze ze dokładnie przesledziłes moje poczynania na tym forum... zaczynam sie Ciebie poważnie obawiać. Co 40-letni facet widzi w forum? Moze ciebie w domu i w pracy tyrają i pomiatają Tobą i dlatego wyżywasz sie na innych podkreślając swoją wyższosc w sprawach seksu! Ale okej ja broń zawieszam wiecej sie na ten temat wypowiadac nie bede! Andrew moja rada dla ciebie... przestan sie wymądrzac bo ludzie nie lubia takich jak Ty na dłuższą mete. A co do Puchatka... to gdyby nie on i jego poglady to od tygodnia nie mielibyscie o czym gadac... szukacie sensacji to ją Wam dostarczył... proste... Dzięki za niezwykle porywające komentarze...ale mam juz tego szczerze dosc!!! Aha i jeszcze jedno Andrew... zwracaj większą uwagę na ortografie bo czasami cięzko cie zrozumiec, szczególnie jak sie podniecisz ze komus mozesz dosrac!!!
Pozdrowienia ze Szczecina dla wszystkich normalnych i tych troche mniej <browar>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 151 gości