Zaspokajam do końca kobiete a ona mnie nie pomocy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 28 sie 2005, 17:27

charlie81 pisze:A jak podajesz kumplom reke? :DD

witamy sie kopem w d... :] <aniolek2>
a tak powazniej, roznica polega na tym, ze z qmplami nie jestem emocjonalnie zwiazany :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 28 sie 2005, 18:05

Andrew pisze:ale jak jestes ograniczony

MODERATOR, gdzie jest MODERATOR ??!! BANA TEMU CHAMOWI !!

Yasmine pisze:Bezsensowne porownanie

No jak zes glupia to nie wiesz co mialem na mysli...OBLESNY<OBZLYDLIWY<ODRAZAJACY...co za roznica, jak go nazwe...Dla mnie ten typ taki jest...Jesli lubi sie spuszczac w czyjas buzie to niech jak to napisala Izaurek...niech wytnie sobie pare zeber to bedzie mogl konczyc w swoich.

charlie81 pisze:A jak podajesz kumplom reke?

Ale ty jestes Zabwany :D Nawet mnie to rozmieszylo CIPO[wiem]...
Powiem ci jednak tyle, ze jak jestem gdzies z kumplami i niewazne kto to bedzie...i jak widze, ze koles nie myje rak jak sie odleje, to z takim juz sie nie witam!!! Dla mnie to jest masakra tacy ludzie co to widze, w kiblu jak po szczaniu rak nie myje...A potem taki dotyka swoja szmule za buzie...BLEEE...Ile razy takie cos widzieliscie??
Kocham Moją Izunie nad życie, bo tylko ona jest normalna!!!
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 18:07

PuchatekPL pisze:No jak zes glupia

PuchatekPL pisze:MODERATOR, gdzie jest MODERATOR ??!! BANA TEMU CHAMOWI !!

To moze Ciebie tez sie to tyczy :]
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 28 sie 2005, 18:10

Yasmine pisze:To moze Ciebie tez sie to tyczy

Pewnie masz racje...Ale nie lubie jak ktos zaczyna...(znowu ehhh)...Bylo troche spokoju i znowu sruuu z grubej rury...Zreszto tak mnie zastanawia ten fakt, czemu jeszcze mnie nie blokneli :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 18:12

PuchatekPL pisze:Zreszto tak mnie zastanawia ten fakt, czemu jeszcze mnie nie blokneli

Bo Twoje posty niektorych bardzo smieszna. Zwlaszcza jak sie wkorzasz i jedziesz po ludziach.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 sie 2005, 18:15

PuchatekPL pisze:Nawet mnie to rozmieszylo CIPO[wiem]...

Czy ja Cie obrażam? :> Jednym widocznie sprawia satysfakcje konczenie w ustach, drugim zwracanie sie w ordynarny sposob do innych :)
PuchatekPL pisze:Powiem ci jednak tyle, ze jak jestem gdzies z kumplami i niewazne kto to bedzie...i jak widze, ze koles nie myje rak jak sie odleje, to z takim juz sie nie witam!!!

Nie do konca o to mi chodzilo :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 28 sie 2005, 18:21

charlie81 pisze:Nie do konca o to mi chodzilo

wiem o co ci chodzilo...Ale przestrzegam!!! RECE MYC PO WSZYSTKIM ZAWSZE !! Nie badzcie oblechami...!!

[ Dodano: 2005-08-28, 18:25 ]
charlie81 pisze:Czy ja Cie obrażam?

Charlie prosze Cie tak...Wszyscy mnie tu obrazacie...Nie trzeba komus nawstawiac, aby go obrazic...Ja po porstu mam inna metoda niz wy. Taka, za ktora dostaje sie upomnienia...:D Ale PLIZ Moderatorzy nie blokujcie mnie, bo mi sie tu zaczyna podobac...:) jest smiesznie i doczytalem sie O dziwo nawet interesujacych tematow :D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 sie 2005, 18:29

PuchatekPL pisze:.Wszyscy mnie tu obrazacie...Nie trzeba komus nawstawiac, aby go obrazic..

No wiec pytam w jaki sposob to zrobilem? :) A moze nie zrobilem? A moze bez powodu rzuciles wulgarne, rzekomo mnie opisujace slowo? A moze tak trudno przyjac do wiadomosci, ze wyzywa sie innych od chamow i oblechow, ale samemu sie zachowuje w podobny sposob?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 28 sie 2005, 18:34

Charlie Zacznijmy od tego ze bez podwodu ja nikogo nie wyzywam. Jesli widze, jak ktos probuje zrobic ze mnie jelopa to oczywiscie wtedy go bluzgam.
charlie81 pisze:ze wyzywa sie innych od chamow i oblechow, ale samemu sie zachowuje w podobny sposob?

Tak zawsze mi tlumaczyla pani od polskiego...Ze jesli kogos sie nawywa chamem to taki jest :D Dla mnie to oczywiscie absurd, wiec darujmy sobie takie porownania...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 18:56

PuchatekPL pisze:Dla mnie to oczywiscie absurd, wiec darujmy sobie takie porownania...

Dla mnie absurdem jest porownywanie orala do kupki. Wiec tez juz moze je sobie podarujesz :].
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 28 sie 2005, 19:42

PuchatekPL pisze:Ale przestrzegam!!! RECE MYC PO WSZYSTKIM ZAWSZE !!

Nieprawda! Mydło nie jest substancją, którą skóra tak uwielbia. Bez przesady z tym myciem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 sie 2005, 20:40

Powiem tak ! ty puchatku ( i bede pisał z małej litery ) bo nie zasługujesz po tym wszystkim, by pisac tak ograniczonego człowieka z duzej. Na to ... jak i na wiele rzeczy trzeba sobie zasłuzyc , a poniewaz poziom twój jest ponizej rynsztoka , wiec moze trzeba sie znizyc do twojego poziomu i ci po twojemu ...czyli po chamsku powiediec do słuchu , albowiem mam dosć czytania tych wypocin popierdolenca , który mysli, ze jest pepkiem swiata a standardy egzystencji ludzkich zachowan, pomija i jakoby smie twierdzic , iż jest najmądrzejszy , nawet od swojej nauczycielki jezyka polskiego , o czym sam pisze ! .Takie rzeczy jak i ludzi trzeba moi mili nazwać po imieniu , czyli głupolem , debilem i wszystkimi tymi inwektywami jakie człowiek na przestrzeni wieków wymyslił własnie bo spotykał na swej drodze takich chorych , i ograniczonych tą chorobą ludzi !
Jaką krzywde ci matka i ojciec wyzadziła ? cóz ci uczynili , ze takowym sie stałeś ?
czyzbys był tez za młodu molestowany i dlatego masz tak spaczoną psychikę ?
chyba tak ...dlatego tak a nie inaczej wyrazasz sie o pedałach , piszać ze ich wrecz nie cierpisz , a lisbijki tolerujesz ? , kto cie ukrzywdził ? moze o tym nam tu opowiesz . Moze Lew Starowicz musiał by sie przyjrzec twojemu przypadkowi !jak i psychologowie ?
Nawet półgłówek wie , ze jezeli 100 osób mówi , ze cos jest białe, to to jest biale ! i kłucenie sie , iż to jest szare nie ma prawa bytu - bo zakrawa kretynizmem !
Prubowałem do ciebie dotrzec ...inni takze , ale ty tak tepy jestes ,ze nie rozumiesz co ci kazdy z nas chce przekazac i pograzasz sie dalej niczym kamikadze
Chciałbym zobaczyc to twoje srodowisko jak i kolezanki i kolegow . Mniemam ze jestes samotny i nieszczesliwy , gdybyś wsrud swoich takie pyskówki czynił obili by ci pysk , wiec wyzywasz sie tutaj , w formie pisanej i rosniesz niczym ciasto drozdzowe !
Ile osób ci jeszcze ma napisać , ze sex jest indywidualną sprawą dwojga ludzi i jak sie to mówi w miłosci jak i na wojnie wszystko jest dozwolone , pod warunkiem ze parterów to rajcuje !! a ze dla Ciebie to jest obrzydliwe ...tu akurat na forum tematycznym o sexie , to gówno kogoś obchodzi
gosc zadał zapytanie ...prosił o porade i kazdy wie (prócz dewiantów tobie podobnych) jakiej odpowiedzi oczekuje , a jego zdanie na temat twoich chorych odczuć , go nie interesuje , cóż jak pierdoła opuszczona przez kolegów i kolezanki tego nie rozumie ! Juz tu jeden co nas chiał umoralniac był , tyle ze był na tyle bystry i mądry w swej innosci ze wiedział kiedy sie wycofać , ty po prostu tego nie wiesz z racji swej odmiennosci .Co chcesz tu robic dalej na tago typu forum ?? w czym komukolwiek doradzać ? jak cie wszystko obrzydza , a ludzie tu pytają o takie sprawy jak > sex oralny , czyli lizanie nazadów płciowych , sex analny czyli penetracje członkiem odbytu ! i wiele innych spraw , pytają bo mają na to ochote , albo chcą swej połowie sprawic przyjemnosc !
My tu nie jestesmy na forum o klerze ! i nie krzyczymy na nich (wy debile ) tylko dlatego, ze nie chcemy byc w tym kregu , my tu uwielbiamy sex w kazdej postaci , kazdy inaczej , ale nikt nikogo za ta innosc co do tych postaci nie obraza , tylko taki dupek jak ty sie tu pojawił i che przewrucić swiat do góry nogami ..po co ? idz człowieku do kina , weż sa panią za raczkę i poogladajcie film , nie zagladaj tu , bo w dziale sex ..nie masz nic nikomu do powiedzenia z racji nie uzywania go tak jak powinno sie to robic ...czyli na maxa !
Nadejdzie czas ......? ze zostaniesz sam ..oczywiscie z tymi swoimi obrzydzeniami ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Gośka
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gośka » 28 sie 2005, 20:49

Andrew pisze:seks jest indywidualną sprawą dwojga ludzi i jak sie to mówi w miłosci jak i na wojnie wszystko jest dozwolone , pod warunkiem ze parterów to rajcuje !!

Święte słowa. Andrew, masz rację. <browar>

[ Dodano: 2005-08-28, 20:51 ]
Nic dodać, nic ująć (odnośnie Puchatka).
Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 sie 2005, 20:52

Ja zawsze mam racje <aniolek2> a jak jej nie mam to też ją mam ..tyle ze tego jeszcze nie rozumiecie o czym mówie ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> <browar> <pijak>
skromnosc ?? <hahaha> <hahaha> moja wada nadrzedna
Awatar użytkownika
Gośka
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gośka » 28 sie 2005, 21:09

Myślę, że jesteś mądrym doświadczonym facetem i warto Ciebie posłuchać (poczytać). W wielu sprawach mam takie samo zdanie, jak Ty. I to mnie cieszy, że są ludzie, którzy myślą tak jak ja. Szczególnie dlatego, że jesteś facetem.

Andrew pisze:tyle ze tego jeszcze nie rozumiecie o czym mówie !

Ja rozumiem. <browar>
Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 sie 2005, 21:12

Zawstydziłem sie <buzi> dziekuje za komplement ...alez one mnie kilaja , jeszcze , jeszcze , jeszcze !! <browar>
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 28 sie 2005, 21:40

Aleś mu pojechał... <browar> <brawo1> <brawo1>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Valpurgius
Bywalec
Bywalec
Postautor: Valpurgius » 28 sie 2005, 22:18

Brawo Andrew - nie mozna bylo inaczej, wiec trzeba dosadnie i konkretnie. Puchatek przeczytaj to co napisał Andrew w tym poscie i uswiadom sobie ze ma rację, bo tak sie zaprezentowales tutaj na forum. I mimo iz nie pisze tu na tym forum prawie nic z roznych powodów - tylko czytam, po czytaniu twoich wypocin i to jakie masz zdanie w sferze tak naturalnej jak seks (powtarzam SEKS - a nie ZAMKNIJ OCZY WŁÓŻ-WYJMIJ I BIEGNIJ DO KIBLA :P) - ciesze sie bardzo że nie spotkalem takiego ograniczonego czlowieka na swojej drodze.
Awatar użytkownika
Izaurek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Izaurek » 28 sie 2005, 22:50

OH GOD ludzie ale sie wczuliście w ten temat!!!
Kocham Kubusia nad życie, bo tylko on jest normalny.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 22:54

Andrew, no w koncu mu nagadales. Brawo <brawo1> . Moze koles w koncu zrozumie. Jesli nie - to bedzie swiadczyc tylko o tym,ze jest ograniczony tak, jak nawet nie podejrzewamy.
Awatar użytkownika
Izaurek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Izaurek » 28 sie 2005, 23:12

Dobra Andrew.... pojechałes po całości.....poczekamy teraz na reakcje moderatorów... no bo przeciez za uzywanie słów których nie mam zamiaru powtarzac nalezy ci sie jakas kara prawda? Puchatka zablokowano..... wiec gdzie tu sprawiedliwosc??
Moim zdaniem to forum jest wporządku tylko ludzie jacys załosni... co was interesuje co sie dzieje u Lextera w sypialni... przeciez jak napisałes Andrew seks to indywidualna sprawa kazdego z nas! Moze akurat mi nie przeszkadza ze mój facet nie ma potrzeby kończyc mi w ustach zeby osiagnac satysfakcje! Za to wlasnie go kocham. I jestem nienormalna według was bo nie łykam spermy po kazdym jego orgazmie! Jaaaasne :)
Dziwi mnie jeszcze Andrew ze mając 40 lat rzucasz mięsem na forum... bo wiesz 20 letniego chłopaka mozna jeszcze zrozumiec, ale takiemu staremu koniowi to juz nie wypada. I powiedz mi jeszcze cos... rajcuje cie gadanie z gówniarzami o seksie? Bo na to mi wyglada... Tyle sie słyszy o pedofilii w internecie... pytam dla własnego bezpieczeństwa :)
Ja myslałam ze to forum do czegos słuzy... ale oprócz wzajemnego tyrania sie niczego sie tu nie dowiedziałam... no moze tego ze ludzie nie maja tu zadnej tolerancji:( No nic wielka szkoda...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 23:17

Izaurek pisze:co was interesuje co sie dzieje u Lextera w sypialni.

przeciez Lexter sam prosi o rade !!
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 28 sie 2005, 23:24

Jeżeli prześledziłabyś tematy to zwrociłabuś uwagę na fakt że w wielu wypowiadają się osoby sprzeciwijące sie "tym obrzydliwościom". Reakcja zawsze jest taka: "żałuj", "nie wiesz co tracisz" i tym podobne. Nikt nie wyzywaod d*****, kr******. Nikt nie stara się zachęcać tutaj do czegokolwiek. Tymczasem Puchatek wyskoczył jak filip z konopii z tekstem o Andrew:
Ja doskonale ją rozumiem!!! w ogóle co za oblesny gosciu! Nie dosc, ze sam fakt seksu oralnego moim zdaniem jest juz odrazajacy, a on jeszcze mowi o konczeniu w ustach?

Więc coś tu nie tak. Osoba obrażona ma prawo się bronić...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Izaurek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Izaurek » 28 sie 2005, 23:31

Okej to niech sie broni zainteresowany czyli Lexter bo jak mniemam to sie tyczyło własnie jego! A ten gosciu sobie odpuscił i moim zdaniem dobrze. Za to Yasmine i Andrew (ona mogłaby byc jego córka) zrobili z tego całą historie... ja sie nie dziwie ze ten temat jest tak popularny... wszyscy chca pokazac sie z jak najlepszej strony... ile to kazdy wie i jaki jest obeznany. BEZSENS dajcie juz spokój, nawet Lexter przestał komentowac te bzdury!!!
Czas na zawieszenie broni...czy nie macie jeszcze dosc obrazania sie na wzajem?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2005, 23:44

Izaurek pisze: to niech sie broni zainteresowany czyli Lexter bo jak mniemam to sie tyczyło własnie jego! A ten gosciu sobie odpuscił i moim zdaniem dobrze.

Ale gdy nazwal go oblesnym ja osobiscie poczulam sie urazona. Ktos jest oblesnym czlowiekiem, bo lubi seks oralny ? Lexter moze i odpuscil, ale ja zaczelam sie bronic bo w pewien sposob i mi ublizyl(nie mowiac juz o reszcie forum).
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 29 sie 2005, 00:20

Yasmine, sa na tym swiecie osoby, ktore tak uwazaja. Moga rzecz jasna nie miec racji ale tak sobie uwazaja. Tez kiedys dowiedzialem sie, ze jeden qmpel z klasy ze szkoly sredniej uwazal mnie za buca, ktory wywyzsza sie ponad innych. Nie bylo to zbyt mile, zwlaszcza ze z qmplami przez cale 4 lata go bronilismy przed innymi (byl slabszy fizycznie, zreszta mial w sobie cos takiego, ze inni "macho" patrzac na niego chcieli mu cos zrobic). Ale prosze bardzo, niech sobie tak uwaza, ja i tak wiem swoje.
Czasem trzeba wyczuc moment, w ktorym nalezy powiedziec dosc (ja np dzisiaj, tzn wczoraj nie wyczulem tego momentu, w rezultacie czego zle zinterpretowalem wypowiedz moon :]). Najlepiej by bylo, gdyby wszystko zakonczylo sie na tej jednej, pierwszej wypowiedzi puchatka. Wyrazil swoje zdanie, wg jednych obrazajac autora topicu, wg innych nie. Dostal za to ostrzezenie (albo za pozniejsze wypowiedzi... nie wiem, nie wnikam).
Trzeba panowac nad emocjami. Niestety nie zawsze sie to udaje, mnie tez mozna z rownowagi wyprowadzic w jeden, specyficzny sposob.

p.s. IMHO Andrew powinien dostac ostrzezenie. Nie dlatego, ze mam do niego jakis uraz czy cos w tym rodzaju. Po prostu: regulamin :568:
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 sie 2005, 08:33

Andrew ....nie obraza ludzi na forum, a konkretnie zwraca sie do jednego zakreconego goscia który to wczesniej wypowiedział tyle inwektyw w stosunku jak i mnie samego ...tak i innych forumowiczów , zwraca sie wiec w jego stylu ! bezposrednio do niego , nazywa rze4czy po imieniu ...wiec gdzie tu obraza ? duren jest durniem i koniec kropaka!
Izaurek .... radze przesledzic dokładnie temat od początku !! pokolei post po poscie ! nie da sie przeczytać ksiązki i zrozumieć czytajać co druga stronę w niej !

To nie nas interesuje ... Isaurek? , co kto robi w sypialni ,a Lextera interesowało coś ...i pytał !?

i nie rzucam miesem tylko stwierdzam fakty ....puchatek to ograniczony typ !

ja nie rozmawiam o sexie , odpowiadam na zadane tu pytania , pomagam jesli potrafie !! i mam ku temu wiedze !
Myslałaś ze forum do czegos słuzy ???
ano własnie Lexter też tak myslał ,dlatego tu wszedł i zadał zapytanie , i nikt nie powinien fgo nazwać oblesnym ! jak pisalem... to forum o sexie (piepszeniu sie ) a nie pogaduszki babuszki , sa inne działy , (wyraz to ) (wszystkie inne tematy) itd. wiec zagladajcie tam !
Tolerancji ????? tu sa wszyscy tolerancyjni , póki ktos jest normalny , a normalnosc sie wyraza tym, ze ktos potrafi rozmawiać , mnie tam nie obchodzi co kto robi w sypialni ..dla mnie kazdy niech sobie rzepke skrobie ,moge tylko nakłaniać do spróbowania , ale w zadnym wypadku nie bede z braku innosci oceniał, czy też ganił, za preferencje sexualne !
wiec gdzie tu brak tolerancji ??? z mej na przykład strony ?
Ale głupota pozostanie głupota ...jej zas tolerować nie przystoi ! <browar>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 sie 2005, 09:17

Zgadzam sie jak najbardziej z Andrew <browar>
A swoja droga, po ktos, kogo wszystko tak strasznie brzydzi wlazi na takie forum? Do dzialu o seksie? Przeciez niczego konstruktywnego nie jest w stanie dorzucic do tematu :> Nie mowiac o tym, ze moze niektorych uzytkownikow (vide: Lexter) obrazic (choc tak naprawde to obrazeni zostali wszyscy ci, dla ktorych oral jest w porzadku - czyli zdecydowana wiekszosc forum) lub przestraszyc...
A! Gdyby to nie bylo jasne - to forum sluzy do porad w sprawie seksu, a nie recezowaniu wlasnych poczynan lozkowych. To zreszta chyba oczywiste, biorac pod uwage skad sie wzielo forum...
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 29 sie 2005, 11:04

oj Andrew, Twoje tlumaczenie jest typu "Ja tak zrobilem, bo on tak zrobil". Nie warto obelgami odpowiadac na obelgi, mozna nieco kulturalniej <aniolek2>. W kazdym razie niewazne, zbyt wielki OT sie robi :).
Ostatnio zmieniony 29 sie 2005, 11:05 przez ___ToMeK___, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2005, 11:05

___ToMeK___ pisze:oj Andrew, Twoje tlumaczenie jest typu "Ja tak zrobilem, bo on tak zrobil". Nie warto obelgami odpowiadac na obelgi, mozna nieco kulturalniej

No to przeciez caly czas bylo kulturalnie, ale ile mozna <pijak>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”