Antyperspiranty
Moderator: modTeam
Ja od roku używam anty Yves Rocher w kulce
przedtem - Secret w sztyfcie.
Najbardziej mi się podoba w YR, że nawet jak się spocę na maksa to czuć zapach zielonej herbaty a nie potu - nawet ubrania nabieraja tego zapachu w trakcie noszenia.
<aniolek2>
Taaaa
Mam kolegę, który chyba uwaza tak jak Ty....
Trudno się z nim rozmawia - jak się za bardzo przybliży to trudno nie mieć odruchu wymiotnego... wszyscy - koledzy i koleżanki wolą go na odległość - przykre.
I nikt nie potrafi mu powiedzieć tego, co mówią między soba, bo w końcu jest dorosłym facetem. Jak jego dziewczyna z nim wytrzymuje tego nie wiem...
przedtem - Secret w sztyfcie.
Najbardziej mi się podoba w YR, że nawet jak się spocę na maksa to czuć zapach zielonej herbaty a nie potu - nawet ubrania nabieraja tego zapachu w trakcie noszenia.
<aniolek2>
yeffin pisze:lepiej być zdrowym.
antyperspiranty zdrowe nie są.
yeffin pisze: tam owle być zdrowy.
A najlepszy i tak jest zapach prawdziwego mężczyżny, no nie drogie panie???
Taaaa
Trudno się z nim rozmawia - jak się za bardzo przybliży to trudno nie mieć odruchu wymiotnego... wszyscy - koledzy i koleżanki wolą go na odległość - przykre.
I nikt nie potrafi mu powiedzieć tego, co mówią między soba, bo w końcu jest dorosłym facetem. Jak jego dziewczyna z nim wytrzymuje tego nie wiem...

ciesz się sobą
Runa pisze:Taaaa
Ja tez mialam takiego chlopaka kiedys w klasie. Lubilam go owszem, ale tylko na krotko potrafilam kolo niego stanac i porozmawiac. Nie dalo sie wytrzymac <belt1>
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
No wlasnie, ja nie znam dziewczyny ktora nie goli pach ;-) Sa takie, ktore powiedzmy nie zwracaja duzej uwagi na regularnosc tej czynnosci ale wszystkie gola. Mam z kolei kolezanki ktore poza pachami nie gola nog ani nic innego bo maja takie malenkie wloski ze ich nie widac i nigdy w zyciu nie zaczely golic.
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Co polecacie?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o