Roznica wieku
Moderator: modTeam
Roznica wieku
Wiem ze ten temat powtazal sie juz kilkakrotnie ale zawsze schodzil w kierunku mlodsza dziewczyna starszy facet a ja chcialbym wiedziec co myslicie o zwiazku mlodszy mezczyzna starsza kobieta i czy nie mielibyscie nic przeciwko aby byc w takim zwiazku (pytanie kieruje glownie do kobiet ) ?
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
A gdzie jest napisane, że mężczyzna musi być starszy od kobiety? Miłość nie kieruje się wiekiem, jak się do kogoś coś czuje to nic więcej się nie liczy
Sama mam chłopaka młodszego o rok od siebie i nie widze w tym żadnego prablemu
jesteśmy ze sobą prawie 3 lata i pomimo, że mam 18 lat już teraz wiem, że resztę życia chcę spędzić z nim
moim zdaniem nie warto rezygnować z miłości związku tylko dlatego, że chłopak jest od nas młodzszy:P oczywiście jedno zastrzeżenie
większość dziewczyn uważa wszystkich młodszych od siebie chłopaków za gówniarzy z czym się nie zgadzam ;P mój chłopak zachowuje się bardziej doroślej niż ja
[/code]
....Kto zmienia kochanki jak rękawiczki, najczęściej chodzi w używanych....
Nigdzie nie jest napisane ze tak ma byc ,ale ?
kobieta jest zdolna do rozrodu do okreslonego wieku , potem to juz albo nie bezpieczne , albo wcale nie mozliwe , i co wtedy kiedy to 55 latkowi zachce sie dziecka
a ma kobiete starszą ? musi je miec z kimś innym <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
kobieta jest zdolna do rozrodu do okreslonego wieku , potem to juz albo nie bezpieczne , albo wcale nie mozliwe , i co wtedy kiedy to 55 latkowi zachce sie dziecka
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
przeciez nigdzie nie napisali że kobieta zawsze musi byc młodsza....
Moji znajomi akurat są w takim związku on ma 20 lat a ona 27... spora różnica wieku ale sa juz ze soba chyba z około 2 lat i ostatnio nawet jak gadalam z nia to powiedziala: ,,Teraz mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa..." a wczesnije była z facetem o rok młodszym od siebie i jakoś wytrzymali razem zaledwie rok (nie pełny) ...
Moji znajomi akurat są w takim związku on ma 20 lat a ona 27... spora różnica wieku ale sa juz ze soba chyba z około 2 lat i ostatnio nawet jak gadalam z nia to powiedziala: ,,Teraz mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa..." a wczesnije była z facetem o rok młodszym od siebie i jakoś wytrzymali razem zaledwie rok (nie pełny) ...
-
- Bywalec
Dokładnie Andrew ma racje, też mam dziewczyne 7 lat starsza i niekiedy wydaje mi sie ze to ja mam wiecej lat. Kwesita podejścia do sprawy nie wieku. Zreszta jak wchodzi sie na jakis poziom w życiu (np. praca, miszkanie) i robi sie to codziennie nie ma specjalnej róznicy miedzy 23-30 latkiem. Tak mi się wydaje
....słodkich snów...
Np jeśli chodzi o pożadanie seksualne to (wg "Nagiej Małpy" bodajże) u facetów jest szybki wzrost do 18-24 roku życia i potem spadek, a u kobiet do 34-38 powolny wzrost i potem spadek, więc takie związki powinny być udane:P.
A tak od strony uczuciowej ja nie wiedze nic złego i uważam że ma szanse się udać, sam byłem (związek tylko na seksie) w wieku 19 lat z 30stką. Ale jeśli to jest <aniolek2> to wszystko jest odpowiednie
A tak od strony uczuciowej ja nie wiedze nic złego i uważam że ma szanse się udać, sam byłem (związek tylko na seksie) w wieku 19 lat z 30stką. Ale jeśli to jest <aniolek2> to wszystko jest odpowiednie
"Bleeding heart, gloomy soul,
Who is he - that lonely man,
tainted mind, without hope...
staying there without faith."...
"Looking for, dying for..." - Redbart
Np jeśli chodzi o pożadanie seksualne to (wg "Nagiej Małpy" bodajże) u facetów jest szybki wzrost do 18-24 roku życia i potem spadek, a u kobiet do 34-38 powolny wzrost i potem spadek, więc takie związki powinny być udane:P.
"Bleeding heart, gloomy soul,
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”