Boje sie pierwszego razu z doświadczoną dziewczyną!!!
Moderator: modTeam
Boje sie pierwszego razu z doświadczoną dziewczyną!!!
Na początek pozdrowionka dla całego forum!!!
<buzi> A o tuż mam taki problem poznałem bardzo fajną dziewczynę która jest bardziej doświadczona. <3m_się> Kochamy się bardzo. Znam ją już pół roku. Nie długo szykują się urodziny u kolegi w domku jedno rodzinnym i myślę że ona by coś chciała więcej niż tylko namiętne pocałunki i nie wiem co wtedy zrobić???? Pomórzcie mi jak mam się do tego zabrać. A po zatym boje się bardzo żeby nie było ciąży oj bardzo się boje a dalej jakoś się postaram ale i tak proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. <papa> <papa> <papa> <papa> [glow=darkred][/glow]
<buzi> A o tuż mam taki problem poznałem bardzo fajną dziewczynę która jest bardziej doświadczona. <3m_się> Kochamy się bardzo. Znam ją już pół roku. Nie długo szykują się urodziny u kolegi w domku jedno rodzinnym i myślę że ona by coś chciała więcej niż tylko namiętne pocałunki i nie wiem co wtedy zrobić???? Pomórzcie mi jak mam się do tego zabrać. A po zatym boje się bardzo żeby nie było ciąży oj bardzo się boje a dalej jakoś się postaram ale i tak proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. <papa> <papa> <papa> <papa> [glow=darkred][/glow]
Pozdrawiam wszystkich doświadczonych.
- unlucky_sink
- Maniak
Nowicjusz, czy jesteś pewien, że ona chciałaby czegoś więcej-jeśli tak będzie, to pewnie sama to sprowokuje. Boisz się ciąży-kup prezerwatywy. No i uważam, że jeśli tworzycie zdrowy związek-możecie o tym ze sobą porozmawiać.
(http://www.durex.pl/osprzet_bawi.html )
(http://www.durex.pl/osprzet_bawi.html )
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
Nowicjusz pisze:Tak ale jeśli gumka zawiedzie <bicz1> to dopiero będzie.
dlatego lepiej będzie jeśli z nią porozmawiasz. Może ona bierze jakieś tabletki-jeśli nie to zastanówcie sie nad taką opcją.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
Nowicjusz pisze:No dobra przypuśćmy że się spytałem i powiedziała mi ze nie bieżę jest taka możliwość że gumka zawiedzie???
większa możliwość na to, że będziesz tak zestresowany, że trudno będzie wam ją założyć... Mnie jeszcze nigdy gumka nie zawiodła-ale źle założona może pęknąć!!
- unlucky_sink
- Maniak
Nowicjusz pisze:Ale z góry dziękuje i życz mi powodzenia. Calus

Spoko wszystko będzie OK
Jeżeli chcesz np. uniknąć "prawdopodobnej" ciąży może stosowac stosunek przerywany. Są różne metody. Chyba czujesz swojego "Wacka" i kiedy dochodzisz. A jak sie boisz możesz stosowac to i to naraz prezerwatywa + stosunek przerywany.. jak już nie wytrzymasz wyciągnij.
Co do 1 razu też mnie dręczyły te myśli. Teraz wiem że trzeba powoli do tego podejdść nie rób żadnej zwały i podejdź chłodno do tej sprawy.
Najpierw kilka pocałunków... nie rwij się zeby od razu na golasa i wio. Staraj się popiescić ją po piersiach, łechtaczce itp. Zeby było jej fajnie...
Potem sie rozbieracie nie za szybko nie za wolno
. Głaszczesz ją lekko po ciele po miesjcach imtymnych. No i potem przechodzisz do sedna sprawy....
Jeżeli chcesz np. uniknąć "prawdopodobnej" ciąży może stosowac stosunek przerywany. Są różne metody. Chyba czujesz swojego "Wacka" i kiedy dochodzisz. A jak sie boisz możesz stosowac to i to naraz prezerwatywa + stosunek przerywany.. jak już nie wytrzymasz wyciągnij.
Co do 1 razu też mnie dręczyły te myśli. Teraz wiem że trzeba powoli do tego podejdść nie rób żadnej zwały i podejdź chłodno do tej sprawy.
Najpierw kilka pocałunków... nie rwij się zeby od razu na golasa i wio. Staraj się popiescić ją po piersiach, łechtaczce itp. Zeby było jej fajnie...
Potem sie rozbieracie nie za szybko nie za wolno
Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard.....
Stosunek przerywany to nie jest bezpieczna metoda antykoncepcyjna.
1. z powodu braku doswiadczenia
2. w czasie stosunku (niezaleznie od pozniejszego wytrysku), lub nawet silnego podniecenia wydziela sie substancja, ktora moze zawierac plemniki
Mysle, ze prezerwatywy to koniecznosc.
Co do pierwszego razu, to jezeli rozmawiales z nia i ona wie, ze nie jestes doswiadczony, to powinna Ci pomoc. Bardzo dobrze przezyc pierwszy raz z doswiadczonym partnerem, wiec nie narzekaj
Postaraj sie wyluzowac i wazne - nie przesadz wczesniej z alkoholem, bo pozniej to roznie jest z tym seksem
Powodzenia!
2. w czasie stosunku (niezaleznie od pozniejszego wytrysku), lub nawet silnego podniecenia wydziela sie substancja, ktora moze zawierac plemniki
Mysle, ze prezerwatywy to koniecznosc.
Co do pierwszego razu, to jezeli rozmawiales z nia i ona wie, ze nie jestes doswiadczony, to powinna Ci pomoc. Bardzo dobrze przezyc pierwszy raz z doswiadczonym partnerem, wiec nie narzekaj

Powodzenia!
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
CichyPL pisze:Stosunek przerywany to nie jest bezpieczna metoda antykoncepcyjna.
Dlatego lepiej jak chcesz mozesz z prezerwatywą jak doradził Naz.
Alkohol i świetna zabawa pewnie doda Ci odwagi, więc powinno być dobrze

...nie zapomnij zbic konia przed imprezka (a najlepiej, zeby to byl drugi raz tego dnia-pierwszy z samego rana), zeby zabawa sie nie skonczyla na jednym ruchu. Gumki kup sobie odpowiednio wczesniej, w tym jedna dodatkowa paczke jakiegos najtanszego badziewia, zebys mogl sobie najpierw na sucho, w domu, przecwiczyc zakladanie (wbrew pozorom czasem to nie bywa takie proste, a juz i tak bedziesz wystarczajaco zestresowany). Powodzenia 
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
CichyPL pisze:Stosunek przerywany to nie jest bezpieczna metoda antykoncepcyjna.
Mysle, ze prezerwatywy to koniecznosc
Prezerwatywa prezerwatywą pogadaj z nią po prostu który dzień cyklu itd. Poza tym skoro jest bardziej doświadczona to sama też wie co i jak.
Stosunku przerywanego nie polecam przede wszystkim za pierwszym razem nie wiesz jak twój gacek się zachowa. Mi osobiście za pierwszym razem nie chcieł stanąć ani troszkę:/ ale często stoi i tryska nie wiadomo kiedy. A poza tym nie taki diabeł straszny:)
<aniolek2>
Dziękówa wszystkim a może jakaś lekcja zakładania gumki proszę???
[ Dodano: 2005-08-17, 23:40 ]
Tak szczerze jak czytam to co piszecie od razu jestem jakiś inny i myślę że zdołam to zrbić <obcalowany> <buzi>
[ Dodano: 2005-08-17, 23:41 ]
Tak szczerze jak czytam to co piszecie od razu jestem jakiś inny i myślę że zdołam to zrbić
[ Dodano: 2005-08-17, 23:42 ]
Tak a co z pozycją? jak najlepiej do tego sie zabrać

[ Dodano: 2005-08-17, 23:40 ]
Tak szczerze jak czytam to co piszecie od razu jestem jakiś inny i myślę że zdołam to zrbić <obcalowany> <buzi>
[ Dodano: 2005-08-17, 23:41 ]
Tak szczerze jak czytam to co piszecie od razu jestem jakiś inny i myślę że zdołam to zrbić
[ Dodano: 2005-08-17, 23:42 ]
Tak a co z pozycją? jak najlepiej do tego sie zabrać
Pozdrawiam wszystkich doświadczonych.
Co do gumek, to tutaj nie nalezy oszczedzac. Ja proponuje durexy classic. Extra safe nie sa najlepsze, bo ograniczaja doznania, a podchodzace mi najbardziej pleasuremax to raczej nie na pierwszy raz. Jezeli nigdy nie zakladales gumki to kup jakies badziewia w kiosku, zeby sie z tym oswoic i pozniej je wywal, czy zachowaj na sytuacje kryzysowa.
Na marginesie - zakladanie gumki jest banalne i nie musisz sie nic przejmowac
Co do pozycji, to najlepiej klasyczna. Jezeli poczujesz sie gotowy, to od tylu, bo chyba sprawia najwieksza przyjemnosc. Mysle, ze tutaj po prostu zdaj sie na instynkt i na nia, reszta sie nie martw, bedzie dobrze
Na marginesie - zakladanie gumki jest banalne i nie musisz sie nic przejmowac

Co do pozycji, to najlepiej klasyczna. Jezeli poczujesz sie gotowy, to od tylu, bo chyba sprawia najwieksza przyjemnosc. Mysle, ze tutaj po prostu zdaj sie na instynkt i na nia, reszta sie nie martw, bedzie dobrze
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
- unlucky_sink
- Maniak
Dziękówa wszystkim a może jakaś lekcja zakładania gumki proszę???
zaczynasz mnie śmieszyć...wejdź sobie na strone durexa np-tam jest wszystko opisane.
- Sir Charles
- Weteran
Czego więcej potrzeba
Porozmawiaj z dziewczyną o zabezpieczeniu się przed seksem i już...a później daj się ponieść chwili

[ Dodano: 2005-08-22, 01:18 ]
unlucky_sink pisze:większa możliwość na to, że będziesz tak zestresowany, że trudno będzie wam ją założyć... Mnie jeszcze nigdy gumka nie zawiodła-ale źle założona może pęknąć!!
Nie chce nikogo straszyć ale dobrze założona a intensywnie używana tez może "strzelić"
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”