Czy może ktoś z was miał takie przeżycia... i chciałby opisać.....
Jak to w ogóle wygląda tzn. ( do niej? do niego? , hotel.... czy też coś innego ?)
Moderator: modTeam
Andrew pisze:To w kwesti Lorenzo ...wczesniejszych postów ...czegoś nie załapałes ale nie szkodzi
lorenzen pisze:czyli mówiąc wprost znam większe przyjemności, niż pisząc z pkt. widzenia faceta wypróżnienie się.
charlie81 pisze:A do ludzi oburzajacych sie na zimny seks, argumentujacych to oburzenie tzw naturalnym przeznaczeniem seksu (vide nauka Krk), czyli okazywaniem milosci i/lub plodzeniem potomstwa - czy za rownie demoralizujace uwazacie jazde samochodem, jezeli prowadzimy tylko dla przyjemnosci; zeglowanie, jesli nie chcemy akurat nigdzie konkretnie doplynac; pojscie na wycieczke gorska i po calym dniu powrot do tego samego miejsca.... itp![]()
lorenzen pisze:cóż w pewnych sprawach z pewnymi ludźmi różnimy się na poziomie podstawowych założeń i się nie da dojść do wspólnego stanowiska.
lorenzen pisze:A już przechodząc do polemiki, to chodziło mi o to, że ów zimny seks to d... nie przyjemność, więc i banalnej rzeczonej wycieczce pieszej, czy samochodowej do pięt nie dorasta.
charlie81 pisze:Albo nie do konca Cie rozumiem, a jezeli rozumiem, to wytlumacz prosze, czemu w burdelach jest wiecej ludzi niz na gorskich szlakach?
Naz pisze:Jakie są wasze poglądy na stosunki " W sam raz na 1 raz "![]()
lorenzen pisze:Serio, to jestem sobie w stanie wyobrazić, że mogłoby mnie kręcić coś w kilku upojno-przypadkowo-nocnych przygodach,
Asiula pisze:dla mnie seks jest wyrazem ogromnej milosci, polaczenia sie dwojga ludzi, calkowitego oddania i pewnie zaraz zostane za to zlinczowana, ale ja chce czekac do slubu,
Znajdzielorenzen pisze:więc może się znajdzie jakiś obrońca przewag gimnastyki łóżkowej, odartej z ognia uczuć (hłe, hłe ognia) i je zechce wyłożyć ?
Asiula pisze:nio ale na jeden raz jeszcze z kims nieznajomym to sie bym nie zgodzila nigdy w zyciu
Asiula pisze:dla mnie seks jest wyrazem ogromnej milosci, polaczenia sie dwojga ludzi, calkowitego oddania i pewnie zaraz zostane za to zlinczowana, ale ja chce czekac do slubu
Asiula pisze: seks jest wyrazem ogromnej milosci, polaczenia sie dwojga ludzi, calkowitego oddania i pewnie zaraz zostane za to zlinczowana, ale ja chce czekac do slubu
Andrew pisze:Asiula ! stawiam szmpana , ze bym Cie uwiodł
Maverick pisze:Tylko wytlumacz mi jaki jest zwiazek miedzy wielka miloscia i calkowitym oddaniem a slubem?
CichyPL pisze:A co jezeli okaze sie po slubie, ze po prostu nie pasujecie do siebie seksualnie?
Andrew pisze:Wszystkie (prawie) tak mówią jak są młode cóż jak po 30 sieto zmienia
guli pisze:Znajdzie ale wykładać nie będzie Każdy lubi coś innego. Jeżeli Tobie takie praktyki nie przypadły do gustu - Twoja sprawa, może coś nie tak robiłeś, albo podejście nie to...
lorenzen pisze:Pozwolę sobie zapytać wprost - mając do wyboru stały związek, zaspokający potrzeby wszelakie w stopniu rozsądnie normalnym, a panienki na raz, co jakiś czas... - co czynisz Guli
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 158 gości